Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@spiruanka ja nič nevidím, podľa mňa je negatívny
@spiruanka ten druhy nevyzera na vadny test 🙂 vidim ciarocku 😍
@spiruanka v mamateste nie su dva? Riskla by som aj druhy 🙂
@martuska313 už pár mesiacov dozadu sa mi stalo že bola čiarka a nič z toho 🙂 tak som už tak nastavená že neverím 😁
@timina22_09 šetrím ho na zajtra 😊
@gabinka03 10 dpo by som mala byť 🙂
@spiruanka ja to dobre poznam ja som mala niekolko mikroabortov ...😔
@martuska313 moja😔 ale verím že raz sa to podarí určite ✊😊❤️
@spiruanka ďakujem ❤ verim v to aj ja aj keď kazdy cyklus je to take ťažke nečakať ms a veriť že to dotiahneme do konca 😔
Ahojte babulky, takže nechápem 🙂 testy sú aké boli...extra slabá slabotinka... Včera ráno som spinila, odvtedy nič...tak čakám čo sa stane...už len dúfam, že sa mi nezvýšil prolaktin, na ktory som sa liečila od minulého januara, no už mám obmedzenú dávku a ani to nie každý deň... Takže čakám 🙂 33dc
@sonicka1306 a dnes si si robila test ?
@martuska313 robila 🙂 a žiadna zmena ... Podľa mňa prídu, len si nechajú na čas 😂
@martuska313 robila 🙂 a žiadna zmena ... Podľa mňa prídu, len si nechajú na čas 😂
@sonicka1306 jedine ako pises :D a aj sa tak citiš na to že pridu?
@sonicka1306 daj fotooo
@spiruanka som zvedava na vysledok 🙂 drzim palce, silno silno.
@zuzu1109 vyzera to slubne 😍🙏
@martuska313 jej ďakujem 😘 ale nie je to malo na 13 dpo?
@zuzu1109 a aka znacka testu to je ? A citlivost 10 alebo 25??
@martuska313 pepino 10
Ale robený teraz večer. Ach jaj
@zuzu1109 ak mas este na rano,tak urob z ranneho. Ale mohlo by to tam byt 🙂 drzim palce.
@timina22_09 ďakujem ale nemám. Počkám dva dni a spravím další. Verím že to vyšlo 😘😘🙏🏻
@zuzu1109 pepino ma malo farbiva takze by som radsej inu znacku ak chceš zajtra testovat. Ale nadej tam stale je 🙏😇
@spiruanka krásna čiaročka, tieto testy mňa nikdy nesklamali!
@martuska313 klasické predmenstruacne príznaky mám ... Síce prsia ma bolia vyše 2t podbrušku už od svadby čo je pomaly tiež 2t...možno som prechladla ja neviem....ale toto som nezvykla mať. Dnes som úplne k.o...unavena, zima mi je, teplo mi je ... Hruza 😂😂 tak možno už prídu...zatiaľ nič , no mohli by sa rozhodnúť čo chcú, tiež sa mi ľahšie bude fungovať 😂

@spiruanka ked si spravis druhy test..daj foto...✊✊✊