icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jsrv82
20. mar 2020

Tak ja takto...4.3.mi 4 dni meskala a min.tyzden sono kvoli krvacaniu

krajcovicka
20. mar 2020

@niky1141997 Ty tam niečo vidíš?

mala_kari
21. mar 2020

Žienky? Dneska sa mi zdá nejaká slabá oproti včerajšku. Len menej farbiva v teste že? 🧡

krajcovicka
21. mar 2020

@mala_kari určite áno aj mne to testy robili, porovnávaj testy obdeň...✊🏻

martuska313
21. mar 2020

@mala_kari suhlasim s @krajcovicka 😊 rob obden 🙂

mala_kari
21. mar 2020

@krajcovicka @martuska313 baby moje ďakujem 🙏 keďže okrem muža nikto nevie, ste pre mňa veľká podpora 🧡

martuska313
21. mar 2020

@mala_kari ❤❤❤ tesim sa na dalsie tvoje testy so silnujucimi ciarkami 😍🥰

simik7192
21. mar 2020

Ahojte, mam takú možno intímnu otázku... že stalo sa vám pri plánovaní bába,,že ste otehotneli keď ste to chceli a zrazu sa to, nám včera (ne)podarilo keď ste boli vy hore ale váš partner bol dole?(že sa to stalo skôr ako malo) Je tam šanca že sa dostanú tam kam majú? Dúfam že chápete, viem čudná otázka ale pre mňa zložitá.. Plánujeme babo a teraz neviem či to máme skúsiť ešte raz,, zajtra, , alebo to už nechať tak na náhodu (prikladám aj apk cez ktorú sa riadim, podľa hlienu je to tak isto ako cez aplikáciu). Dúfam že z toho vyjdete píšem len tak na rýchlo, ďakujem za každu odpoveď.

tinus89
21. mar 2020

@trojska62 ďakujem ale bola to dlha a tazka cesta...ale stalo to za to 🙂

krajcovicka
21. mar 2020

@simik7192 spermie musia putovať dlhú cestu tak či tak, ide len o to, či v tebe niečo ostalo, alebo to stihlo vytiecť.... keď to má byť a mala si plodný hlien, tak sa môže zadariť i takto... ide o to užiť si to! Ženy otehotnejú i z “ no dobre, ale poriadne sa utri a môžeš ešte....” a iné neotehotnejú po rokoch milovania naplno s vankúšom pod zadkom a potom s polhodinovým ležaním.... záleží och zdravia a sily spermii a rovnako i vajíčka a vybudovaného príbytku, hormónov atď atď...✊🏻✊🏻

trojska62
21. mar 2020

@tinus89 písala som vám súkromnú spravu

zuzanana_zuz
21. mar 2020

Ahojte baby, ake mate skusenosti s pepino testom? Duchuje? Je to tak slabe ze to neodoftim ale ja to vidim 🤷‍♀️

naty1987
21. mar 2020

@zuzanana_zuz pepino test ma tak malo farbiva že keď tam niečo vidíš myslím že je to taaam ak skúsiš iný test mohlo by to byť silnejšie 👌

simik7192
21. mar 2020

@krajcovicka to máš pravdu, iné ženy nechcú a stane sa, a podľa toho čo som ja cítila, tak vošlo to tam toho dosť.. Podľa tej aplikácie,, Clover,, mi to stále určilo presne aj pred prvým tehu, len to zle skončilo už v 5-6tt..ale ide o to že či boli silné a našli si cestu tam kde majú.. Dnes ráno som skúšala hlien tak tam bolo toho dosť ako bielko a držalo sa to medzi prstami, tak neviem či sa ešte oplatí aj v nedeľu večer , ak už dnes som mala ráno taký hlien.. 👶❤️

simik7192
21. mar 2020

@zuzanana_zuz ja mám veľmi dobrú skúsenosť, ukázalo hneď po vymeskani ms

krajcovicka
21. mar 2020

@simik7192 prečo to nepoistiť 😉

zuzanana_zuz
22. mar 2020

@naty1987 jj mas asi pravdu s peponom, ducha som musela na pepine hladat a na clear blude mam 1-2 🍀 dnes 8den od vkladu 🤞🤞

mala_kari
Autor odpoveď zmazal
mala_kari
22. mar 2020

Jaaaj žienky, zistila som, že "netestuj každý deň" sa ľahšie povie ako spraví, keď mám testy v šuflíku 😁 Takže u mňa dnes takto 🧡✊🍀

bibg
22. mar 2020

@mala_kari skus test z lekárne 🙂 Sle vyzerá to nádejne 🙂

mala_kari
22. mar 2020

@bibg Mám tuším pepino a mamatest, tak zajtra niečo z toho vyskúšam 🍀 Strašne verím že MS o 3 dni nepríde ✊🧡

krajcovicka
22. mar 2020

@mala_kari nepríde, určite!✊🏻✊🏻✊🏻

mala_kari
22. mar 2020

@krajcovicka juuuj kiež by si mala pravdu ✊🧡🍀

naty1987
22. mar 2020

@zuzanana_zuz no vidíš paráda 👌😉

c_est_la_vie
22. mar 2020

@kikusha2212 ahoj. Som ako si nakoniec dopadla s tym vysetrenim? Sla si sukromnemu lekarovi, alebo este cakas? Dufam ze vyslo vsetko ok.

simik7192
Autor odpoveď zmazal
martuska313
22. mar 2020

@mala_kari krasa len tak dalej😍😍😍

mala_kari
22. mar 2020

@martuska313 už sa teším na tvoje, kedy bude testik? 🍀🍀🍀

zuzanana_zuz
22. mar 2020

@simik7192 ja som videla uz tolko teorii na tuto temu 🤷‍♀️ niekto hovori takna druhy inak 🤷‍♀️

martuska313
22. mar 2020

@mala_kari zajtra som este len 9DPO tak snad nejaky ten naznak tam budem 🙏😊 dufam