Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
je uplne logicke ze ked robim v ten isty den rano a vecer test tak vecer by mal byt tmavsi ,lebo HCG stupa kazdou hodinou,cize aj ked som nieco vypila ,mala som vecer tmavsi test ako rano -ten isty den 😉
Kočky, posledná MS 24.11., testiky pozitivne, takže teraz som podľa poslednej MS cca 5.týždeň....myslíte, že stačí ak pôjdem k lekárovi 16.1.?či neskoro? 🙂 ďakujem!
@veronikax no to som teda zvedava. ..i keď PMS je vo veľa pripadoch dost podobný tehotenským tak tfuj tfuj tfuj drzim palce ;) ja idem zajtra k lekarovi aspon na odbery a pre lieky mam uz po 2 potratoch a zistili mi poruchu zrazanlivosti krvi tak musim aj dake injekcie dostat.som zvedava ci sa k nemu dostanem kedze oficiálne majú dovcu.
Od 4 00 nespim a len tak dumam kedze mavam 25 dnovy cyklus a dnes je27 den a zatial mrchana nedorazila no ani na teste nic som z toho smutnatuzim po dvoch ciarkach 😢
Ahojte chcem sa opytat, ked sa plod uhniezduje, musi zena spinit alebo ktora ako, ci je to u kazdej zeny inak. Dakujem
@zuzanka2905 ja som mala take minuly mesiac... vysoka BT, zvacsene prsia, mrcha nikde, testy negativne... po 2 dnoch meskania sa predsa dostavila ☹
ale na dalsi mesiac sa podarilo 🙂
@red_kika presne to som mala aj ja minuly cyklus. No dufam ze teraz sa už zadarí. Aj berieš niečo?
@butterfly333 len cistu kyselinu listovu
Babulky vidite nieco ? Moc to na tom testiku nevidno, som len 2,dni po meskani, ale s maminou sme tam cosi zazreli tak som zvedava na Vas nazor
@wejti, taký nejaký náznak na mojom displeji tam je 🙂 a v normálne tam niečo vidno? Keď sa fotka upraví pridaním tmavsieho kontrastu tak aj slabý dušik je viac viditeľný 😉 no len aby to tmavlo 🙂
@chantalka86 no v normali ke tam taka slabulilinka ciarocka 😊 Ja som to len dala do negativu alebo co to je 😊 Nedalo sa mi to moc lepsie odfotit 😊 No dnes som bola u dr. na prehiadke rocnej, nic este nevidel. Ale zistil mi cystu na vajecniku ale ze tehu by pomohlo tak uvidime 😊 Mam tam ist v pondelok na kontrolu tak este v nedelu skusim test...
Tak držím palec 🙂 pozor na tie cysty lebo niektoré baby tu písali že môžu spôsobovať falošne pozit. Testiky ☹
No citala som, dufam ze to nebude tym. Aj ked uz som asi parqnoidna ked na tom test nieco vidim 😐

vies co z ranného ale aj vecer bolo fajn na moje prekvapenie. ..tiez úplne prvé fotky boli vecer robené a tato bola zo vcera rana.este si to dako stale neuvedomujem 😀 ked tolku dobu hladas ciarky a zrazu su tam.a ty ako pokračujes? netestla si sa?