Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miska_hryzka nesibeeee je taaam a je ružová ak ma zrak neklame 🥰👏👏❤✊🍀juuuj držím palce nech už len silnie 🥰🤗
@martuska313 ja tam.vidim dušika
@naty1987 teraz som si robila test je negativny. Uvidim ci sa rozbehne ms. 😥
@miska_hryzka ahoj 🙂 mne tiež ukázali na 9 dpo ducha 🙂 z ciny a maybe baby test mi ukázali už na 9 dpo. Ostatne až na 10 dpo. Budúci týždeň idem k dr mala by som byt 6 týždeň 🙂 prikladám test 9 dpo a 10 dpo 🙂 oni majú veľmi veľa farbiva. Za mna super 🙂
@kukadielko niekomu ukáže prvú čiarku až na 12 dpo talze ešte nič nieje stratené 🙂
@bibg vidis tam nieco?
@kukadielko niečo sa mi marí ale len pod negatívom. Je to zle odfotené.
@martuska313 robila si dalsi?? Uvidíš držím silno palce
@bibg ďakujem no uvidíme ešte sa neteším. Uvidíme, čo život prinesie, keďže na tie testy nie sú moc dobré ohlasy 🤷♀️
@naty1987 ďakujem, uvidíme ešte si nebudem robiť nádeje 😣
@naty1987 ano 😥 skusim este zajtra ale nevidim to nadejne. Dnes aj silna migrena vacsinou to mam na zaciatku menzesu
@kukadielko tiez len na negative vidim aj to slabucku, skus o 2dni znova
@miska_hryzka skús aj z lekarne ale uvidíš ...držím silno palceky
@martuska313 este nerob závery pokiaľ nie je ms nič nie je stratené a niekomu až neskôr ukáže držím palceky
@kukadielko uprimne, ja tam zatial nic nevidim...vyzeraju negativne.
@miska_hryzka pokial z toho niečo bude bude pozitívny aj ten z ciny aj z lekárne 🙂 skus spraviť zajtra aj z lekárne aj z ciny a uvidis. Každopádne mne neduchovali. Prvý krát mi ukázali čiarku ale nesilnela. Nakoniec som dostala silnú ms a čiarka tam už nebola. Medzitým som ho dala vyskúšať sestre a potom som ho robila aj ja keď som bola 1 dpo a boli úplne biele. Bez náznaku čiarky. 🤷🏽♀️ Až na 9 dpo mi ukázalo prvého ducha. Prvý krát nesilnel a nakoniec zoslabol a tento mesiac mi ukázal dve čiarky. 🙂 držím palce daj vedieť potom 🙂
@naty1987 ďakujem 🙂 dufam v to ze sa nespusti...
@miska_hryzka druha ciarka tam urcite je, vidiet ju. Samozrejme to plati len ak si test fotila v limite, ak po moze byt aj falosne pozitivny. Ak si ho fotila v limite, testovat uz nemusis. Pokial nemas ziadne problemy a nedostanes MS tak za 2-4 tyzdne by som zbehla k Dr.... Drzm palceky!
@martuska313 uprimne, ja tam zatial ciarku nevidim. Ak ti vyrazne meska MS isla by som k lekarovi a nech to riesi... Za testy len minies peniaze a aj tak je smerodatne co povie dr....
@miska_hryzka to máš veľmi pekného dusíka na 9dpo 😊
@miska_hryzka to je pekná čiarka. Moja na 10. deň od styku bola oveľa slabšia. A bolo to biochemické. Držím palce.
@miska_hryzka ja mam tie iste testy co ty. Inak vsimla si si, ze na niektorých je vzadu uvedená citlivosť 15? Nechapem to, o takej som este nepocula. Byva 10 alebo 25.
@lenka_21
@kikusha2212
@lusyc
@kukadielko ďakujem dievčatá, uvidíme, čo z toho bude ešte si nič nepripustam. Vlastne ani moc neviem koľko DPO som, lebo ovu test ukázal ovu inokedy ako BT 🤷♀️
@miska_hryzka gratulujem len nech silnie 🙂

@miska_hryzka nešibe, pekná ružová čiaročka✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻