Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@spiruanka tak držím palce aby ms neprišla a čiarka ruzovela každým dňom viac 😊
@spiruanka to uz je taky vyraznejsi duch 🙂
@kikusha2212 podľa je to pekná čiarka 🙂 to je ale asi 25kovy nie? Alebo má menej farbiva. Ja si myslím že keby spravím pepino tak nanom bude. Mat slabšiu čiarku. Podstatne je že nekrvacas, nič ta neboli a čiarka je dosť silná 🙂 niekde som čítala že úplne zahniezdnie trvá 13 dni takze naozaj pokial ta niečo neboli a nekrvacas nemáš sa coho báť 🙂
@bibg to neviem, není na ňom písané kolkatka to je, ale predpokladám, že skôr 25. Dnes som ráno robila aj ten tyčinkovy, čo je 10, no tam bola slabá čiarka, ale tomu veľmi váhu nedávam, nakoľko už som mala taký aj chybný. Ešte dnes zbehnem do lekárne a tam kúpim iný 10 a tiež také ako tento čo som dala fotku. Tak prekontrolujem ešte zajtra ráno. Trošku sa mi to nezdá. No snažím sa ostať kludna
@kikusha2212 podľa mna je to ok kľud 🙂 keď tak zbehnú pondelok k dr.
@bibg tu má ešte nevezme doktorka. Je to veľmi skoro. Musím čakať a veriť, že to bude ok. Snažím sa to brať pozitívne, keď som bola prvýkrát tehotná, tiež mi toto robili testy, aj keď tie omnoho viac zbledli a to už som si myslela, že naozaj koniec a nakoniec to dobre dopadlo. Tak verím, že to aj teraz bude dobre. Zajtra ráno budem múdrejšia
Boli to kanáliky 😊 1dc konečne 🙏
@spiruanka cize sa ms rozbehla? Držím palce v ďalšom cykle
@spiruanka držím palce v ďalšom cykle to vide ;)
@kikusha2212 bude všetko dobre 🙂
@martuska313 Vidím dve🥰❤Už ti mešká ms?
@niky1141997 bože tí tvoji duchovia...este si neni na prášky z toho 🙂 držím palce
@niky1141997 praveze to ze mešká, dnes je 39dc a skor boli testy negativne ale ovu som mala az na 23dc. Cyklus mam 28-31-32 cca
@niky1141997 nehnevaj sa, ale patraj vo svojej hlave. Ak mas od Dr.potvrdene, ze si Ok, zavri MK, zahod testy a tes sa zo zivota. Uzivaj si ako sa najviac da. Neboj ked budes tehu zistis to aj bez testov.
Samozrejme ak ti to vyhovuje takto je to tvoja volba, ale tie testy su negativne, ja tam ani ducha nevidim... Myslim si, ze to je aj dovod preco ti baby neodpisuju, nevedia co ti uz maju napisat a nechcu sa ta dotknut...
@kikusha2212 gratulujem 🤗👌
@marion30 ďakujem 😊
ahojte baby 🙂 tak sa znovu ozyvam s mojim myomom..par dni po zisteni,ze je tam,som mala ukrutne bolesti,skoncila som na pohotovosti..ked zistili,ake vysoke hcg mam v krvi,tak mi prekurtali sonom hadam aj creva,ze ci neni dakde fazulka..ale nic nenasli,pichli mi nejaku infuziu..o dva dni po hcg ani stopy a strasne sa mi zdravotne ulavilo..no zase zacinaju tie iste stavy,akoby som opat bola tehu,testy duchuju,vlastne,vcera z ranajsieho mocu som uz mala celkom peknu ruzovu ciarku,ale neda sa mi to lepsie odfotit..a tak teraz sedim a trpnem,ze co z toho zase bude..operaciu mam 4.marca.. a fakt uz nevladzem 😢
@tina2213 nie, to bolo moje prve tehotenstvo a neplanovane, testovala som az ked par dni vynechala ms a potom ma pichala v podbrusku a iska som k dr a potom aj do nemocnice, ci to nie je mimomaternicove a este v ten den som zacala spinit a potom sa rozbehla ms
@kikusha2212 je to v poriadku, este bude silniet

@kacenaaa počkáme 😊 mám stále do zlta výtok a dnes také mini niečo ružové tam bolo raz a zas nič to už som myslela že už sa rozbieha mrcha😁
@kikusha2212 je to do ružova ale môže byť aj kanálik 🤷 len neviem to odfotiť inak 😕 keby radšej mám jasné // alebo nič a príde konečne ms keď mešká