icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

vevericka13
12. feb 2020

@niky1141997 myslela som ovulacny, ale ten ti je zbytocny robit aj tak, ked ti tehotensky ukazuje ciarku,aj silnie ten tehotensky?

jazlyn
12. feb 2020

@niky1141997 ahoj a kedy si robila Ten tehotensky ?

niky1141997
12. feb 2020

@vevericka13 Neviem či silnie.Zajtra do lekárne nepôjdem lebo mám syna chorého a chlapa na týždňovke tak možno v piatok sa zastavím.
@jazlyn Ahoj.Dnes som si robila ale aj pred dvomi dňami tuším že to bolo🤔Keď som na materskej ešte, tak nemám akosi pojem o dňoch🤣

kacenaaa
13. feb 2020

@spiruanka a ty vidíš dušika? Určite skus ešte zajtra

bibg
13. feb 2020

Podľa všetkých testov aké som robila majú tie čínske najviac farbiva. Dnes 15 dpo a našla som jeden čínsky test a toptest. Na čínskom takmer rovnaké čiarky a na topteste ešte chyba. Sorry že vás tu tak spamujem tými testami ale ja som taká šťastná 😍🥰

mausy30
13. feb 2020

@spiruanka je tam fuci ake mal by byť už silnejsia keďže dnes je deň menzesu. Neviem treba z ranného urobit.

mausy30
13. feb 2020

@niky1141997 ja na tvojom mieste by sim si bazalnu teplotu merala..ja som to robila 2roky vkuse keď sme sa snažili,a krásne mi ukazala tehu..neklesla pod 37..drxala sa stále hore.

kacenaaa
Autor odpoveď zmazal
esmee3
13. feb 2020

@bibg a keď si spravíš cez deň, tiež máš rovnaké čiarky, alebo sú slabšie? 🙂

spiruanka
13. feb 2020

@kacenaaa
@mausy30 robila som dnes ráno posledný test už len čakám ms.. podľa mňa to je len kanálik lebo by to bolo silnejšie

kacenaaa
13. feb 2020

@spiruanka ja viem ze stále mam s tým uschnutim ale ak po vyschnuti bude vidieť šanca tam je.. Môj názor ja som vždy rýchlo dala na radiátor aby som videla ci sa to ukáže aj po uschnuti.. 🙂 alebo skus mamatest ale ten týčinkovy ten je super úplne za mňa najlepší

kacenaaa
13. feb 2020

@spiruanka mne sa tam niečo zdá.. Možno si mala neskôr ovuláciu..daj foto aj po uschnuti

bibg
13. feb 2020

@esmee3 no pred pár dňami som ho mala slabší ale už som cez deň nerobila. RobíM len ráno. Zajtra spravím posledný test ráno a už to neriešim 🙂

tina2213
13. feb 2020

Baby co si o tom myslite? Ciarka silnela potom zoslabla a od dnes zase silnie?😏už som zúfalá k Dr idem pondelok. Mam spinenie beriem duphaston a ascorutin. MS mi mešká 8 deň

kacenaaa
13. feb 2020

@tina2213 všetky sú robene v jeden čas?

tina2213
13. feb 2020

@kacenaaa áno vždy ráno

lujza_
13. feb 2020

@tina2213 nechcem ťa strašiť ale ja som presne takéto testy mala pri biochemickom 😔 ale hneď mesiac na to sa nám podaril drobec a už má 10 mesiacov ❤️ držím palce

tina2213
13. feb 2020

@lujza_ ahoj. A spinenie ti trvalo koľko dní? Užívala si niečo na udržanie alebo si dostala len ms neskôr?

lujza_
13. feb 2020

@tina2213 no začala som mať bolesti a špiniť tak som išla na pohotovosť a tam potvrdili že HCG klesá.... Ešte v ten deň sa mi spustila silná menštruácia. Možno to ešte ten duphaston zachráni, mne ho doktor dal až pri tom ďalšom tehu ako prevenciu. Ale testy som pred tým špinením mala rovnaké ako ty teraz 😔
Ale pozerám že máš 7 ročnú slečnu, ja mám tiež medzi chalanmi 8 rokov rozdiel a je to ten najlepší rozdiel lebo starší mi hrozne pomáha a miluje brata, viac si váži že má súrodenca keďže bol tak dlho sám ❤️... Ak nie teraz, nabudúce sa určite podarí ale ešte nič nieje stratené

lujza_
13. feb 2020

@tina2213 toto boli moje testy behom asi 8 dní.... Nesilneli tak ako mali. Robila som si každé dva dni test

tina2213
13. feb 2020

@lujza_ tak verím že sa podarí raz len som už z toho znechutena a hľadám nejakú nádej.. Snažíme sa dlhšie, najskôr to nešlo, potom v lete anembryola a kyret, po pol roku sa znovu podarilo a je z toho toto. Ďakujem za skúsenosť 🙂

spiruanka
13. feb 2020

@kacenaaa takto suché 😁🙂

niky1141997
13. feb 2020

Ahojte.Tehu test som nerobila...len tento co mi zostal.Neviem ci ma vyznam aj nejaky kupovat keďže mám ešte 8dni do ms.A bt som mala ráno 36.8.Včera som si cosi o tom citala na nete.Takže asi tak😁

maciatko950
13. feb 2020

@spiruanka ja tam. Vidim nieco prajem ti kolajnicky ako svet o par dni

kacenaaa
13. feb 2020

@spiruanka neboj čiarku vidno dušik slabunky tam je uvidíme ešte 🙂

niky1141997
13. feb 2020

@spiruanka Aj ja čosi vidím😚🥰🥰

jazlyn
13. feb 2020

@niky1141997 ahoj necham to na skusenejsie baby ale ja som v tehu mala rovnake silne ciarky dokonca ta druha bola este o trosilinku silnejsia to som ten cas Mala
Uplne mini duchov na tehu teste a som ani netusila ze som Tehu ...
Bolo to uplne na zaciatku ale
Nie kazda baba ma pozitivne ovu testy v tehu ja by som skor riesila tehu testy z ovu sa nedozvies podla mna nic

spiruanka
13. feb 2020

@maciatko950
@niky1141997 ďakujem 😊😘
Keď ja mám len 👻 😀 robila som teraz citlivosť 25 a takto ukázalo..ťažko to fotiť naživo vidieť inak🤷

spiruanka
13. feb 2020

Neviem či si už namyslam že tam niečo je alebo kanálik 🤦

niky1141997
13. feb 2020

Ja nič🤣spravila som si pepino