icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

somtoja13
28. dec 2014

vies co z ranného ale aj vecer bolo fajn na moje prekvapenie. ..tiez úplne prvé fotky boli vecer robené a tato bola zo vcera rana.este si to dako stale neuvedomujem 😀 ked tolku dobu hladas ciarky a zrazu su tam.a ty ako pokračujes? netestla si sa?

siska765
28. dec 2014

je uplne logicke ze ked robim v ten isty den rano a vecer test tak vecer by mal byt tmavsi ,lebo HCG stupa kazdou hodinou,cize aj ked som nieco vypila ,mala som vecer tmavsi test ako rano -ten isty den 😉

veronikax
28. dec 2014

@somtoja13 nene ;) netestla 🙂 cakam do stredy 🙂

blonduska
28. dec 2014

Kočky, posledná MS 24.11., testiky pozitivne, takže teraz som podľa poslednej MS cca 5.týždeň....myslíte, že stačí ak pôjdem k lekárovi 16.1.?či neskoro? 🙂 ďakujem!

red_kika
28. dec 2014

@blonduska neviem ako u tvojho dokyho, ale v gpn v ba sa mas ozvat ked ti meska mrcha min tyzden.. Vtedy sa objenat na krv a prvu poradnu nie skor ako v 11tt

blonduska
28. dec 2014

@red_kika dakujem!takze neskoro by to nemalo byt 🙂

somtoja13
28. dec 2014

@veronikax potom daj vedieť ako si dopadla 😉

veronikax
28. dec 2014

@somtoja13 urcite dam vediet 🙂 no dnes cisto PMS :P takze som si to asi len nahovarala 🙂 v stredu sa ozvem....ako dopadol test ;)

somtoja13
28. dec 2014

@veronikax no to som teda zvedava. ..i keď PMS je vo veľa pripadoch dost podobný tehotenským tak tfuj tfuj tfuj drzim palce ;) ja idem zajtra k lekarovi aspon na odbery a pre lieky mam uz po 2 potratoch a zistili mi poruchu zrazanlivosti krvi tak musim aj dake injekcie dostat.som zvedava ci sa k nemu dostanem kedze oficiálne majú dovcu.

zuzanka2905
29. dec 2014

Od 4 00 nespim a len tak dumam kedze mavam 25 dnovy cyklus a dnes je27 den a zatial mrchana nedorazila no ani na teste nic som z toho smutnatuzim po dvoch ciarkach 😢

laauraa
29. dec 2014

Ahojte chcem sa opytat, ked sa plod uhniezduje, musi zena spinit alebo ktora ako, ci je to u kazdej zeny inak. Dakujem

bosoriak
29. dec 2014

@laauraa Tak ako vo vsetkom v medicine - moze a nemusi. 🙂

laauraa
29. dec 2014

@bosoriak, dakujem, meska mi mrcha 2dni a stále, teda vacsinou ma boli podbrusko uz tyzden pred ocakavanou ms, ale teraz mi meska 2dni a vobec ziadne bolesti ani priznaky az na bolesti hlavy a unavou..

red_kika
29. dec 2014

@zuzanka2905 ja som mala take minuly mesiac... vysoka BT, zvacsene prsia, mrcha nikde, testy negativne... po 2 dnoch meskania sa predsa dostavila ☹
ale na dalsi mesiac sa podarilo 🙂

red_kika
29. dec 2014

@laauraa sprav si test, uvidis...

butterfly333
29. dec 2014

@red_kika presne to som mala aj ja minuly cyklus. No dufam ze teraz sa už zadarí. Aj berieš niečo?

red_kika
29. dec 2014

@butterfly333 len cistu kyselinu listovu

piacere
29. dec 2014

@laauraa ja som bola 3x tehotná a nešpinila som pri uhniezďovaní ani raz 🙂

veronikax
29. dec 2014

@somtoja13 tak dufam ze aspon sestricku tam budes mat...a ked nebude...tak zvyknu mat napisane...kto ordinuje v pripade potreby ;) pekny dnik prajem ;)

laauraa
29. dec 2014

@red_kika tak test som si spravila ms meska od soboty, nemam ziadne bolesti brucha ako keby ani nemala prist teraz,

somtoja13
29. dec 2014

@veronikax doktor vybaveny 🙂 no co uz len dva dni a mozes testovat.aj máš dakeho tušaka?

wejti
29. dec 2014

Babulky vidite nieco ? Moc to na tom testiku nevidno, som len 2,dni po meskani, ale s maminou sme tam cosi zazreli tak som zvedava na Vas nazor

wejti
29. dec 2014
chantalka86
29. dec 2014

@wejti, taký nejaký náznak na mojom displeji tam je 🙂 a v normálne tam niečo vidno? Keď sa fotka upraví pridaním tmavsieho kontrastu tak aj slabý dušik je viac viditeľný 😉 no len aby to tmavlo 🙂

wejti
29. dec 2014

@chantalka86 no v normali ke tam taka slabulilinka ciarocka 😊 Ja som to len dala do negativu alebo co to je 😊 Nedalo sa mi to moc lepsie odfotit 😊 No dnes som bola u dr. na prehiadke rocnej, nic este nevidel. Ale zistil mi cystu na vajecniku ale ze tehu by pomohlo tak uvidime 😊 Mam tam ist v pondelok na kontrolu tak este v nedelu skusim test...

chantalka86
29. dec 2014

Tak držím palec 🙂 pozor na tie cysty lebo niektoré baby tu písali že môžu spôsobovať falošne pozit. Testiky ☹

wejti
29. dec 2014

No citala som, dufam ze to nebude tym. Aj ked uz som asi parqnoidna ked na tom test nieco vidim 😐

veronikax
29. dec 2014

@somtoja13 takze dr. Tehu potvrdil vsak 🙂)) parada a gratulujem ;) takze bude septembercatko <3 noo mam tusaka ze to bude skor ms :/ stale mam tlaky v maternici aj v krizoch ;) uz len cakat...co z tohi bude ;)

somtoja13
29. dec 2014

@veronikax nepotvrdil este lebo gyndo tam nebol a obvodacka nekukala :D pockam týždeň a v pondelok smykam k nemu ...minimalne som dostala lieky co som potrebovala...tak uvidis co bude stredu aj tak drzim palce

veronikax
30. dec 2014

@somtoja13 tak zaklad asi tie lieky co si potrebovala 🙂 teraz uz len nech malicke spokojne rastie ;)