Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mala_kari krasa 🙏😍 drzim prsty
Ahoj žienky,chcela by som vedieť váš nazor.Ms som mala 3 a skoncila sa mi 5 marca.Dnes by som mala mať prvý deň plodneho dna
@cirilinka takze predpokladam ze to je ovu test
@martuska313 Ahoj.Tak ráno takto.Ms nikde zatial.Tak počkám ešte do nedele či príde😁
@martuska313 je to tehotenský test
@cirilinka tak velká gratulacia 🙂
@niky1141997 nič nevidim a kolko ti uz meska ?
@martuska313 Ďakujem 🙂len dúfam že sa udrzi
@cirilinka a veľmi si krvacala ci len take spinenie ?
@martuska313 tak stredne
@cirilinka teraz bd hlavne v klude 🙂 a par dni sprav znova ale podla mna je to tam 🙂
@martuska313 bodaj by si mala pravdu.A zatiaľ nemám nijaké príznaky akurát že má pobolieva hlava a dnes sa mi chce strašne spat
@cirilinka tak len oddychuj 🙂 a šetri sa 🙂
@martuska313 budem a ďakujem🙂ozvem sa
@niky1141997 test je negatívny , prepáč za otázku ale vy sa snažíte alebo testujes kvôli tomu že máš cystu ?
caute baby,tak ms nakoniec dorazila..ale zase len jednodnova a koniec..ja som uz na nervy z toho,ved myom je uz vonku,uz mi to nema co blbnut..posledne 3 dni som neskutocne unavena,len by som spala a je mi strasna zima..samozrejme,kazdu chvilu si meriam teplotu,ci nahodou som nechytila dakde koronu,ale stale ju mam ok..fakt som z toho na prasky uz ☹ ale aspon vysledky z histologie su v poriadku,chvalabohu 👍 dnes som zacala s ovu testami,ale na to,ze mam 4 DC,tak je sice negativny,ale ciarka je dost silna..
@ancovicka21a a tehu test je negativny?
@mirca85 Už nemám cystu😁len mi mešká ms
@martuska313 slaby duch..ale ako by som mohla byt tehotna?ved ma operovali,vyberali myom aj s vrastenou fazulkou do neho..alebo je mozne,ze som mala ovulaciu aj napriek tomu?pred operaciou a zeby sa zase podarilo?fakt tomu nerozumiem,co sa zase deje ☹
@ancovicka21a kolko si od operacie?
@ancovicka21a no príznaky máš ako ja....zimnica, únava...
@martuska313 dnes je to uz 15 dni..
@krajcovicka no hej,mam..ale fakt tomu nerozumiem..ostava mi len cakat,co mi povie moj gyndos,ak vobec bude ordinovat..
@ancovicka21a ťažko povedať skus radšej dr. lebo po operacii jednodnove krvacanie ? mala si v tom presne case dostat ms? Ty si mala taky iny zakrok tym padom že si bola tehu spolu s tym myomom....
@ancovicka21a daval Ty dr. aj nejake lieky po operacii?
@martuska313 ano,prisla presne v termine,co sa aj cudujem,lebo vraveli,ze bud pride skor alebo neskor a ze to bude masaker..lieky som nedostala ziadne..mne vyberali myom a az potom zistili,ze tam bola zarastena aj fazulka,ked ho vybrali von..kazdopadne,nieco nie je v poriadku..zase ☹
@ancovicka21a neboj nič hlavne kľud. Zavolaj dr. Spytaj sa a uvidis čo aako. 🙏
Drzim prsty neboj vsetko bude ok.🤗

@bibg @krajcovicka ďakujem baby za podporu ✊🍀 ja mám ešte 5 dní do (ne)čakanej MS, príde mi to nekonečne ďaleko 😁😁 snáď to pôjde ako má 🧡