Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@veronikax veru zrovna ze ked mame ist do centra a nejak sa nesnazime tak.sa.zadari to by bolo...ja som teraz doniesla do sluzby chlapovi obed a ked pridem urobim ovu testik ako som na tom...dnes bude chlap zniceny takze nic z toho ale zajtra hadam daco bude...inak od vcera depky na hovado ze co ak som neplodna a nemozem mat deti a preco sa nedari no des....
@isabella22 ujuuuuj....nedepkar!!! Aj ked sa mi to hovori coo... ved keby naaaahodou sa vam nepodarilo...a by ste isli do centra...tak tam vam urobia vsetky vysetrenia vsak??? Teraz si nekaz myslienky ...nech sa pekne vajicko.... ma na co tesit 🙂) pockaj...aka bude sranda...ked vam to teraz skutocne vijde ;)) pozri...mi mame jedno deculo...a nedari sa tak ako minule... :/ uz aby vam to vyslo!! ;)
@veronikax joj vdaka moja mohlo by uz...presne netrepa chytat paniku ☺radsej si pekne uzivat☺co si dostala na jeziska??
@isabella22 napisem ti na decembrovky...aby sme to tu nespamovali ;)
@chorucka
@chantalka86
@jaruska18
Som si dnes zase urobila test :P a zase duch 🙂)) vcerajsi bol zase uplne biely ;) som si povedala...ze musim uz vydrzat do stredy 🙂)) a po 10-15 min sa mi na teste urobila machula 🙂))

@isabella22 ani ja nechapem ako to citi ;) podla mna bola ovulka okolo 22-23.12 ;) aj hlien bol ,) on si mysli ze nejak okolo 16-17.12 ;)) bolo by super...keby sa vam to teraz podarilo ;))
@jaruska18 ...ja mam 31-33 cyklus ;) min.mesiac som mala podla ovu testov ovulku 19DC ;) tento mesiac mi nevysli uz testy...ale 20DC este ovulka nebola ;)) ms mam dostat 3.1 ;) tak si pockam este...skusim na silvestra testik ;) nemas svetlejsiu foto?? ;) je velmi tmava ;) skoda tych nepravidelnych cyklov.. :/ sa potom tazko orientuje ;)
@chantalka86 nakupila som si rovnake testy 10 tkove ;) ale este mam daleko do ms 3.1 ;) len som mala pocit...ze sa dole nieco deje :P skusim na silvestra urobit ;)