Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martuska313 uuuuplne ti dávam za pravdu 😂😂 takto to je cele zle, nech sa už rozhodnú čo bude 😂
Ahojte tehulky viem ze to je mimo tému ale ako riešite tu koronu? Ste doma len ci normalne fungujete?
@krajcovicka no tak ja hlásim ze to bol plány poplach včera klesla teplota a dnes prišla ms tak ideme ďalej...
@sonicka1306 ahoj no co ziadna zmena?
@kacenaaa my v praci mame opatrenia na rehabke ale tazko vysvetlit ludom nech nechodia
@gabinka03 škoda, možno biochemické... a ms je silná?
@krajcovicka bolestivá strašne ma bolia kríze a brucho idem skapat
@krajcovicka a tvoje testy ako pokračujú??
@gabinka03 to mi je ľúto... ja takto 13 dpo one step test
@martuska313 ahojky, mrska dorazila ráno v plnej paráde 😂 takže sa "pracuje" naďalej 😂
@simbatko nemala som nové :( tie testiky som vyhodila ... Tie slabotinky som ani odfotiť nevedela 😱
@sonicka1306 držím prsty 🤞👶 nech sa nám to už podari 👩❤️💋👨
@sonicka1306 tak predsa sa rozhodla prísť 😅 tak pokracujte dalej 🙏😍
@simbatko @martuska313 ten pidi dusík ostáva aj na začiatku ms 🙂 ženská zvedavosť nemá hraníc hihi 😊😊 sotva ho chytím na foto 🙂 no určite to na Mimi nieje 🙂
@martuska313 😍😍😘😘
@simik7192 aj ja vám držím všetky prsteky 😘😘 miminko si zaslúži každý milujúci pár , čo mu vedia dať krásny, lásky plný život ...výchovu...všetko čo potrebuje 🥰😍😘
@sonicka1306 😍😘 zvedavost je dobra vlastnost 🙂 tak ako pises 🙂 kazdy milujuci par ❤
@sonicka1306 ale pozerám že ty máš zelené testy nie modré 🤦🏼♀️ prepáč tak zbytočne tu píšem litánie ospravedlňujem sa
@sonicka1306 ešte buď raz zvedavá a testni, alebo zmeraj bazálku ráno...
@radka6677 vyzerá byt negatívny nevidím druhu čiarku
@radka6677 ja vidím!!!✊🏻
@krajcovicka hej v real lepšie vidno no divne že sú dve
@radka6677 skús zajtra ďalší.... čiarka tam je, ale akoby ohraničovala kanálik, neviem... držím palce✊🏻✊🏻✊🏻, no pravdupovediac to neviem vyhodnotiť...

@sonicka1306 poznam ten pocit 😂ked maju prist nech pridu a ked nie tak nech hlavne daju najavo ze nepridu 😂