icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
26. dec 2014

@isabella22 ani ja nechapem ako to citi ;) podla mna bola ovulka okolo 22-23.12 ;) aj hlien bol ,) on si mysli ze nejak okolo 16-17.12 ;)) bolo by super...keby sa vam to teraz podarilo ;))
@jaruska18 ...ja mam 31-33 cyklus ;) min.mesiac som mala podla ovu testov ovulku 19DC ;) tento mesiac mi nevysli uz testy...ale 20DC este ovulka nebola ;)) ms mam dostat 3.1 ;) tak si pockam este...skusim na silvestra testik ;) nemas svetlejsiu foto?? ;) je velmi tmava ;) skoda tych nepravidelnych cyklov.. :/ sa potom tazko orientuje ;)
@chantalka86 nakupila som si rovnake testy 10 tkove ;) ale este mam daleko do ms 3.1 ;) len som mala pocit...ze sa dole nieco deje :P skusim na silvestra urobit ;)

isabella22
26. dec 2014

@veronikax veru zrovna ze ked mame ist do centra a nejak sa nesnazime tak.sa.zadari to by bolo...ja som teraz doniesla do sluzby chlapovi obed a ked pridem urobim ovu testik ako som na tom...dnes bude chlap zniceny takze nic z toho ale zajtra hadam daco bude...inak od vcera depky na hovado ze co ak som neplodna a nemozem mat deti a preco sa nedari no des....

veronikax
26. dec 2014

@isabella22 ujuuuuj....nedepkar!!! Aj ked sa mi to hovori coo... ved keby naaaahodou sa vam nepodarilo...a by ste isli do centra...tak tam vam urobia vsetky vysetrenia vsak??? Teraz si nekaz myslienky ...nech sa pekne vajicko.... ma na co tesit 🙂) pockaj...aka bude sranda...ked vam to teraz skutocne vijde ;)) pozri...mi mame jedno deculo...a nedari sa tak ako minule... :/ uz aby vam to vyslo!! ;)

isabella22
26. dec 2014

@veronikax joj vdaka moja mohlo by uz...presne netrepa chytat paniku ☺radsej si pekne uzivat☺co si dostala na jeziska??

veronikax
26. dec 2014

@isabella22 napisem ti na decembrovky...aby sme to tu nespamovali ;)

jaruska18
26. dec 2014

@veronikax nemam :( ale ked si ju otvoris tak ja tam neco vidim :D len neviem ci mi nesibe 🙂

natalyas
26. dec 2014

@rokkisu 🙂 dakujem..uz je trosku tmavsia tak asi to bude ok 🙂 klop klop

chorucka
26. dec 2014

@veronikax mne sa zda ze ked tu tvoju fotku testu dam do negatívu tak je tam nieco slabucke 😉 na negatívnom teste cez negatív nevidno nic je čierny a len jedna čiarka žiary a ak je test poz. aj slabucko čo sa zle okom určuje tak cez negatív už vidno naznak žiarenia farbiva 😉

somtoja13
26. dec 2014

baby co poviete ? 28 Dc

kudusko
26. dec 2014

@somtoja13 gratulujem už nech len silnie 🙂

veronikax
26. dec 2014

@chorucka dnes som si urobila druhy test...a bol biely 🙂) nevadi 🙂) skusim dalsi na silvestra ;) a uvidime ;)
@somtoja13 nieco tam kukuckuje ;) nech pekne ruzoveje ;)

somtoja13
26. dec 2014

@kudusko DAkujem po dvoch potratoch som uz hned vedela ze som tehotna i ked MS by mala az v pondelok prist 🙂

somtoja13
26. dec 2014

@veronikax no uvidíme ale pocit mám dobrý 😀

veronikax
26. dec 2014

@somtoja13 drzim palce...aby ziadna ms nedosla!! ;)

veronikax
27. dec 2014

@jaruska18 je tam nieco 🙂)) a dokonca sa mi zda....ze to mas ruzovej farby vsak?? Kedy robis dalsi?? ;)

red_kika
27. dec 2014

baby, moj duch na 12 dpo.. na mobile to vidno lepsie, hmm

veronikax
27. dec 2014

@red_kika vidno tam ciarocku 🙂 uz len nech pekne silnie ;)

sibalka21
27. dec 2014

@somtoja13 gratulujem a daj potom vediet ako to dopadlo 🙂 popripade daj dalsi testik 🙂

veronikax
27. dec 2014

@chorucka
@chantalka86
@jaruska18
Som si dnes zase urobila test :P a zase duch 🙂)) vcerajsi bol zase uplne biely ;) som si povedala...ze musim uz vydrzat do stredy 🙂)) a po 10-15 min sa mi na teste urobila machula 🙂))

chorucka
27. dec 2014

@veronikax skus to fotit cez negatív Bude krasne žiariť 😉

somtoja13
27. dec 2014

baby vybavene ;))))))

red_kika
27. dec 2014

@somtoja13 j ja mam doma prichystany 🙂

svatava74
27. dec 2014

@somtoja13 blahozelame.....aj ja som si to dnes potvrdila rano....duch to asi nebol 23.12....

veronikax
27. dec 2014

@somtoja13 jejooooo ;) gratulujem 🙂)) a pritom aky dusik bol malicky 🙂 kraaasa ;)
@svatava74 gratulujem 🙂))

svatava74
27. dec 2014

@veronikax dakujeme...hlavne nech nam to vsetkym vyjde a je to v poriadku..... 😉

veronikax
27. dec 2014

@chorucka ked si urobim v mobile negativ...tak ziari ako pises ;) a moze svietit aj kanalik?? Ci tie nevidno v negative? 🙂

veronikax
27. dec 2014

@chorucka toto mi vyslo dnes ;) a posledna fotka...tu som robila po 10-15 min...sa na nej flak urobil...to je uz neplatne co ;) vcera som mala inac snehobiely test 🙂

myriada
27. dec 2014

@veronikax podľa mňa je tam čiarka, slabá, ružová 😉

somtoja13
27. dec 2014

@veronikax dakujem mne dost pomaly stupa hcg cize mozno aj preto take slabe ale aspon som si to diginom potvrdila.

@svatava74 gratulujeeeem tak si uzivaj krasne chvilky ako ja a veeeela zdravicka 😉
@red_kika a kedy chces testovat?drzim palceky!!

somtoja13
27. dec 2014

@veronikax no to je podľa mna uz riadna čiarka ziadny duch potisku sa s tebou tesim ;)