Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miska_hryzka jeeeej krása 👏😉👏🤗🥰 no vidíš neklamali ani čínske 😉😁
@martuska313 to ma mrzí ale zas je ďalšia šanca ďalší mesiac 🥰 hlavu hore ✊🍀
@miska_hryzka myslím že je ✊✊ držím palce nech silnie 🥰 a hlavne aby všetko dobre dopadlo. Snáď budeme tehulkovat spolu 🙂
ahojte baby..tak vcera zase na pohotovosti ☹ bolesti preukrutne,ani chodit som nevladzala poriadne,v pondelok som spinila..po hodine dosiel nejaky mlady doktor,vysetril ma..vraj vsetko v poriadku..no skoro som ho kopla 😀 hovorim,ako moze byt vsetko v poriadku,ked tam mam myom,mam bolesti,spinenie,testy mi ukazuju slabucke dve ciarky..a on,ze jaaaaaaaaaaaaj,tak to ste mali hned povedat..tak ja neviem,ci ten 3cm myom nevidel..tak pozrel este raz,ze jaaaaaj,no je tam..tak mu hovorim,ze ci to vyzera na menzes,ktory by som mala dostat cez vikend..a on,ze nevyzera,ze nechape,co ma moze tak boliet..tak mi aspon novalgin pichli a poslal ma domov s tym,ze ak mi menzes nepride,tak mam prist a zoberu mi krv..celu cestu domov som nadavala ako pohan 😀..a zase mam spinenie..uz fakt nemam na to nervy,prisaham,ze ten myom si hadaj aj sama vyberiem 😀
@naty1987 ❤ verim ze sa to podari 🙂
@miska_hryzka gratulujem ❤️
@ancovicka21a ja cakam do dalsej ms ci pride a potom otestujem kedze som mala len spinenie ked som sa utrela tak pockam 🙂
@bibg ešte stále neverím a nepripustam si. Kedy si mala poslednú MS?
Dievčatá vidite tam niečo? Ms som mala mat 3.2 po 5 dňoch meškania mi prislo len špinenie na toaletnom papieri pri utierani take ružovo červené mám bolesti ako na ms ale ta nikde v januari som bola u dr vsetko v poriadku. Je mozne po tom špinení byť tehu aj ked test nic neukazuje? Každopádne čakám na ďalšiu ale ci nema niekto skúsenosť ze by bola tehotna a test neukazal
@maciatko950 no bolo by ist k doktorovi podla mna..a na tom teste tazko povedat..daco sa tam crta,ale velmi slabucko
@ancovicka21a no vsak sa chystam ale akosi nemam cas 🙂 tak. Pockam do dalsej ms co ma. Byt o 18 dni 🙂 ci teda pride alebo co a pojdem test bol robený poobede o 13 a ty dufam ze uz nemas bolesti
@maciatko950 a co ked mas nejaky zdravotny problem?raz mi moj gyndos povedal,ze keby kazda zena bola ako ja,ze pride doslova s kazdou "blbostou",o kolko menej zbytocnych rakovin a operacii by bolo..takze ja sa riadim toho hesla..ved na to tam je,aby prezrel a povedal,co je vo veci..a ja bolesti uz nemam,chvalabohu,ani spinenie..tak cakam,ze co bude dalej
Ahojte, chcela by som sa vás opýtať že keď je hlien ešte taký tahavy,-ako lepidlo natiahne sa, je ešte možnosť otehotnieť? Alebo už je po ovu? Už som zúfalá 🙊😐
@miska_hryzka ja 10 januára. Mne už aj dr potvrdila gestacny vak na utz. Budúci týždeň mám prísť na kontrolu. Ešte uvidim či budúci alebo až ten další. Hlavne aby silnela 🙂
baby a neskúšali ste pred snažením nejaký detox alebo prírodné niečo, napr aloe vera?? poznám baby, ktoré robia práve s tým aloe, pijú to každý deň, dali si detox a bum hneď otehotneli 🙈 čo si o tom myslíte? Ako ja som začala teda piť to aloe aj ja a uvidíme, zatiaľ to skúšam len teraz týždeň 🙂
@luckynko44 vyzera to slubne 🙂
@luckynko44 fiiiha... 6dpo a taky vyrazny duch? Drzim palce, nech to silnie ✊😉
@luckynko44 6 dpo a takýto duch? Ja som mala takého 10 dpo. Si si istá že si 6 dpo? Je to dosť skoro podľa mna. A test nie z raného mocu. Zvyčajne test ukáže najskôr 8 dpo. Každopádne je krásne vidieť a držím palce aby silnela 🙂
@niky1141997 nic tam nie je vidieť , ty duchujes cely mesiac keď nie dva čo sledujem tvoje príspevky ....
@niky1141997 nič ☹️
@luckynko44 taky krasny duch tak skoro 😍 nebudu to nahodou dvojicky? 🤩
@bambula3 jezkove oci..nato som ani nepomyslela 😁...hlavne nech dojdeme do vitazneho konca a v zdravi 😉

MS sa rozbehla takže dnes 1DC 😥 pokračujeme v snažení