Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuznicka7101 on je až 25kovy takze keď ti mešká a máš čiarku je to nádejne 🙂 ja tiež nemám skúsenosť ale. Skus z raného mocu 10tkovy. Podľa mna bude čiarka.
@miska_hryzka gratulujem ❤️🥰
@bibg ďakujem držím aj tebe príjemné a bezproblémové tehulkovanie 🙂
@kikusha2212 ako si to prosím ta spočítala?😄 lebo nech počítam ako koľkej tak mne to stále vychádza na 4 tt od ovulácie 😂😂
@bibg no uvidíme zajtra ale vravím mne vtedy spravili ducha na dvoch testoch ale to bolo pred. Menštruáciu a p dva dni už len biely test ale bolo to pre MS teraz mi mešká a ukazuje tak preto nehádam velku nádej
@zuznicka7101 uvidis ráno. Najlepšie kúpiť test dr max, maybe baby, mamatest alebo nejaký taký. Tie úkazu pekne ale treba z raného mocu 🙂
@bibg robila som s ranného mocu mam tento kúpený vraj je dobrý som počula
@bibg no ved zajtra su to 4 tyzdne od ovulacie. Zacali sme počítať odo dna po nej. Preto si podla mna pozajtra ukonceny 6tt.
@miska_hryzka gratulujem
@bibg neviem ci ti to pomoze, ja som bola 5+ 2 na potvrdenie, gestacny bol 0,78 cm a zltkovy bol ale ani mi ho nevedel zmerat. Spinila som a 5+6 na kontrole uz bolo viditelne babo (3 mm), srdiecko bilo ( mozem ti doma pozriet aj rozmery zltkoveho a gestacneho vacku).
Nestresuj, ono to teraz velmi rychlo rastie a ked to nevidis teraz,vidis ze o 3 dni uz mozes mat srdiecko 🙂)
@c_est_la_vie tak potom My sme narovnako. Či? 😂 ja už som domotana 😂 a inak už máš aj knižku?
Ahojte kedze minuly mesiac miesto ms po 5 dnoch meskania prislo len spinenie po utreti na wc a dnes mam do dalsej ms 13 dni je mozne tehu z minuleho cyklu? Priznaky ziadne len obcasne bolesti podbruska ako na ms dnes robeni test citlivost 25 vidite nieco? Budem cakat do dalsej ms ako co bude len ma zaujima nazor 🙂
@maciatko950 ja nic nevidim...len jednu ciarku... 😢
@zuznicka7101 ak si to fotila v limite ciarka tam je! Drzim place!
@lenka_21 áno v limite dnes ráno nič takze falošné pozitívny test
@niky1141997 ako si dopadla?
Ahojte, tak dnes ráno som si robila test a vyšiel takto, som 10-11dpo a nič tam ešte nevidím, iba taký slabší náznak aj to musím to dat na svetlo... Je možné že mi ešte test nevie zachytiť Hcg hoci že je také mini, aj keď mám už tehu príznaky? (čudná chuť, pálenie záhy a podobne) sú tiež také slabe . Vyskúšam ešte obden že či mi trochu viac neukáže, lebo pri prvom (ktoré nedopadlo dobre) mi ukázalo až po vynechani nejaké dva dni.
@simik7192 nevidím nič a preto nebudem dávať falošné nádeje. Každá očakáva každý mesiac, že či to už vyšlo a automaticky si vsugeruje aj nejaké príznaky. Sama som si tým prešla a nakoľko sa nám už začal 4 rok snaženia a zistila som, že sa zbytočne toľko sledujem, lebo každý mesiac desiatky testov, príznaky a potom to sklamanie bolo dosť znivujuce.. Preto vravím, počkaj až keď bude meškať ms a nelov zlatko duchov. Viem ze sa nemôžeš dočkať ale to ani jedna znás.Same sebe týmto ubližujeme.. Testuj aj v čase meškania. Viem o com rozprávam. Lovila som duchov deň čo deň počas 3 rokov. Držím silno ✊ 🍀 ❤️
@kurtik83 ja som si to tiež myslela ze si to iba namyslam, len mám tie isté príznaky ako predtým, pred dvomi dňami som sa prebudila na to ze mam opäť tu pachuť ako som mala predtým.. lebo som to vôbec neočakávala že tak skoro by som bola tehu, a určite som sa nesledovala ani nič podobné, len zrazu to tak prišlo.. Uvidím spravim ešte test v nedeľu alebo pondelok a uvidí sa 👶☺️ ale babo by som už prijala, hoci sme to tak skoro nečakali
@kreatis písala som správu
@c_est_la_vie Ahoj.Dostala som slabú ms po tom doktorovi ako som bola v utorok no ale dnes už nič nemám.Doktor aj vravel že na ms to vôbec nevyzerá a mala som také slabé.Robila som si dnes zo srandy test čo som mala ešte doma a neviem či mi šibe alebo je to zlý test🤨🤦♀️🤷♀️ o 14dní idem na kontrolu.
@niky1141997 blesk velmi zosvetluje, ale vidim. A vyzera aj ruzovo.
@niky1141997 no vyzera to nadejne vies mi povedat v skratke kolko ti meskali ake si ich teraz mala cca a aky test si pouzila a od kedy testujes
@niky1141997 ja tam slabunku vidim,moc drzim palce,zajtra -pozajtra by mal byt silnejsi

@kikusha2212 mam iný kúpený 10 citlivosť zajzta spravím mama test som nekúpila nevadí no uvidíme ja len ci majú baby skusensot