icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lenka_21
16. feb 2020

@mausy30 preto som to napisala tvrdo, ale ked si to uvedomi snad jej potom niekto z jej okolia bude vediet pomoc. Bola som dlhorocna snazíka a preto viem ako ta tuzba dokazala niektore baby uplne “zvalcovat”... 😢 Psychicka pohoda je top a co sa stat sa stane... Drzim kazdemu palce!

c_est_la_vie
16. feb 2020

Ahojte baby, vsetky vas pozdravujem.

Dnes som si urobila posledny test a uz budem len cakat na doktora ( kedze uz raz mi srdiecko nebilo, je to ako vecnost). Buduci tyzden chcem ist na potvrdenie.

Prajem vam coskoro ten najkrajsi darcek a najlepsie deticky 🙂. Vzdy som si hovorila, ze tie vymodlene maju najkrajsie detstvo, lebo ich rodicia ich neberu ako samozrejmost 🙂. Tak nech su z vas milujuce maminy.

Dole prikladam moje testy- minimalne mne to pomahalo, aby som vedela kedy testovat a o kolko maju silniet.
Pekny vecer

bibg
16. feb 2020

@c_est_la_vie Gratulujem 🙂 snad budeme tehulkovat spolu 🙂 prajem vsetko dobre a nech vsetko dobre dopadne 🙂 ❤️

naty1987
16. feb 2020

@c_est_la_vie krásne testiky 🥰🥰🥰❤ nech je všetko ok

marion30
17. feb 2020

@c_est_la_vie krása, gratulujem moc👌😍

kikusha2212
17. feb 2020

@c_est_la_vie gratulujem ❤️ všetko bude v poriadku prajem krásne tehulkovanie 😊

lenka_21
17. feb 2020

@c_est_la_vie blahozelam a drzim palce! Na to co napisala o detoch mam vtipnu hlasku od manzela, ale bojim sa to tu napisat, aby ste to nepochopili zle...😂

bibg
17. feb 2020

@kikusha2212 idem od dr. zatiaľ videl iba gestacny váčok ale vraj na 5 tt je to ok keďže som mala ovulaciu neskôr. Mám prísť budúci týždeň. Išla som okolo lekárne tak som sa ešte uistila že je všetko ok 😄😄

daniela2227
17. feb 2020

@c_est_la_vie @bibg babulky gratulujem vám 😍 uzivajte si to a dotiahnite do šťastného konca 🍀 nám to opäť nevyšlo.. ale asi je všetko ako má byť😊 cez víkend sme si užili ples a dnes nastupujem do novej práce, takze i tak nová etapa začína 😊 držte sa ❤

kikusha2212
17. feb 2020

@bibg to je super, že už bolo niečo vidieť 😊 už to môžem oficiálne gratulovať ❤️
to je cez deň robený test, že? U mňa to nie je ktovieco, keď urobím ráno tak veľmi pomaly silnie, prikladám fotku 16,17,18dpo a teraz pred chvíľou som urobila 10tkovy z lekárne a čiarka je dosť slabá..tak ja neviem 😩

naty1987
17. feb 2020

@kikusha2212 sprav si digi a uvidíš ale podľa mňa máš pekne ciarky 🍀✊👏
kedy máš kontrolu???alebo aspoň na krv si nechcela ísť??nech si kľudna a v pohode

kikusha2212
17. feb 2020

@naty1987 ja žijem vo fínsku, tu ma na prvú kontrolu vezme až po 7tt. Na krv jedine niekde ako samoplatca, čo by mi ale nijako nepomohlo, keby to nebolo v poriadku. Ako by mi pomohol digitálny test?

simbatko
17. feb 2020

@kikusha2212 krasne ciarky. Uz netestuj...😌len sa tym stresujes

kikusha2212
17. feb 2020

@simbatko asi máš pravdu. Pozerala som aj fínske fóra a ono tie čiarky nie sú veľmi silnejšie ani neskorších týždňoch. Takže je to asi v poriadku 😊 jednoducho tu nemajú také senzitivne testy 😁

naty1987
17. feb 2020

@kikusha2212 ahaaa tak ty si mimo sk tak jasné musíš len počkať uvidíš dobre to bude

kikusha2212
17. feb 2020

@naty1987 verím, že áno 😊. Príznaky mám parádne, ešte ani jedno tehu som ich nemala takto intenzívne, tak hcg isto neklesa.

bibg
17. feb 2020

@kikusha2212 podľa mna máš krásne čiarky 🙂 dôležité je, že sú tam ✊ a že sú stále rovnako silne. Čiarka slabšia nieje a ak nekrvacas ani nemáš bolesti tak potom je to ok podľa mna 🙂 neslabne zatiaľ tak sa nestresuj 🙂 už netestuj ber to tak že si tehotná a hotovo 🙂 ja pojdem na kontrolu až 2. Marca lebo keby prídem takto o týždeň tak neuvidí moc veľký rozdiel. Pojdem až 2 marca, to by som mala byt 7+3 a už bude hádam aj srdiečko bit 🙂

bibg
17. feb 2020

@kikusha2212 ja mám brutálne veľké brucho. Ja to nechápem. Ja mám brucho jak keby dom v 12 tt. Trochu mi býva zle ale inak zatiaľ nemám žiadne :/ ty máš aké?

kikusha2212
17. feb 2020

@bibg ja tiež tak, ale pripisujem to tomu, že som aj nafúknutá a ešte keď sa tak riadne najem, tak vyzerám aj na 15tt 😁je býva aj zle, každé ráno, zopárkrát som aj grcala, unavená som, inokedy som mala problém zaspať a teraz za pár sekúnd zaspím pri deťoch a huciacej telke a prsia stále, žili mám aj na bruchu, čo som predtým nemala. 😁 A hlavne keď mi nie je zle, tak jem jedno cez druhé 😅

maciatko950
17. feb 2020

@ancovicka21a ahoj ako sa mas co nove

mausy30
18. feb 2020

@bibg to su hormony preto to brucho,to prejde

bibg
18. feb 2020

@mausy30 prekvapuje ma to lebo dr povedala ze vidim iba ten gestacny vak o velkosti 3mm :D ale brucho mam uz ako tehotenske :D dokoca aj ked ho stiahnem tak mi tam taky kopček zostane.

ancovicka21a
18. feb 2020

@maciatko950 co sa budem stazovat 😀 cakam,co sa bude diat..vcera som mala snad prvykrat v zivote take jemne spinenie,skoro som sa od prekvapenia splachla do zachoda :joy a neviem,ci to robi myom,alebo nie..musim len cakat,ako sa to vsetko vyvinie..a ty ako?😘

lenka_21
18. feb 2020

@kikusha2212 konecne niekde normalny system. Ked ti nic nie je nemas dovod k nemu hned utekat. Aj tak nieco bude vidiet az neskorsich tyzdnoch, na zaciatku je toho malo a len to buducu mamicku stresuje. Niekdy az oci otvarom co tu vsetko baby stvaraju. Drzim palceky a prijemne tehulkovanie a hlavne uz netestuj, lebo sa budes len stresovat!

kikusha2212
18. feb 2020

@lenka_21 ďakujem 😊 veru sa už nestresujem. Pekne si ešte počkám a potom zavolám doktorke a dohodnem sa s ňou kedy prídem. Keď sa ma niečo stať, tak ja to nijako neovplyvnim, iba si stresmi uskodim. Takže už len vychutnavam 🥰

miska_hryzka
18. feb 2020

Ahojte dievčatá, prosím vás, vám sú tieto testy určite dôverne známe. Viete mi povedať, či robia duchov? Ďakujem

krajcovicka
18. feb 2020

@miska_hryzka záleží od doby namáčania a času fotenia testu, niekomu duchujú, niekomu nie...😉

naty1987
18. feb 2020

@miska_hryzka vyskúšaj a hod foto

miska_hryzka
18. feb 2020

@naty1987 9DPO

miska_hryzka
18. feb 2020

@naty1987 vidieť či mne šibe?