icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

martuska313
19. feb 2020

MS sa rozbehla takže dnes 1DC 😥 pokračujeme v snažení

naty1987
19. feb 2020

@miska_hryzka jeeeej krása 👏😉👏🤗🥰 no vidíš neklamali ani čínske 😉😁

naty1987
19. feb 2020

@martuska313 to ma mrzí ale zas je ďalšia šanca ďalší mesiac 🥰 hlavu hore ✊🍀

bibg
19. feb 2020

@miska_hryzka myslím že je ✊✊ držím palce nech silnie 🥰 a hlavne aby všetko dobre dopadlo. Snáď budeme tehulkovat spolu 🙂

ancovicka21a
19. feb 2020

ahojte baby..tak vcera zase na pohotovosti ☹ bolesti preukrutne,ani chodit som nevladzala poriadne,v pondelok som spinila..po hodine dosiel nejaky mlady doktor,vysetril ma..vraj vsetko v poriadku..no skoro som ho kopla 😀 hovorim,ako moze byt vsetko v poriadku,ked tam mam myom,mam bolesti,spinenie,testy mi ukazuju slabucke dve ciarky..a on,ze jaaaaaaaaaaaaj,tak to ste mali hned povedat..tak ja neviem,ci ten 3cm myom nevidel..tak pozrel este raz,ze jaaaaaj,no je tam..tak mu hovorim,ze ci to vyzera na menzes,ktory by som mala dostat cez vikend..a on,ze nevyzera,ze nechape,co ma moze tak boliet..tak mi aspon novalgin pichli a poslal ma domov s tym,ze ak mi menzes nepride,tak mam prist a zoberu mi krv..celu cestu domov som nadavala ako pohan 😀..a zase mam spinenie..uz fakt nemam na to nervy,prisaham,ze ten myom si hadaj aj sama vyberiem 😀

martuska313
19. feb 2020

@naty1987 ❤ verim ze sa to podari 🙂

kikusha2212
19. feb 2020

@miska_hryzka gratulujem ❤️

maciatko950
19. feb 2020

@ancovicka21a ja cakam do dalsej ms ci pride a potom otestujem kedze som mala len spinenie ked som sa utrela tak pockam 🙂

miska_hryzka
19. feb 2020

@bibg ešte stále neverím a nepripustam si. Kedy si mala poslednú MS?

maciatko950
19. feb 2020

Dievčatá vidite tam niečo? Ms som mala mat 3.2 po 5 dňoch meškania mi prislo len špinenie na toaletnom papieri pri utierani take ružovo červené mám bolesti ako na ms ale ta nikde v januari som bola u dr vsetko v poriadku. Je mozne po tom špinení byť tehu aj ked test nic neukazuje? Každopádne čakám na ďalšiu ale ci nema niekto skúsenosť ze by bola tehotna a test neukazal

ancovicka21a
19. feb 2020

@maciatko950 no bolo by ist k doktorovi podla mna..a na tom teste tazko povedat..daco sa tam crta,ale velmi slabucko

maciatko950
19. feb 2020

@ancovicka21a no vsak sa chystam ale akosi nemam cas 🙂 tak. Pockam do dalsej ms co ma. Byt o 18 dni 🙂 ci teda pride alebo co a pojdem test bol robený poobede o 13 a ty dufam ze uz nemas bolesti

ancovicka21a
19. feb 2020

@maciatko950 a co ked mas nejaky zdravotny problem?raz mi moj gyndos povedal,ze keby kazda zena bola ako ja,ze pride doslova s kazdou "blbostou",o kolko menej zbytocnych rakovin a operacii by bolo..takze ja sa riadim toho hesla..ved na to tam je,aby prezrel a povedal,co je vo veci..a ja bolesti uz nemam,chvalabohu,ani spinenie..tak cakam,ze co bude dalej

simik7192
19. feb 2020

Ahojte, chcela by som sa vás opýtať že keď je hlien ešte taký tahavy,-ako lepidlo natiahne sa, je ešte možnosť otehotnieť? Alebo už je po ovu? Už som zúfalá 🙊😐

bibg
20. feb 2020

@miska_hryzka ja 10 januára. Mne už aj dr potvrdila gestacny vak na utz. Budúci týždeň mám prísť na kontrolu. Ešte uvidim či budúci alebo až ten další. Hlavne aby silnela 🙂

esmee3
20. feb 2020

baby a neskúšali ste pred snažením nejaký detox alebo prírodné niečo, napr aloe vera?? poznám baby, ktoré robia práve s tým aloe, pijú to každý deň, dali si detox a bum hneď otehotneli 🙈 čo si o tom myslíte? Ako ja som začala teda piť to aloe aj ja a uvidíme, zatiaľ to skúšam len teraz týždeň 🙂

luckynko44
Autor odpoveď zmazal
maciatko950
20. feb 2020

@luckynko44 vyzera to slubne 🙂

jaruska_12
Autor odpoveď zmazal
enusamt
20. feb 2020

@luckynko44 fiiiha... 6dpo a taky vyrazny duch? Drzim palce, nech to silnie ✊😉

bibg
20. feb 2020

@luckynko44 6 dpo a takýto duch? Ja som mala takého 10 dpo. Si si istá že si 6 dpo? Je to dosť skoro podľa mna. A test nie z raného mocu. Zvyčajne test ukáže najskôr 8 dpo. Každopádne je krásne vidieť a držím palce aby silnela 🙂

luckynko44
Autor odpoveď zmazal
niky1141997
20. feb 2020

Ahojte😂Už mi je to jedno kto mi čo povie.Mám 1deň do MS.Dnes som skúsila test.Vidíte či?

mirca85
20. feb 2020

@niky1141997 nic tam nie je vidieť , ty duchujes cely mesiac keď nie dva čo sledujem tvoje príspevky ....

jaruska_12
20. feb 2020

@niky1141997 nič ☹️

jaruska_12
20. feb 2020

Ja tento mesiac opäť nič...

jaruska_12
Autor odpoveď zmazal
bambula3
20. feb 2020

@luckynko44 taky krasny duch tak skoro 😍 nebudu to nahodou dvojicky? 🤩

luckynko44
20. feb 2020

@bambula3 jezkove oci..nato som ani nepomyslela 😁...hlavne nech dojdeme do vitazneho konca a v zdravi 😉

kikusha2212
20. feb 2020

Ja už som kľudná, test citlivosti 25, teraz robený, normálne som pila, jedla a takáto krásna čiarka 🥰 hentie testy asi naozaj majú málo farbivá keď som ani na fínskych fórach nenašla tmavšie ciarky aj v neskorších týždňoch. Takže bude naozaj bábätko 🥰❤️