Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 tak si mala teraz spinenie
@maciatko950 Áno
@niky1141997 ja som to mala teraz vo februari 5 dni meskania a potom len po utreti spinenie a testy len duchovia teraz mam o 11 dni dalsiu ms tak uvidim conako ked tak pojdem k dr tam som bola aj v januari a vsetko bolo v poriadku
@maciatko950 Ja som mala cystu v Januári.Ale zmizla našťastie.Uvidíme ako či teraz.Zajtra idem volať na tú kontrolu doktorovi.Povedal že na ms to nevyzerá vôbec a že ak nedostanem do 14dní tak že mám prísť a vyvoláme.No ale zavolám radšej že som "ms"mala dva dni.Držím palce nech ti všetko dopadne tak ako si praješ🥰🙏🙏🍀 ja dám vedieť ako som dopadla nakoniec,neviem či sa testom z číny či odkial to je 😂😂dá aj veriť
@niky1141997 drzim palce aj ja som zvedava ako to dopadne kedy testnes z ranneho
@maciatko950 Skúsim buď zajtra alebo v sobotu.😊Dám vedieť.
@niky1141997 držím palce, ja tak isto čakám 🤫
@simik7192 Je to zvláštne🤷♀️🤦♀️.Hádam mi dr zoberie aj krv keď tam pôjdem😌...ráno tam hneď volám 🤣som nedočkavá normálne.
@lujza_ Ahoj hej hej vidím to.No tak keď to je "chybné" alebo neviem ako to nazvať tak kašlem na to a počkám na doktora asi.Ja som tiež písala že neviem či sa tomu dá veriť🤷♀️Som zvedavá na kedy ma objedná🤨.Dám vedieť a nejdem robiť už žiadne testy.To mi kamoška dala tak som si povedala že skúsim.Ďakujem 🥰😚
@niky1141997 každopádne daj potom vedieť, som zvedavá. Niektoré baby mali dobré ohlasy na čínske testy ale ja som z nich znechutená 🙄 možno len ja budem výnimka 🤷♀️
@88koalka88 super asi môžem gratulovať 😉
@miska_hryzka no uvidime. Dnes to vychadza presne na 4tt.Nemala by byť silnejšia?
V 11/19 som si robila test 4+2tt a boli silne // ale presne na 6tt sa mi spustila MS a odišlo to,to som bola aj u dr. a nic nevidel a HCG z krvi 450. Takze uz mam aj takuto skusenost ☹
@88koalka88 mozno len bola posunuta ovulacia 🙂 urobis o dva dni a uvidis,ci tmavne ako ma. Drzim palce, tentokrat to uz dopadne dobre.
Ahojte,moze test z ciny urobit aj takeho silneho falosneho ducha? Ide o to ze je velmi skoro,v pondelok som bola na umele a vkladali mi 5 dnovu blastocystu. Od liekov ten duch neni,vcera bol taky isty test negativny.
@bella1303 Ahoj ja mám tiež test z číny.Kamoška mi dala.Na prvom spred 3-4dní cca nevidím nič.Včera sok si robila druhý a tam je čosi." Ms" som mala len také špinenie a keď som bola 25.2 u dr tak vravel že to na ms vobec nevyzerá.Takže naozaj neviem.Ty máš krásnu viditelnú druhú🥰🥰😚❤.Ale na tom mojom včerajšiom neviem...zdá sa mi len taký obrys ako keby.
@niky1141997 ahoj Niky,prepac ale nevidim ani na jednom. Ale tak mozno si aj blbo odfotila. Mne sa len nezda ze uz tak skoro ukazuje
@niky1141997 tie testy sú negatívne , nechápem toto
@niky1141997 podla mna negativne
@niky1141997 ja tam vidim len kanalik...
@bella1303 niekomu ukazuje falošne niekomu nie, skus kúpiť normalne z lekarne ale počkaj pár dni ešte 🙂
@martuska313 skusim az v utorok asi. Dakujem
@misickaj19 skus stale s tou istou znackou testu
@misickaj19 skus rovnakú značku
@bella1303
@martuska313
Ďakujem , skúsim teda rovnakú značku

@maciatko950 Pfuu no teraz mi meškali 4dni. 21.2 som mala dostať a od 25.2 som mala take slabšie.Testujem už dlho😂radšej to ani nerátam,a test som mala od kamošky čo si objednala z číny tuším že z Vova.