Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@wanttobemom ano vidim 🙂 aky druh testu to je
@martuska313 super tak nie som sama 😂 je to gs mamatest
@martuska313 ty si ako na tom ? Tiez mas ducha ?
@wanttobemom nie este mne konecne vysiel pozitivny ovu test dnes som 25DC 😊 dost neskoro ale tak mam nepravidelny cyklus. Takze cca prve testovanie bude az tak o 10 dni cca
@wanttobemom vidím, pekný duch!
@martuska313 tak posielam vela pohody a lasky 😊 budem to sledovat, drzat palceky a snad uz medzitym zistim ako som ja na tom 😁
@krajcovicka dakujem za reakciu 🙂 len sa mi zda prilis slabucky na to ze mi 7dni meska ms. Mavam dlhsi cyklus okolo 30-31dni a teraz som uz 38dc. Ze by bola neskor ovulacia ?
@wanttobemom 🙏🙏🙏 drzim silno prsty aby silnela 😍😇urcite dam vediet a isto budem testovat a tu spamovat svojimi testami 😂
@wanttobemom môže byť
@wanttobemom vsak vyskusaj o 2 dni test a budes mudrejsia ci silnie 🙂 ja by som aj zajtra spravila keby som bola na Tvojom mieste 😂
Ahojte, mam otázku išli by ste teraz na kontrolu ku Dr? Ak je toto čudo? Lebo keď som tam bola vo februári tak mi povedal ze mam čakať na Ms a ze keď mi skončí tak sa mam prísť ukázať na kontrolu? (som po sp) len vtedy sme to ešte netušili co sa bude diať na Slovensku. A ms už skončila a v pondelok alebo v utorok by som chcela ísť...
@simik7192 presne zavolaj dr. ale ked nie je to nutne nechod nikam
@krajcovicka až sa trošku táto situácia upokoji testnem 🙂 potrebujem kúpiť testik 🙂 momentálne sa minimálne 1-2 týždne nechystám okrem dvora nikam 😊
@wanttobemom držím palcekyyy 😍
@sonicka1306 jeeej si zlataaa dakujem 😘 aj tebee
@wanttobemom je to jasné 😉 mamatest tento je najlepší
@luckynko44 za mňa to neje kanálik 😉👍
@kacenaaa tiez mamatest...minuly cyklus mi ale tycinkovy mamatest vysiel falosne pozitivny..tak uz mam obavu ☺
@luckynko44 Zrejme aj moj bol falosny 😔 zacala som mat ruzovy vytok..
@wanttobemom na mojom rannom dnes nic 😒
@wanttobemom ostalo to pri vytoku ci sa ms rozbehla ?
@luckynko44 a skusila si aj iny test ci len ten isty?
@wanttobemom aj ja som mala jednodňový
@martuska313 rovnaky
@luckynko44 ked mas mat MS?
@martuska313 bohuzial rozbehla... ach jaaaj pekne ma to natahovalo. 8dni mi nikdy ms nemeskala
@wanttobemom to ma mrzi :( ale mzno sa aj oplodnilo len sa neuchytilo. ale drzim prsty dalsi cyklus 🙂
Ahojte baby, vcera som sa testovala a vysla.mi mega super slaba ciarka..dbes rano opat..ale negativne..a teraz poobede opat a uz je tam zase ciarka..no silnejsia ako ta vcera a uz ju aj fakt rochu aj fotak s pomocou vylepsenia foto zachytil.(mam aj na lrd telefon mozno aj to bude tym)ale na volne oko ju hbed zbadate..ten spodny je posledny.co myslite?

Ahojte baby, vidim ze nie som sama ktora je v neistote. Tiez tam vidite druhu ciarku ?