icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miska_hryzka
6. mar 2020

@kevama vidím 😉

kristina6014
6. mar 2020

@kevama áno 🙂

vevericka13
6. mar 2020

@misickaj19 mne ked po vklade nesilneli tak sa neuchytilo :(

ancovicka21a
7. mar 2020

tak baby,podavam hlasenie..uz som doma z nemocnice,bola to narocna operacia,vyse 2a pol hodinova..bola tam aj fazulka,5tyzdnova..ale usidlila sa tesne vedla myomu a ten od poslednej kontroly narastol este o pol cm a uplne ju zakryl..takze musela ist von aj fazulka 😢 poplakala som si,ale primar mi povedal,ze by som mala velke problemy,pravdepodobne by som potratila,alebo babo by sa nevyvijalo tak,ako by sa malo..ze mam vlastne stastie v nestasti,ze to takto vyslo..ale musim sa priznat,ze ta fazulka mi dala nadej,ze v najblizsej dobe bude zase dalsia a uz jej tam nic nebude zavadzat a bude si veselo rast 🙂 takze,trosku rekonvalescencie a potom ma cakaju len prijemne veci spojene so snazilkovanim 😉

martuska313
7. mar 2020

@ancovicka21a to mi je ľúto 😥 ale ako pises rekonvalescencia a potom veselo do snaženia. Treba to brať tak že všetko sa deje pre niečo. Silno drzim Ti prsty🙏😇 ci už pri doliečeni ale aj pri snaženi aby všetko dobre dopadlo 😘

ancovicka21a
7. mar 2020

@martuska313 dakujem..uprimne ti poviem,ze cely zivot som tuzila po babatku a nedarilo sa..preto som sa aj rozviedla,preto mi krachol neskor dalsi vztah,lebo chyba bola vo mne..myomy mam uz strasne dlho,obcas nejaka ta cysta..a ziadna sanca otehotniet..a teraz,par mesiacov mam pri sebe uzasneho chlapa,ktoremu vobec nevadilo,ze nemozem mat deti,to bolo ako prve,co som mu povedala 😀 a zrazu,ked som uz nemyslela na to,ze zase sklamem,tak sa podarilo..napriek myomu..aj ked to dopadlo tak,ako dopadlo,som som sokovana a zaroven stastna,ze predsa len chyba nebola vo mne..zrejme moja maternica nebrala mojich ex ako vhodnych otcov..a na prahu 40tky ho nasla 😀

maciatko950
7. mar 2020

@ancovicka21a ahoj som rada ze je uz to mas zasebou a drzim palce ab sa zadarilo v najblisej moznej dobe ♥️ posielam vela. Sil a objatie

martuska313
7. mar 2020

@ancovicka21a neprestavaj veriť 😊 ja som mala od puberty rozhadzany cyklus. Napchavali ma liekmi hormonami a nakoniec z nich som dostala migrenu. S muzom sa snazime 2 roky a myslela som si ze to bude jednoduchšie aj ked mam nepravidelný cyklus. Ja uz mam za sebou aj zakrok. Pomedzi aj niekolko mikroabortov. A stale verim a dufam ze aj pre nas je niekde dusicka tam hore len asi este neprisiel spravny cas. 😔Drzim Ti silno prsty🙏 aby bolo vsetko tak ako ma byt. Aby ste sa tešili z prirastku😘🥰😍

ancovicka21a
7. mar 2020

@maciatko950 dakujem..uz je dobre,uz mam za tym a som doma..primar nas vsetky,co sme boli stvrtok operovane surne pustil domov,lebo ak sa "vlada zbesnie z koronavirusu,tak vas tu budeme chovat este pekne dlho a nemocnica skrachuje" 😀 zlaty,ze? 😀

@martuska313 ano,zrejme este neprisiel ten spravny cas..a uz ked som bola zmierena s tym,ze naozaj nebude babatko,tak bum..inak,citala som,ze podla dusevnej priciny chorob su myomy sposobene velkou tuzbou po dietati,ale nie je spravny partner..to by na mna zrejme sedelo na 100%..ex-manzel strasny drzgros a ex-priatel skryty alkoholik..tak verim,ze teraz sa to uz podari a na okruhle narodeniny si dam ten najkrajsi darcek..a porodim si vnuca 😀 zelam aj tebe,aby sa vam podarilo..raz to pride,mozno neskor a okolie bude na vas pozerat ako na blaznov,ze v takom veku,ale pride to 😉

martuska313
7. mar 2020

@ancovicka21a zaujimave ale tak uz len byt v pohode a v klude. A drzim Ti silno silno prsty 😇 a nehľaď na ľudi 🙂 oni nech si myslia čo chcu. Urcite daj vediet ako to pokracuje 🙂 ja stale cakam na ovu tak snad prebehne 🙂

ancovicka21a
7. mar 2020

@martuska313 tak to jasne,ze sa priebezne budem ozyvat 😉 teraz oddych,pockat na menzes a hned sledovat ovu,kedze mi to moze zblbnut trosku a posunut sa alebo prist skor..a cakat..vzdy som tuzila,aby sa moje babo narodilo vo februari,aby sme mali spolu narodeniny..a mam tusaka,ze sa to teraz podari 😉

martuska313
7. mar 2020

@ancovicka21a 🙂 presne tak 🙂 uvidis aky bude mat priebeh rekonvalescencia 🙂 mne sa po zakroku este stale neupravil poriadne cyklus resp. kvoli tym mikroabortom stale neviem poriadne odsledovat cely cyklus.

sonicka1306
8. mar 2020

Ahojte babulky, chcem sa spýtať na váš názor a skúsenosti. Ms nemám presne ako hodinky no chodia mi od 28-30 DC. Dnes som 31dc. Spravila som si dva testy. Maybe baby a z ebay. Na oboch je slabunky duch ... Samozrejme na foto to až tak nevidiet...na maybe baby je slabší... čo myslíte?

vevericka13
8. mar 2020

@ancovicka21a drzim palce, nech je dalsia fazulka coskoro

vevericka13
8. mar 2020

@sonicka1306 skus o dva dni a bude uz pekna ciarka 🙂

martuska313
8. mar 2020

@sonicka1306 na tom druhom vidno lepsie ducha 🙂 skus o par dni a daj vediet 🙂

evita1233
8. mar 2020

@sonicka1306 podla mna je to tam....

sonicka1306
8. mar 2020

@evita1233 @martuska313 @vevericka13 babulky, bol by to najkrajší svadobný dar, nakoľko minulú sobotu sme si povedali áno 🥰😊😊❤❤ a snažíme sa pomaly 2 rocky 😊😊 dám vám určite vedieť, už len dúfať, že to nieje falošná nadej

evita1233
8. mar 2020

@sonicka1306 moze byt, 2roky ste sa snazili lebo si na to furr myslela nedarilo sa... Malinste svadbu myslienky boli inde a zadarilo sa.... ☺️☺️

martuska313
8. mar 2020

@sonicka1306 drzim silno prsty🙏🥰

sonicka1306
8. mar 2020

@evita1233 @martuska313 babulky ste poklady! Silno dúfam, že to bude 🙂 vlastne nemáme zatiaľ ( mám adoptovanu dcérku :D ) ale to vlastne klbko šťastia... ❤❤❤

@evita1233 je natom veľa pravdy...síce popri riešení svadby, sme prerábali a stavali...tak to mysel úplne zaneprazdnilo 🙂

martuska313
8. mar 2020

@sonicka1306 daj potom vedieť 😇😍

sonicka1306
8. mar 2020

@martuska313 určite áno 😉

rebeka211
9. mar 2020

@sonicka1306 maybe baby su otrasne testy,najhorsie ake som kedy robila.Na inych som mala peknu ciarku a na tomto iba akoze nieco,tak urob nejaky kvalitnejsi.Ale na oboch nieco vidiet 😉

martuska313
9. mar 2020

@rebeka211 asi to zalezi od sarze pretoze mojej sestre maybe baby teraz krasne ukazal. Najprv slabeho ducha a kazde dva dni o dost silnejsia ciarocka 😊

krajcovicka
9. mar 2020

3 dni som cítila starý známy pocit, pichania v podbrušku.... dnes som si s trasúcimi rukami urobila test...dnes je to 10 dpo

martuska313
9. mar 2020

@krajcovicka gratulacia 😍

krajcovicka
9. mar 2020

@martuska313 ďakujem so stresom som to povedala mužovi, lebo on už nechcel..... zlatý ma ešte aj utešoval.... ešte je dlhá cesta, po dvoch potratoch viem, že nič nieje jednoduché, no verím, že keď Pán požehnal, takto prekvapujúco, tak to zvládneme.... naše ❤️

martuska313
9. mar 2020

@krajcovicka neboj 😊 vsetko je tak ako ma byť. Kedy mas v plane ist ku dr?

krajcovicka
9. mar 2020

@martuska313 až 7-8 týždeň, možno aj 9 ak nebudú žiadne problémy