Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miska_hryzka to som mala aj ja mala, pokial nemáš doslova kŕče tak to je v pohode 🙂 a neboj bude všetko dobre 🙂
@niky1141997 zase? Choď k lekárovi, nech sa na teba pozrie a si budeš 100% istá či si v tom alebo nie
@niky1141997 nevidim nic :-/ mas odsledovanu ovulku? Mozno nema prist dnes,mozno za par dni,ak sa ti to posunulo.. Tazko povedat.
@bibg doslova kŕče nie, ale inak bolesti riadne musím povedať, brucho ako jeden veľký balvan ma tlači.
@simik7192 Idem v utorok😁
@miska_hryzka nemusi ciarka tmavnut, dolezite je, ze vidiet dve v limite. Bolesti a vsetko mozne - krize, prsia, spavost a pod je naznak tehu. Krce mas, lebo sa ti natahuje maternica - ja som sa obcas nevladala ani postavit od bolesti. Jasne ak by to bolo extra, krvacas a pod. treba vyhladat lekara...
@lenka_21 nemusí tmavnut? A ako sa potom dá rozoznať mimomaternicove tehu a biochemicke tehu? Ďakujem 🙈
@miska_hryzka podľa mna by mala tmavnut lebo hcg sa každým druhým dnom zdvojnásobuje takze každý druhý deň by si mala mat čiarku aspoň o trosku silnejšiu. Kukni si moje testy čo som ti sem včera pridala tam to uvidis. Ale rob tou istou značkou tam to uvidis lebo keď budeš robiť stále inou tak každý test má iné množstvo farbiva a si nervózna že netmavne 🙂 robila si si test dnes? 🙂 pošli foto aj s predchádzajúcimi 🙂
@bibg skúšala som dnes a zdá sa mi, že tmavne. Značka testu stále tá istá. A teplota je stále hore.
@miska_hryzka jednoznacne tmavne 👏👍
@miska_hryzka suhlasim s @enusamt krásne tmavne ;) kedy máš (nemáš) mat ms? Lebo podľa testov to vyzerá že si tehuľka 🙂
@bibg ja ani neviem kedy má byť MS, cykly boli väčšinou 28dni a zrazu minulý mesiac 35dni a tento mesiac sa to takto vyvinulo.
@miska_hryzka ms už nepríde 😊 vyzerá to, že môžme gratulovať ❤️
tak baby,ms prisla..ak to je vobec menzes..len take slabucke spinenie,od rana som ani nemenila intimku..a rapiclear takto..na fotke to zrejme tak nevyzera,ale ciarka je ovela vyraznejsia ako vcera volnym okom..uz kaslem na to,spravim jeden test buduci tyzden..a o 12 dni nastupujem do nemocnice,tak uz budem vediet naisto,co to je..len som si vzdy myslela,ze pri myome budem krvacat ako zarezane prasa,lebo doktor to vzdy tvrdil,ze pri silnom krvacani bude musiet ist von..silne krvacanie som za 5 rokov,co ho mam,nemala a teraz uz len spinim..
Ahojte, hlásim sa opäť 🙂 minulý cyklus mi ms prišla pekne na 2 deň meškania. Aj tento mesiac sme sa snažili,ale bábo raď 😀 ms mi ma prísť takto o týždeň a od dnes keď idem na WC mam na papieri špinenie. Mohlo by to byt aj uhniezdenie?
@ancovicka21a moja pekna pred operaciou ta dufam vysetria este raz a poriadne.... Tir tvoje testy zahada nechces skusit ten digi test?
@maciatko950 no jasne,ze ma vysetria..normalne im poviem,ze je moznost tehotenstva,tak nech si daju zalezat..ale co z toho,ked aj minuly mesiac som mala v krvi hcg?preto neviem,ci by som si mala kupit digi test,ci mi neukaze zas len nejaky falosny vysledok..uz to nejak do 4.marca musim vydrzat..ale ako sa poznam,v pondelok budem letiet do lekarne pre test 😀 a potom sa dalej rozculovat,ze co to zas ma byt 😀
Ahojty baby viete mi povedat coto moze byt??
ked mate svoje dni ale pri utreti si na toaletaku nachadzate take krvne zrazeniny kusky niecoho proste neviem to opisat
coto znamena coto vlastne je ??
@ancovicka21a tak ja by som skusila ten digi ten zevraj ukaze bud ano alebo nie ale myslim ze je možnosť ze tam bola. Schovana fazulka inak take spinenie ako ty som aj ja mala. Minuli mesiac
@maciatko950 mozno sa skryva za tym myomom,lebo ten je presne na prednej strane maternice,kde sa vajicko zvykne uhniezdit.. a kvoli tomu to nevidno..uz ma aj to napadlo..no zrejme v pondelok si pojdem kupit a uvidim..spinenie som mala minuly mesiac aj ja,potom den taku slabu ms a dost..hehe,asi by ma slak trafil a doktorov tiez,keby som uz bola v druhom mesiaci 😀 vsak lebo priznaky na to mam..a ty ked si mala to spinenie,tak co z toho bolo?
@ancovicka21a no to ti poviem cize ak ked by z vnutra spravi sono by nevideli? Drzim palce aby to bola sikovna fazulka 🙂 ja som zvedava ako to budem mat ja s ms tento mesiac
@maciatko950 no zatial nevideli ani zvnutra..a dakujem,bodaj by si mala pravdu 😉 a som tiez zvedava na teba,ze co z toho bude..
@jazlyn už tu riešiš dosť dlho problém. Ja by som na tvojom mieste išla na pohotovosť. Keď žiješ teda v zahraničí. A ak by má nechceli zobrať pre “niečo” tak spravím taký cirkus, že by sa z toho aj po.... ak máš nejaký problém objednaj sa k lekárovi a riešiš to čo najrýchlejšie. Lebo ako som čítala predchádzajúce príspevky (krvacas, špiníš) už mesiac a to neveští nič dobre.
Ahojte dievcata... Aku skusenost mate s testami intimed? Kupujem ich napr. v Teta drogerie... Momentalne som 28dc a uz od 25dc mam na testoch aj druhu vysnivanu ciarku, vacsinou slabucku. Ani sa nepytajte, kolko testov som si uz robila 🙈... Skusam dokola 3 znacky, ale zaujimaju ma hlavne Intimed a Pepino. Ten Intimed je dokonca 25kovy,a na nom mi hned vybehla teraz krasna druha ciarka, zaroven z toho isteho mocu som si robila aj Pepino a tam ciarka sice je, ale slaba 😣 Mam pocit, ze tie Pepino testy mi vobec nesilneju, neopak zas Intimed celkom pekne silnie. Ake mate prosim vy skusenosti? Uz mi z toho asi hrabe, teda urcite 😅ale velmi tuzim po druhom babtku. Dakujem za kazdu radu ☺️

@bibg trosku mám bolesti v podbrušku také mravce ako keby a taky ako keby kameň v bruchu.