Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 nemôžeš byť tehu?🤔
@niky1141997 tie ovulacne su negativne, urob este jeden tehotensky radsej, ci silnie ciarka
@niky1141997 tak toto je taka záhada že až 👍
@lujza_ tie testy robia falosne ciarky, ja som mala krasne ruzove blede ciarky a ine testy snehobielo ;)
@lujza_ a ja ked som kojila tak som nemala menzes, az mesiac po skonceni kojenia, maly mal 31 mesiacov 😃
@vevericka13 Praveze na krabičke je to nakreslene ze pozitivne su aj ked je ta druha ciarka slabá.Není to silné ako tá kontrolná.Tak neviem 😳🤦♀️
@spiruanka Nechapem tomu sama🤷♀️🤷♀️Ešte mám 9dní do MS🤔🤔Zajtra ráno skúsim ešte ten ovulačný.Ale že by som pri 24dňovom cykle mala na 15deň ovulku? Je to možné? Alebo? Do toho sa nevyznám vôbec.
@niky1141997 toto už skôr vyzerá na tehotenstvo 🙂urob test zajtra rano
@kikusha2212 Zajtra nepôjdem do lekárne..mam ešte tie ovulačné🤔Mám aj to skúsiť ?
@niky1141997 a to si robila v jeden den aj tehotensky aj ovulacne?
@niky1141997 áno, sprav aspoň ten, hneď z ranného moču. Bud je to ovulacia alebo tehu 🙂 ja som napríklad tento mesiac pár dní pred ovulaciou mala slabého ducha na tehu teste a nechápala som. Potom už bol bol aj ovulačný test pozitívny a ďalší tehu už negatívny. Vraj sa to občas stáva.
@kikusha2212 No skúsim a dám vedieť😊Ďakujem😚
@niky1141997 ten ovulacny nie je pozitivny musi byt aspon tak tmava ako kontrolna.. lh hormon je v tele stale a kolise ale vyskusaj zajtra rano ci viarka silnie niektore zienky ho maju pozitivny v tehu dokonca skor ako tehot... a ten prvy ak je tehotensky tak to mas paradnu caarocku 😁 ❤
@polovnicka92 Áno ten je tehotenský ten prvý.Ale mám ešte 9dní do MS 🤷♀️Tak neviem.
@niky1141997 možno že nie ovu ukazuje možno sa zadarilo hneď po ms😊
@spiruanka Dám vedieť ako som dopadla ráno.Ešte skúsim ovulačný😁
@niky1141997 držím palce ✊😊😁
@spiruanka Ďakujem🍀🍀Aj ja tebe🥰😊
@spiruanka Kolko máš do MS?
@niky1141997 ďakujem 😊😘 ..ja práveže by som dnes už mala mať ms ale minulý mesiac mi meškala 4 dní tak asi aj tento mesiac to hapruje 😕
@niky1141997 ano byva to tak, ale tieto testy klamu, skus spravit iny druh testu a sama uvidis...
@vevericka13 Myslis tie ovulačné? Ovulačné asi neklamú.Jeden som dala kamoške dnes a tá tam nemala nič🤔 ak myslíš tehu tak ja už neverím asi ani jednému lebo aj ked som mala tú cystu tak mi toto robili...nie síce až takúto výraznejšiu čiarku ale slabe čosi tam bolo.

@lujza_ A kedy ti má prísť ms? Aj ťa pichajú vaječníky či? Ja som mala trošku aj také kŕče.Som zvedavá ako dopadnem na gynekologii toho 25.2. Cysta tam už není ale bojim sa aby sa mi to nevrátilo znovu😥