Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bibg budúci týždeň to idem riešiť. Ale skôr ako koncom 7 týždňa má nevezme, možno ešte neskôr. A prvý ultrazvuk tu robia až po 12tt. Tak ja si počkám, kým prvý krát uvidím malú bublinku 🥰
@bambula3
@luckynko44 aj mňa napadli dvojičky ja 11DPO a takýto slabý
@bibg to som dva týždne za tebou moja posledná MS 23.1.
@miska_hryzka ..krasne! Tlieskam a drzim palceky 😉 som zvedava co ja tam budem mat 11DC 😁 ak vsetko bude ako si prajem samozrejme
@miska_hryzka ty máš krásnu čiarku úplne akurát 😊 ja som mala poslednú ms 17.1. takže sme všetky veľmi podobne na tom 😊
@luckynko44 u teba som veľmi zvedavá aká bude čiarka zajtra ráno, dúfam urobíš test 😊 a s tými dvojičkami to veru môže byť 😁
@luckynko44 som zvedavá, určite daj vedieť a prispej s foto 😉
@kikusha2212 nooo bude detí ako smeti. Kedy sa chystáš ku gynekológovi? Ja asi až v polovici marca.
@miska_hryzka písala som vyššie 😊
baby,ja mam jednu otazocku..aky je rozdiel medzi 10tkovymi a 25tkovymi testami?lebo tu vidim,ze 10tkove duchuju,zatial co 25tkove ukazuju pekne ciarky..aby som bola mudrejsia 😉
@ancovicka21a je to citlivosť test. Koľko hcg v moči dokáže zachytiť. 10 je citlivejší a zachytí skôr nejaké hcg, 25 zachytí až väčšie množstvo hcg v moči. Duchovat môžu oba. Ale keď urobí ducha 25test, tak 10 by už mal mať peknú čiarku.
@kikusha2212 dakujem za vysvetlenie..😘
@miska_hryzka máš pekne čiarky 🙂 klíďo držím palce aby bola stále silnejšia 🙂
@niky1141997 nie nic
@ancovicka21a tak toto je dosť čudné. Ako vyzerá pepino po zaschnutí? Čiara tam ostala?
@kikusha2212 ciarka sa ukazala okamzite a aj ostala po uschnuti,testovala som rano..ked som videla ciarku,hned som do pohara strcila aj druhy test a tam len daco slabo viditelne..ja som uz uplne mimo z toho vsetkeho..nech uz idem na tu operaciu a mam svaty pokoj..lebo takto sa zblaznim..opat vsetky tehu priznaky ako minuly mesiac,kym mi nepichli ten bordel,aby hcg z krvi zmizlo..a teraz pred zajtrajsim ocakavanym menzesom sa deje to iste ☹ len s tym rozdielom,ze predtym som len duchovala a teraz to vyzera takto..fakt nechapem..no nic,budem musiet uz dako vydrzat,aj ked je to fest tazke..
@miska_hryzka ale tmavne 😉 ved to krasne vidno 🙂
@ancovicka21a neviem si to vysvetliť. Ešte keď aj baby tu písali, že tie pepino testy majú málo farbivá a tebe taký urobí takúto čiarku a iný test nie...je to čudné, počkaj čo napíšu iné baby. Keby sa to týkalo mňa, tak by som zajtra ráno urobila nejaký čo baby chvália, myslím mama test, ale nie som si istá. Ak teda dovtedy nedostaneš ms. A inak čo sa týka toho myomu, skús aspoň čajík na to piť, nech zmizne čo najskôr 😊
@miska_hryzka naozaj tmavne 😊 ono ten rozdiel vidíš výraznejšie keď robíš testy obden 😊
@kikusha2212 ved preto som aj ja mimo,ze pepino sa sprava takto a rapiclear nie...zahada nad zahady 😲 cajiky pijem,aj vitaminy..aby som po operacii bola cim skor fit a aby ten myom uz odisiel raz a navzdy do teplych krajin 😀 mam este dva testy,tak buduci tyzden skusim..a potom sa uvidi..mozno,ked ma prijmu do nemocnice,tak ma aj rovno poslu domov,lebo fazulka sa ukaze..to by bolo ake krasne ❤ tak velmi si to zelam,nech to tentokrat nerobi myom,ale skutocne babatko
@ancovicka21a držím silno palceky ❤️
@kikusha2212 dakujem..a ked to teraz nevyjde,tak po operacii uz musi..primar povedal,tak snad ma pravdu
@miska_hryzka tmavne krásne 🙂 skus testovať tou istou značkou tam to pekne uvidis 🙂 držím palce 🙂 a na 12 dpo som aj ja mala takú čiarku 🙂
@bibg fakt? Jedna žienka pridala aha aké koľajnice 😃
@miska_hryzka takú som nemala ani na 16 dpo 😄 ak ti to pomôže 🙂 ja som testovala dr max. Potom toptest 🙂
@bibg už som kľudnejšia 😃 ďakujem
@miska_hryzka neni začo 🙂 kľud, uvidis bude to fajn a hlavne že nemáš bolesti a nekrvacas. Ta čiarka je krásne vidieť. To už nieje duch. Podľa mna je to iste ;)

@kikusha2212 no vidíš ❤️😍✊ teším sa s tebou 😊 kedy sa objednávas k dr? 🙂