Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@c_est_la_vie waw, to je super 😊 veľmi sa tesim s tebou ♥️
@niky1141997 počuj jedna otázka. Vy sa snažite o babo že vkuse testujes? Alebo aký je dovod? Naozaj nerozumiem...pisala si že babo nechcete. Nieco sa zmenilo?
@bibg podla ovulacie som 5+6. Podla utrazvuku (gestacneho vacku) som vraj az 6+6. Ale vsetky ine rozmery, cize yolc sac i dlzka dietatka su zodpovedajuce na 5+6.
@marion30 dakujem krasne.
@kikusha2212 jej pozeram ze aj ty sa drzis. Kedy planujes doktora?
@c_est_la_vie 16.3. mam termin prveho vyšetrenia, uz sa neviem dockat 😁
@kikusha2212 to je jak možné? Šák ja som mala poslednú ms 10. Januára a podľa tej kalkulačky v mobile som 6+4 🤷🏽♀️
@c_est_la_vie tak už rozumiem. Kedy si mala ovulku prosím ta?
@bibg 28-29.1. 3 dni po sebe som mala pozitivnr ovulacne testy, ale podla bazalky ten posledny den, cizes 29.1. 🙂
@c_est_la_vie ja som mala pozitívny test 28.1 tiež 29 už bol negativny takze ja som mala ovulku asi toho 29 🤷🏽♀️
@bibg asi preto, ze ja som mala poslednú 17.1. cize mi sedi dnes 5tt+4
My sme ale ovulaciu mali naraz. Ja som mala od normálu odchýlku -1 den a ty si ju očividne mala neskor, nie na 14 den ako obvykle byva 😊
@c_est_la_vie
@bibg ovulaciu sme všetky mali 29.1.? To je aké dobré 😁 asi to bol veľmi plodny den 😁😁😊
@kikusha2212 áno áno :D ja som mala poslednú 10.januara a ovu bola až na 18/19 dc.
@bibg a koľký si týždeň?
@kvetinka125 to som sa zabudla spýtať dr ale podľa ms 6+4 ale mala som posunutú ovulku o 4 dni. Až 18 dc
@bibg ahoj ak ratam dobre, tak podla ovu si 5+5. A neviem ci uz vtedy ma byt vidiet aj babatko 😕 a co na to dr? Vyjadrila sa nejako? Hlavne klud, bude to v poriadku, asi sa len schovava 😊
@bibg vraj je to úplne normálne 😊 niekedy vidno az v 8tt, takze kľud, ziadne stresy, uzivaj tehulkovanie ♥️
@bibg to ešte nemuselo byť vidieť neboj na najbližšej kontrole tam fazuľka bude 🥰
Ahojte dievčatá, je možné že už po 11-12 dní od ovu môžu nastať tehu príznaky? Čudná pachuť v ústach, pálenie záhy, bolesť v podbrušku.. Už som si to raz prežila len to nedopadlo dobre.. Tak cca viem že ako majú príznaky vyzerať už poznám svoje telo. Zajtra kúpim test a musím spraviť, len toto mi nejde do hlavy že tak skoro sa mi objavili príznaky, mala niektorá z vás tak skoro tehu príznaky po oplodnení?
@zuznicka7101 ahoj. Ja nie. Nezijem na Slovensku. Ale tuto znacku palickove testy baby robia. Mal by byt v pohode. Aky si mala vysledok?
@simik7192 ano moze byt
@niky1141997 ahoj, ako si dopadla u dr?
@kikusha2212 no ja nie palickovy ale tento do prídu mocu ja som si ho už raz robila v decembri pred kramami a vyšiel duch taká slabá čiarka a na další den bola este slabšia čiarka a potom prišli krami takze asi to biochemické ze sa vyplavilo
Lenze teraz mi menzes mešká 6 dni a skúsila som a tam druha slabá čiarka preto ze ci neni falošný tak sa pytam ale citlivosť je len 25 takze zajzta skúsim menej citlivý iný test q uvidíme takáto čiarka mi vyšla dnes
Ako je ju vydiet ze neni tp až tak mikro duch aby som ju musela hľadať 🤷♀️
@zuznicka7101 ak ma aj farbu, tak drzim palce nech pekne silnie 😊 asi nevies kedy si mala ovulaciu? Totiž na 6dnove meskanie, by mala byt silnejsia, pokial ovu nebola neskor. Som zvedavá na zajtrajší test.
@kikusha2212 no to ze neviem lebo ja mam nepravidelný cyklus lenze tento je 25 citlivosť takze slabší ja ani neviem kedy mam ovulaciu takze preto nebiem ale mavam dlhe cykly 34 dňové
@kikusha2212 aj dlhšie niekedy cykli mavam takze ovu môže byt posunutá 🤷♀️
@krajcovicka Ahoj no tak nevie prečo mi meškajú.Tehotná niesom😂a že na ms to vôbec nevyzerá.Cystu už nemám,no a budeme čakať 14dní či príde a ak nie tak vyvolávačku mi pichne a potom že antikoncepciou nejak ten cyklus upraviť aspoň na tých 28dní.Nechcela som hormóny do seba pchať keď beriem toľko liekov ale uvidime no🤦♀️🤷♀️🤷♀️
@zuznicka7101 slus si kupit na zajtrajšie rano ten mama test palickovy co baby tak chvalia, vraj ukaze najlepšie 👍😊

@bibg nezávid 😅😁 je to sice komfortne, ale aj dost nebezpečné, ked si uvedomis co všetko je niekde na nete ulozene.