Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@spiruanka ja tam tieu vidim 🙈 daj tomu par dni mne az na 18 den meskania ukazalo kolajnice
@niky1141997 tieto pepino su zaujimave 🙂 bud mi treba okuliare alebo tam je cosi
@niky1141997 vidím aj ja na tvojom 😊🍀✊jaj keby nás to je ak nenapinalo a hneď by sme vedeli čo sa deje 😁
@maciatko950 to vážne? Tak to si ma potešila 😁😊
@niky1141997 vidim aj v negative ci
@spiruanka veru chce to lwn cas ja tento mesiac vsetko divne 5 dni meskania potom len ruzove spinenie den len ked som sa utrela pocity ako na ms test mam takyto.... Skusim este o par dni a ked nie pockam do dalsej ms
@maciatko950 veru zaujímavé.. vidím slabú čiarku na tvojom 😊🍀✊ držím palce aby silnela..ako keď náhodou mne príde ms som úplne v pohode lebo nečakám u mňa zázraky po kyrete myomu ktorý mi neodstranili úplne a mali to robiť znovu minulý mesiac len som ešte nešla 🤷
@spiruanka ja veru tiež to beriem športovo ale sa mi to opakuje ako pred 7 rokmi takze uvidim co z toho nakoniec bude ale prijala by som kedze chceme este druhe babatko a tebe drzim palce nechnto uz nieje tym miomom ale babatkom ♥️
@maciatko950 Ano to som si hodila do negativu aj ja.Ale nerozumiem tomu naozaj.Ešte mám 8dní do MS...to není možné aby mi to uz ukázalo či?🤔🤔
@spiruanka Ja si zajtra pojdem kupit nejaky test lebo toto mi nejde akosi do hlavy🤔🤔Buď sa mi zas cysta vrátila alebo už neviem.Ešte mám 8 dní do MS
@niky1141997 tak vsetko je mozne mozno ovu bola skor..... Ja tiez cakam. Ako to dopadne.... Zajtra potom. Hod ako to dopadlo a cysta to mozno nebude
@maciatko950 Neviem ci mam kupit pepino nech testujem tym istym...alebo?🤷♀️🤦♀️
@tina2213 ja som tiez take mala pri biochemickom...
Ženy krásneho Valentína Vám prajem, veľmi Vám ďakujem za podporu, myslím, že už je to oficiálne a som tehotná 🙏🏽🥰 dúfam, že každá jedna z Vás si nájde svoje vysnívané čiarky tak ako ja 😍🥰 keďže ja som sa rozhodla pre maly progres tak ju. Čínske testy som vyhodila pretože boli rozpite a dosť žlté. Ale cinske spolu s maybebaby mi ukázali čiarku na už na 9 dpo. Ani som to tam nedávala lebo ako to vybledlo, nebolo to vidieť. Dnes na 16 dpo vytúžene koľajnice ❤️ Všetkým Vám držím palce ✊✊
@bibg z celého ❤ gratulujem 😊🍀
@vevericka13 ahoj a koľko ti meskala ms?
@tina2213 asi 10 dni a potom prisla ms, hcg len okolo 42 bolo
@niky1141997 asi ano aby bolo rozdiel vidno
@vevericka13 a na udržanie si nič nebrala hneď od začiatku? Ďakujem za odpoveď
@tina2213 tak keď som bola v 6.týždni - to bolo najneskoršie biochem., tak desať dní cca? Už si to nepamätám presne, snažila som sa to vytesniť z hlavy a nespomínať nato, ak nemusím.
Tie ostatné len pár dní, vždy v 5.tt. Nedali mi nič na udržanie, lebo keď som došla na pohotovosť, už mi slabla čiarka a mala som nejakú zdeformovanú dutinku na UZ, atypických tvarov. HCG mi ešte namerali, nejako do 50, ale tuším že na druhý deň sa mi spustili už riadne kontrakcie...
Ja som tušila, že je zle, keď mi skákali tie tehu príznaky aj čiarky na testoch. Ale zasa iné tehu bolo úspešné, nedá sa to porovnávať, je to od prípadu k prípadu... Jedno, dve ani tri biochem. nič neznamenajú a neuberú šancu na úspešné tehu. Držím ti veľmi palce!!!
Ahojte potrebujem radu. O babo sa snazime 2 roky. Dnes som 37dc. Nemam pravidelny cyklus ale po laparoskopii (prefuk vajcovodov, odstranenie endometriozy a zrastov) mam cyklus od 28 -32 dni. Ovulaciu som sledovala len posledny mesiac podla testov cca bola na 23dc. Zatiaľ pásikove testy negat. Včera digitalny negat. Je stale nejaka sanca ze by som bola tehu? Prikladam aj krvny test včerajší. Je podla Vas negat.?
@martuska313 takze dnes si 14 dpo? Mne sa tam niečo zdá ale ťažko povedať čo to je. Skus spraviť ešte zajtra ráno. Ale už keď si 14 dpo tak ti nechcem dávať nádeje 😏

@spiruanka Neviem či mi tiež šibe ale vidím na tvojom teste tiež čosi slabé😊skús za dva dni spraviť aj keď ta chápem a chceš vedieť...ja som tiež taká🤣