Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jazlyn Až 25.2😌 som nedočkavá ale čo uz mám robit😂🤷♀️
@mausy30 no ja som totiž aj cítila minulý mesiac ako keby ovulaciu mala som aj ten výtok ovulačny ako keby ale stále nič a testy takto.... Zajtra chcem zájsť k doktorovi aspoň minimálne mi už povie ci už príde menštruácia alebo este nie.... Bije sa vo mne rozum a cit lebo milujem deti ale na druhej strane by to bol strašne malý rozdiel takže nebolo by to múdre keby teraz otehotnie určite 🙄
@niky1141997 ja idem zajtra k doktorovi hoci niesom objednaná tak dúfam že ma vezme, nechcem už míňať peniaze za testy 🙄
@niky1141997 ale teda cystu uz nemas ? Ci ?
@niky1141997 uz si si mohla dat urobit radsej hcg z krvi ako samoplatca. Zbytocne investujes do testov ktore ti aj tak nic nepovedia
@megica33 Veď som si aj dala.Minulý mesiac mi brali krv.A doktor mi ju zoberie zas aj bez toho aby som si to vyžiadala sama a platila za to.😊Vie ako som to mala pri synovi.Takže tak😁
@jazlyn Nie už tam nieje a dúfam že sa ani nevráti.Začalo ma akosi bolieť podbruško a kríže🤨🤷♀️Úplne ako na MS.Už ale testy nejdem žiadne robiť...kašlem na to.
@kikusha2212 myslím že to tam je 🙏🏽 Ja som kúpila iný iba v drogerke a tam takto 14 dpo.
@bibg krásny testik 😊 vážne sa nám obom podarilo 🥰
@kikusha2212 vyzerá to tak 🙏🏽😍 kedy chceš ísť dr?
@bibg gratulujem
@bibg ja také dva týždne počkám a potom si zavolám a dohodnem sa. Tu to asi inak funguje ako na sk. Ty sa kedy chystáš? 😊
@kikusha2212 ešte neviem 🤷🏽♀️ Ale uvažovala som že skočím v pondelok aspoň na krv 🙂 podľa kalkulačky by som mala byt potom 5+3 tak uvidim možno mi aj sono spravi 🙂 ja mám dr takého, že kedy prídem vtedy má zoberie. Bez objednávania 🙂
@bibg to aj ja som tak mala na sk. Len tu vôbec netuším ako to funguje... Choď, možno už aj niečo uvidíš na sone 😊
@kikusha2212 keď som bola pri prvom tak som bola hneď nejako ako som to zistila asi po 3 dňoch 😄 a už videl váčok, prišla som o 2 týždne a už bilo krásne srdiečko a vtedy mi dokonca povedal že som o týždeň popredu 🤷🏽♀️ Tak uvidím.
@bibg potom sa ozvi v pondelok, ako si dopadla 😊
@kikusha2212 dobre 🙂
Baby.Idem sa len spýtať.Môžem mat ovuláciu pri 24dňovom cykle na 15deň?
No baby tak záhada je vyriešená mam takú mini cystu vraj to ani netreba riešiť lebo sa vstrebe. Pravdepodobne preto tie testy 👍 a menštruácia vraj sa ešte absolútne nechystá tak si to ešte musím užiť kým ju nemám 🤷♀️😁
@lujza_ No super😥😥Ja som mala tiež.Nepovedali ti koľko cm alebo mm ma? Mňa bolela hrozne pravá strana ani ležať som nemohla na tej strane,všetko ma pichalo.
@niky1141997 no hneď som na teba myslela, že to máme rovnako. Nepovedal ale vraj to je také maličké že vraj si nemám robiť starosti kvôli tomu že určite sa vstrebe (tak dúfam) ale zistil mi aj zápal tak mi dal antibiotika 🙄

@lujza_ No pichali ma vaječníky až take ako keby kŕče som mala raz na pravej raz na ľavej strane.Ja son si myslela že som ozaj tehotná lebo aj MS som mala slabú len tri dni a to ja tak nemávam.Tento mesiac zas tri dni ale trošku silnejšie.Dostať mám až 21.2 takže neviem čo so mnou😂😂A hcg v krvi som mala 1.20...to isté aj pri synovi.Ale to bolo ani nie mesiac dozadu keď som bola na gynde.Teraz idem 25.2 tak som zvedavá.Urob si iný test zajtra-pozajtra.Možno ti len skáču hormóny(to si myslím aj ja v mojom prípade)Test by mi neukázal ze som tehu 10dni pred Ms to je blbosť.