Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bibg ahoj prosím ťa, ty keď si urobíš test cez deň tiež máš čiarku slabšiu? Mne sa tá moja nezdá 😔
@kikusha2212 hlavne kľud ciarka je tam bábo rastie uvidíš že bude všetko ok len sa nestresuj
@kikusha2212 podla mna sa nemusíš báť máš krásne // ciarky. Hlavne nestresuj 😊
@naty1987
@martuska313 ďakujem skúsim byť kľudnejsia. Možno bol fakt len veľmi zriedeny moc. Už nech je zajtra ráno a môžem to adekvátne porovnat. Mám už aj taký istý test ako zo 14dpo kúpený. Len asi ani nezaspím 😁
@kikusha2212 viem ako Ti je ja som tiez presne taka nedočkava bola ze nech uz je rano. Len u mňa nie su take krasny // ciarky 😔
@kikusha2212 neboj 😊🤗🙏 krásne testy riešila som to isté úplne
@martuska313 aj mne sa tam daco zda...
@kacenaaa tiež si mala poobede slabšiu čiarku ako ráno?
@martuska313 ale vidím, že ty si robila aj krvný test. Niečo tam je, vieš presne kedy si mala ovulaciu? Nemohla byť neskôr?
@kikusha2212 ahoj, podľa mna je to iba iný test a môže mat menej farbiva. Ja už tehu testy nemám 😄 ale ja už som cez deň nerobila :/ Kľud podľa mna máš krásne čiarky a keby spravíš z ranného mocu tak sú takmer rovnaké 🙂 už si určite jedla, pila vodu, kávu, čaj a zriadilo sa ta to a je slabšia + iný test tak preto je slabšia 🙂 pokial nemáš bolesti alebo nekrvacaš tak určite sa nič nedeje 🙂
@martuska313 a nemohla si mat ovu neskôr? Skus kúpiť maybebaby alebo ladymax.
@bibg ďakujem za ukludnenie 😊 ti máš pravdu, že tam bola aj káva, čaj, voda, džús a kopec jedla 😅 no bolesti trošku mám, ale to vlastne od ovulacie skoro stále. Uvidím zajtra ráno 😊
@kikusha2212 ja to iste 🙂 tiež mám bolesti trosku.. ale žiadne kŕče ani nič podobne iba take jemne 🙂 kľud neboj sa 🙂 všetko dobre dopadne budeme spolu tehulkovať 🥰😍
@kikusha2212 myslim ze neskor nie aj vtedy sme posledky krat s muzom mali styk.
@evita1233 mne sa tiez nieco mari.. len ja uz vidim ciarky asi vsade
@bibg skusim si dnes kupit tie testy
@maciatko950 ďakujem krásne 😊 podobne držím palce ✊🍀 aby to vám to vyšlo 🤗
@niky1141997 ako moja čo testiky?
Mňa už to nebaví ja mám iba duchov 😀
@bibg gratulujem 😊😘
@sissy87 pekne vidieť dusíka. Zopakuj zajtra, pozajtra ak ms nepríde 😊
@spiruanka nevieš testik lepšie odfotiť? Poprípade rozobrať a tak odfotiť? Táto čiarka vyzerá byť silnejšia 😊
@bibg áno máš pravdu 😊 budeme spolu tehulkovat a hotovo 😁🥰 viac žiadne stresy 😊
Hej skúsim to. A ja som už ráno skoro vyhodila test že tam nič neni. 😅
Dala som to do kabelky, a iba v práci som tam videla akoby niečo. Zajtra uvidíme. Ďakujem baby. Hoci by som chcela muža prekvapiť na valentína, ale s tým radšej ešte nie.
@bibg
@kikusha2212
@kacenaaa mne sa to hrozne zle fotí 🙈 ešte rýchlo na tajnasa lebo mám je doma😂mi povie že mi šibe 😁😁 je to slabo vidieť na fotke🤷 neviem to inak odfotiť
@spiruanka ja si skôr myslím, že kanalik 🤔 v poslednej dobe ich majú všetky testy 😩

@bibg ano dnes je to 14dpo. Včera som len digi spravila a on je 25tkovy a ten krvny mne sa tiez cosi mari. Len asi uz by tam mala byt silnejsia ta druha ciarka ked som 14dpo :( Skusim ešte. ..