Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bibg ja zatiaľ klop klop ako pri dcére nič. Akurát tie bolesti po vybratí slepaku, pri dcére som ho ešte mala, takže bolesti neboli. Dúfam, že to takto pôjde aj ďalej 😃
Tak ženy ja idem od dr. pretože som krvacala. Vraj je všetko v poriadku a je to len z uhniezdovania. Videla som srdiečko ❤️🥰Už mám tehotenskú knižku a termín pôrodu mám 16.10 🥰❤️
@misickaj19 ahoj,uz si bola na krv?
@bella1303 ahoj áno bola. Žiaľ nič z toho nebude. Aj sliznicu mám nízko.
@misickaj19 joj to mi je luto. Neni ziadna sanca?ved si mala pozitivne testy
tak baby moje,zajtra nastupujem na operaciu..drzte mi palce..kiezby ma vratili domov,ze nemusia operovat,lebo je tam skryta fazulka 😉 a ked nebude,tak nech operacia prebehne bez problemov,nech som coskoro fit,aby ta fazulka naozaj za nejaky cas bola ❤
@bibg veľmi sa s tebou tesim 🥰♥️ a oddychuj veľa 😊
@bella1303 gratulujem ❤️
@ancovicka21a drzim palce, potom sa ozvi 😊
@kikusha2212
@81anina
Ďakujem baby, som taká šťastná.. 🥰 ak bude všetko tak ako má tak na ďalšiu kontrolu až o 4 týždne. 😩 a rovno prvý skríning a trisomy testy 🥰 držím palce aj Vám 👍🥰
@ancovicka21a akurat som nad tebou rozmyslala ze ako sa mas dufam ze tam bude fazulka. Schovana netestovala si? Ako sa citis ak sa ti bude dat daj vediet pred operaciou ako sa mas drzim palce
@maciatko950 netestovala,uz na to nemam nervy 😀..ako sa citim?samozrejme strach,obavy,ale zaroven radost a nadej..ze ak tam aj fazulka nebude teraz,tak bude do par mesiacov..a to mi dava silu..inak som vraj bleda ako stena 😀 aspon drahy tak hovori..ozvem sa,az ked budem doma..mozno zajtra 🙏 lebo mam malo dat a neni tam wifi..a dakujem 😘
@kikusha2212 aj tebe dakujem 😘
@ancovicka21a drzim palce a posielam ti vela energie ♥️
@shaola aj ja vidim len ci je do ruzova ta ciarka, ci to nie je kanalik 🙏 drzim prsty urob o 2 dni znova 😊
@martuska313 nazivo je ju vidno o cosi lepsie a je doruzova, skusim znovu, len neviem, ci 2 dni vydrzim.. To cakanie po ket je hrozne dlhe.. A dakujem
Ahojte, je možné že ste 13dpo ešte nič nenašli na tehu teste? Som 13dpo a dnes ráno som robila test a nič,😥 uz som zúfalá, mam vyskúšať neskôr spraviť? Alebo už nič z toho,😐😐.
aj na ktorý deň od ovu by mala prísť MS?

@martuska313 ďakujem 😊 držím palce 👍