Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dobre ranko,tak uz ozaj neviem ci mozu takto falosne duchovat. Co poviete. Som len 5 den po vklade blastocysty. Jeden gynekolog pisal ze mozne to je mat tak skoro poz.test. Prvy je len kontrola ze ci mam este hcg z injekcie(este bolo)druhy bol na druhy den ten bol uz biely takze injecia bola uz prec. Potom tie dva su zo vcera jeden je hned rano tam neni dobre vidno a druhy neskor a ten posledny je dnes z prveho mocu. Tak co myslite?
@bella1303 ahoj tieto testy majú veľmi veľa farbiva. Jedine na tomto teste a na teste maybe baby som mala čiarku už 9 dpo. Ostatne mi ukázali až na 10dpo. A zároveň na tímto teste som mala prvé koľajnice, zatiaľ čo na iných iba silnú čiarku. 🙂 skus kúpiť z lekárne nejaký. Držím palce 🥰
@bella1303 tak ešte par dní počkaj 🙂ale vyzerá to že to silnie 😊
@martuska313
@enusamt dakujem baby,hadam z toho nieco bude. Mame sice este 6 mrazacikov ale bola by som rada keby to klapne hned😍
@niky1141997 Ved mas totalne NEGATIVNE tehotenske testy.Podla mna ti iba hapruje cyklus,nic ine...
@jaruska_12 aj veru nieco sa tam crta🤔 drzim palce
@jaruska_12 niečo slabe tam je ale či to je kanalik alebo nie ťažko povedať. Skus o dva dni znova tou istou značkou testu. 🙂
Baby vyskúšam asi najskôr v stredu i keď mám strach v októbri som mala Ma tak také zmiešané pocity i keď by sme sa tešili veľmi len zo strachom 🤷♀️😮☹️
@bella1303 moze ved blastocysta ma 5 dni a ked si 5 dni po vklade, tak si 10 dpo
@vevericka13 dakujem. Aj dnes som testla..stale pozitivny😍😍
@bella1303
Aj ja mám problém s tým že mi testy netmavnú. Si po vklade ? Alebo prirodzene ?
@misickaj19 ahojky ja som po vklade. Divne ale je ze ja som robila tie cinske a tam su stale rovneke by som povedala ale dnes som robila aj normalne z lekarne 25kovy a ten je este tmavsi ako tie cinske. Poslem ti neskor foto tych cinskych. Kolky den po vklade si? Ja este len 7,den vkladu neratam
@misickaj19 odkial mas testy?kedy mas ist na krv?
@bella1303 ja mám všetky testy z lekárne ....som 13.den od vkladu. Na krv idem zajtra. Ale mám obavy. Testujem od 7.dna a mám pocit že od vtedy stmavla minimálne. Dnes som z jedného moču robila tri rôzne testy a všetky mali slabú čiarku. Jeden z nich bol 25kovy a je tam rovnaká čiarka ako na 10ne.
@misickaj19 nechapem tym testom..musime len verit ze bude vsetko ok. Ale na 25 rovnaka ciarka ako na 10..hmm..ja to mam vlastne tak isto. Na 25 tiez silnejsia ako na 10
@misickaj19 pozri cisnke u mna nic..neviem ci je to max intenzita farbiva alebo co. Ten poslednx cinsky a ten palickovy je robeny z rovnakeho mocu dnes rano
@bella1303 ten tyčinkovy je vraj veľmi dobry. A ciarka je na ňom naozaj pekna 😊 vyzera to dobre
@misickaj19 v akom poradi su testy? Ktory je dnesny?
@kikusha2212 dakujem. Tie cinske asi vyhodim..a kupim normalne v lekarni. U nas su sice testy drahe ale tak nevadi. V piatok mozem ist na krv

@niky1141997 bohuzial, stale nic a nic...
mas mat teraz niekedy vysledky hcg z krvi? Ci ti nebrali, ked videli, ze tehotna nie si?