icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

marion30
15. mar 2020

@popuska ja vidim

popuska
15. mar 2020

@marion30 no..ja tiez..len jeden mi vide tak a druhy inak..tak.ja neviem

marion30
15. mar 2020

@popuska aha, treba urobiť z ranného mocu

popuska
16. mar 2020

@marion30 urobila som z ranneho a ciarka tam je ale ze by bola silnejsia sa mi nezda.. no mne kazdy test ukazuje viac a menej..

martuska313
16. mar 2020

@popuska daj fotk aj jedneho aj druheho

marion30
16. mar 2020

@popuska daj foto😘

popuska
16. mar 2020

@martuska313
@marion30 ok..snazila som sa to odfotit..mozno to prehanam s tym testovanim..asi by som mala pockat par dni no neda mi to,pri mojom.prvom tehu som mala vsetky testy negativne ani na sone nic nevidel doktor a az z krvnych testov potvrdene.
Plus ovu test tiez slaba ciarka..nechapem.trochu som upravila a vyznacila duchov..na ostatnych su tiez ale skrz moj blby fotak nejde odfotit. A tazko vidiet i na volne oko.

popuska
16. mar 2020

@popuska teraz neviem co :D cim viac testujem tym som viac zmätena.. :D

ancovicka21a
16. mar 2020

ahojte baby..12 dni po operacii,ms by podla planu mala prist zajtra..nasla som jeden zvysny test,tak len tak zo srandy som si spravila..a tam dalsi slabucky duch!na fotke neni moc dobre vidiet (ani neviem,ci som to oznacila spravne,mozno kusocek doprava od tej ciary),ale je tam,rovnako,ako som mala predtym..a nechapem,ze co to ma znamenat..ked mi robili testy na hcg pred operaciou,tak som mala velmi malo,samozrejme,dnes uz vieme preco..a 12 dni po uz nemozem mat ziadne hcg..co si zase zo mna robi srandu?😢

popuska
16. mar 2020

@ancovicka21a ja tam vidim ale naozaj velmi velmi malo.. mozno i ja to tak nejako mam ale ty mas lepsi fotak :D skus to trochu upravit.. kontrast a tam sa ti ukaze

marion30
16. mar 2020

@popuska ale ktorý test je z rána? A koľko dpo si alebo dní do MS? Ci už mešká?

ancovicka21a
16. mar 2020

@popuska tak nazivo vidno lepsie 😉 ale nechapem preco..12 dni po operacii myomu a vybrati vrastenej fazulky do neho nemam mat co ducha..ibaze by som bola zase tehu?😀 ale to nie je mozne

elinosar
16. mar 2020

kanalik znamena ze je chybny test a ze zena aj napriek tomu moze byt tehotna a treba opakovat, alebo znamena ze nie je tehotna a opakovat nemusi?

popuska
16. mar 2020

@marion30
ten treti je z rana.. fakt zle to je takto vidiet. No takto ja som taky divny pripad. Snad ti nevadi ze sa rozpisem. Brala som antikoncepciu.. posledne dva cykly som na to casto krat zabudla.. cestovala som a brala som ju tak hoci jak.. a to mi navodilo krvacanie.. bola som minuly tyzden u gynekologicky a vravela zenie je to menstruacia to krvacam ale nejake hormonalne krcvacanie zo zle ucivanej antikoncepcie. Len tiez som uz aj tu antikoncpeicu pred 2 tyzdnami brat prestala.. takze uz som to brala tak ze ved dokrvacam a zacnem uz bez nej lebo uz by sme aj chceli babo. stale trosku krvacam (uz 3 tyzdne spinim) a teda sli cme cely cas na plno.. zacali mi prsia robit divne pocity.. take pichlave v bradavkach.. tak som si spravila test.. no asi to je bud moc skoro alebo nejsom tehotna len mi sibe. proste mam takeho tusaka ale neverila som ze sa mi podari hned po vysadeni.

martuska313
16. mar 2020

@popuska tak ťazko vidno ja velmi nevidim ani duchov :( kolky si den cyklu ?

popuska
16. mar 2020

@martuska313 fotka nic moc.. na zivo ked pozres je lepsie vidiet.. no negativne testy viem ako vyzeraju.. tieto nazivo fakt ked pzores vidis aj druhu ciarku ale uplne super duchovu.. netusim ktory den mam cyklus lebo som vlastne vysadila antikoncepciu pred 2 tyzdnami.. a stale spinim odvtedy.. takze som cchela zacat ratat cyklus od nasledujucej menstruacie s tym ze uz sme sa snazili hned po vysadeni. Niekde som citala ze hned po dobrati antikoncepcie nastava ovucalia a niektore zeny otehotneju ze hned.. tak ja neviem. skusila som.. mozno si to iba nahovaram nakolko babatko chcem. Skusim este testnut za par dni.

marion30
16. mar 2020

@popuska no každopádne ja slabú vidím,ak je naozaj,tak zajtra-pozajtra bude silnejšia,držím palce ❤️

kurtik83
16. mar 2020

Vie mi niekto poradiť aj s ovulacnym testom? Je už pozitívny? Kedy nastáva ovulácia po pozitívnom teste? 🙏

popuska
16. mar 2020

@kurtik83 toto aj mna zaujima ak sa mi teda teraz nezadarilo😁😊

popuska
16. mar 2020

@marion30 dakujem moc❤i ja sinto veomi.prajem,ak nie v stredu ideme miesat dalej😁😁

martuska313
16. mar 2020

@popuska hej ta foto tazko no ale ako pises skus o par dni a uvidis ako. Ale silno drzim prsty aby silneli 🙏😇

martuska313
16. mar 2020

@kurtik83 aj mna to zaujima kedze 3 dni mam pozitivny ovu test.

kacenaaa
17. mar 2020

@kurtik83 títo je pozitívny

popuska
17. mar 2020

@martuska313 dakujem,no robila som rabo a nic.tak asi sa nepodarilo..no mozno je fakt skoro.. neviem.kazdopadne dufam ze vam tu coskoro hodim kolajnice.strasbe tuzim po babatku..mam 4 rocnu dcerku a uz mi zvonia bio hodiny

martuska313
17. mar 2020

@popuska ver tomu ze to pride🙏😍

kurtik83
17. mar 2020

@kacenaaa ďakujem ❤️

trojska62
18. mar 2020

Ahoj baby chcem sa opýtať či niektorá ma skúsenosti z umelim oplodnením.
Ak áno vyšlo to na prvý krát? Aká je tam úspešnosť. Ďakujem.

popuska
18. mar 2020

@martuska313

@marion30 tak dnes sme sa 4x za sebou pokusali..snad ten naval zubrienok pomoze 😁😁😁

krajcovicka
18. mar 2020

@popuska spermie vraj plne dozrejú každé dva dni.... stačilo kľudne raz...✊🏻

popuska
18. mar 2020

@krajcovicka tak nebolo to iba za ucelom robenia bejby..chceli sme..tak ci uz to boli spermie aj prazdne tak aspon sme si to obohatili😁kym mozeme