Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miska_hryzka rozoznat to vie jedine lekar. Sestra mala vysoke HCG (dvojicky povodne) a ciarka aj tak slaba na cca 2 testoch co si urobila... Rozostup bol cca 3-4 dni medzi jednotlivymi testami...
@jaruska_12 zatial to vyzera negativne...😕
Baby, mám príšerné bodavé bolesti v podbrušku. Skôr na lavej strane skoro úplne tam dole, musím sa normálne posadiť a predýchať to. Okrem toho inak nič. Zatiaľ žiadne krvácanie nič. Mali ste to niektorá? Podľa ms by som mala byť dnes 6+2 tt.
@bibg môže to byť kľudne aj rozťahovanie maternice. Netreba hneď maľovať čerta na stenu.
@miska_hryzka mám doma 1,5 ročného syna, ktorého stále nosím na rukách, dotoho doma prerábame takze ani robote sa moc nevyhnem 😔 dnes som malovala synovi izbu, len do pól pása žiadne naťahovanie ale aj tak mám strach :/
@bibg ak nie si doma sama,len s malickym, skoc na pohotovost, ak sa bojis. Nemalo by to byt nic vazne, ale ak potrebujes istotu,chod. Popripade ak mas moznost teraz vecer,vezmi si magnezium a vyloz nohy. Malo by to prejst.
@bibg takéto aktivity musíš vynechať aj keď ja pri dcére som aj špaliky dreva na zimu ukladala k domu 😃 ale každé telo je iné treba sa šetriť aj keď sa hovorí, že tehotenstvo nie je choroba. Hlavne oducit syna od nosenia na rukách 😣
@miska_hryzka no to mne sa ľahko povie ale to sa nedá moc nič nerobiť 😄 to drevo som dnes vynechala, tiež kúrime krbom a chvalabohu dnes mi muž niesol polena do krbu 😄
@timina22_09
Chcela som ísť na pohotovosť ale prešlo to.. ľahla som si, vyložila nohy a prešlo to.. uvidim ako sa budem cítiť ráno.. chcela som nechať dr až na koniec týždňa.
@niky1141997 podľa mna je negativny 🤷🏽♀️
@niky1141997 odmeraj si bazálnu teplotu ráno, ale myslím si, že by si sa nemala už toľko trápiť... neviem, či ste sa tento mesiac snažilkovali, lebo alebo nie, ale už tretí cyklus sa trápiš s testami, na tomto nič nevidím, neviem ako naživo.... viem ako to je, i pri nesnažení, zrazu sa v hlave zrodí pomyslenie na tehotenstvo ( ako v Tvojom prípade, že neplánujete zaziaľ druhé, ale bola slabá ms a tá Ti dala riadneho chrobáka do hlavy...) ale na druhej strane, pokiaľ by som užívala silné lieky pri liečbe ochrnutia tváre ... ako Ty, tak by som si dala sakra pozor a pred tehu by som sa chránila.... najprv by som sa doliečila a potom by som sa pustila s radosťou do snažilkovania... v každom prípade, Ti držím palce, napíš, čo Ti povie lekár..... nech sa Ti darí!✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻A nech sa Ti splní, po čom túžiš❤️
@bibg ja viem, že ľahko sa hovorí ja som taká istá dokonca na materskú som nastupovala mesiac neskôr 🙈 ale treba sa šetriť hlavne s tým dvihanim vecí.
@bibg ak sa ti polepsi, kludne chod az koncom tyzdna. To je na tebe. Poznas svoje telo najlepsie. Len pokoj a keby nieco,ozaj len klud a magnezko.
@niky1141997 vidim, ale iba jednu ciarku 😢 Za mna negativne, ale uvidis co povie Dr...
@krajcovicka Ďakujem😊Nezvykne mi ms meškať.Mám 24 dňový cyklus ale možno mám ozaj rozhádzané hormóny z tej cysty čo som mala.Tak dúfam že vydržím do stredy ms nedostať aby som mohla ísť v utorok v klude ku dr.😚Tak potom dám vedieť.Celkom sa bojím čo bude🤦♀️Ja som strašný stresák a to si aj priznám.A ja sa už nevyliečim.Mám trvalé následky na jednu tretinu tváre.Trvá to už druhý rok a skúšala som asi všetko cez akupunktúru,rehabilitácie a bio lampu🤔Bohužiaľ no.
@niky1141997 to mi je ľúto.... azda nájdeš spôsob ako ochorienie čo najlepšie zmierniť, aby si nemusela byť na medikamentoch...
@elysse121 vidím dušíka✊🏻✊🏻✊🏻
@krajcovicka Ešte som takto odfotila.Nechcela som tu dávať xy fotiek aby si o mne zas nemysleli baby že mi z toho už šiblo🤔🤦♀️
@krajcovicka vážneee?? Bože bola by som najšťastnejšia na svete.. bojim sa lebo ma stale bolí podbruško dufam ze sa mi nespustí ms.. test som robila poobede tak skusim rano ešte dufam ze do vtedy nepríde..
@niky1141997 Ty tam niečo vidíš? Lebo ja moc nie....😔
@niky1141997 ja vidim Nieco ale tazko povedat ms ti uz meska ?
Ahojte lekar mi predpisal norethisteron
Aby som prestala krvacat mam brat 2x denne ale zabudla som sa opytat ci mozem zobrat hned 2 alebo rano a vecer ? Berie sa to len 10 dni nevie mi niekto poradit ??

@bibg
Zajtra uz cestujem na Slovensko.