Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@krajcovicka nadhera 🙂 krasne koľajnice 🙂 a neskusila si im zavolat ze co teda?
@mala_kari 😍😍to su krasni ruzovi duchovia✊✊ drzim prsty aby silneli
@martuska313 skúsim zavolať až keď budem v 7 týždni asi...
@martuska313 tak to by bolo požehnanie 🍀 ja som ešte len 22DC z 28, o dva dni skúsim zas 🧡
@krajcovicka moja sestra musi ist na sono aj ked volala ze ci musi kvoli situacii, tak ze ano lebo v januari mala spontanny potrat... tak len sa chran 🙂 potom daj vedieť
@mala_kari wau tak to drzim prsty 🙏 ja som dnes este len 5dpo tak som nedockava
@martuska313 juuj 🍀 tak to aj ja tebe ✊ že by sa nám podarili karanténne detičky? 😁
@mala_kari vôbec by som nebola proti keby sa to podarilo 🙂 keďže robim v zdravotnickej sfere 🙂
@mala_kari budes testovat o 2 dni ? ja vtedy budem 7dpo to ešte asi bude mne skoro na testovanie že? 🙂
@martuska313 určite o dva dni skúsim, objednala som si dávnejšie niekoľko tých one step testov takže mám zásobu 😁 Ja by som povedala, že asi ešte treba kúsok počkať, teda nie som veľký odborník, o prvé mimi sa snažíme asi 5 mesiacov, ale v decembri mi ukázalo tiež okolo 10 DPO, len sa potom fazuľka neudržala ✊🍀🧡
@mala_kari Keby som mala take zasoby asi by som testovala aj zajtra :D :D :D ja som mala opakovane aborty....zakazdym sa neudrzalo :( ale riesime to bola som na hematologii a vysledky budu 7.4. ak budu zle caka ma aj imunologia aj stitna zlaza ale ze zatial sa mame stale snazit tak ja neviem ci je to dobre ked neviem preco sa neudrzi stale...
Baby mna tak boli v podbrusku.. testy uz negativne,vcera posledne snazilkovanie a stale neutichajuca tupa bokest a pichanie v podbrusku..este 2 tyzdne pockam a spravim dalsi test..zatial budeme pridavat olej do ohna😁bozinku snad to vyjde🙏
@martuska313 to ma veľmi mrzí, viem ako sa žena cíti, keď odrazu začne slabnúť druhá čiarka a dorazí mrcha 😢 Verím, že to z nás spraví silnejšie ženy a príde rad i na nás, kedy sa budeme tešiť z mimi 🧡🍀
@mala_kari krasne si to napisala ❤ presne verim ze budeme silnejsie a dockame sa 🙏❤
@niky1141997 ja nic nevidim. A co ta tvoja cysta ?
@martuska313 Už ju nemám od Januára asi😁...Kašlem na to.Mala som ísť ku dr ohľadom antikoncepcie na úpravu lebo ten cyklus mám akýsi čudný.No ale situácia je taká aká je takže neviem kedy sa tam dostanem🤦♀️
@niky1141997 uff je to komplikovane teraz no....a mas aj nejake priznaky na tehu ?
@martuska313 Ja ani sama neviem🤔Od včera mam chuť na kyslé uhorky.Neviem či to mávaju aj ženy ktoré sú není tehotné alebo čo😂😂😂Inak som si nič také nevšimla.
@niky1141997 :D :D :D tak urob znova po par dnoch test a uvidis 🙂
@martuska313 Už sa cítim ozaj ako nejaká psychopatka😂😂😂😂
@niky1141997 ak znova nie si tehu tak mas riadne rozhadzany cyklus 😔
@mala_kari krásne!!! Len tak ďalej✊🏻✊🏻✊🏻

Ešte mi ostali testy, tak občas kontrolujem tú moju fazuľku, dnes 20 dpo, fakt neviem, kedy pôjdem k dr.... v tejto pandemickej situácii