Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@popuska a teoreticky by si mala byt kolko DPO??
@martuska313 DPO par dni..netusim.jebtstrela na slepo.mala som ducha minuly tyzden ale nakolko uz nebol potom tak to asi bol kanalik.tak miesame na novo
Dievčatá pomoc! Včera a dnes som si robila testy, horný zo včera, dolný z dneška. Myslela by som si že to je iba kanalik, ale ten kanalik je dnes silnejší ako včera to ma mätie🤷♀️ Nechránený sex sme ale s manželom mali naposledy cca 4.3. je prosím možné že po takom čase by mi takto slabo ukázalo??? Medzi tým som mala jeden a pol dňa slabú menštruáciu 🤷♀️
@c_est_la_vie ano bola som u súkromneho, a videl tam len prazdny vak nebilo srdiecko...v stredu mam ist na cistenie 😢
No stale nad tym rozmýšľam, mne sa to nezda... Vraj uz tri týždne je vo mne mrtve 😭 ale ja sa stale citim tehotna, mam stale priznaky, ked urobim test je silnejši nez bol v siestom tyzdni, ked vraj zomrelo... Bojim sa ist na cistenie.... A tak trosku si nahovaram, ci tam nie je ďalšie ktore nevideli..nerozumiem tomu, neviem ake to ma byt... Myslela som, ze hcg bude klesat, ne mevyzera to tak a ani sa tak necitim....
@kikusha2212 a sukromny ti nerobil hcg z krvi?? Podla toho by vedel ci je alebo nie je ...mojej sestre tiwz tak ukazovalo vacok ale ona citila ze uz nie je skrvacala a hdcg bolo takmer na nule...
Keď sa stale citis tehu asi by som so nasla dalsieho dr. Na názor
@kikusha2212 coze?? To snáď nie 😖😖😖 skus ešte počkať a zaplať si ešte raz. Keď máš príznaky a všetko. Skus iného súkromníka.
@lujza_ vyzera to sľubne 😇 zajtra sprav znova 😊
@martuska313
@bibg ja neviem baby nechcem byt za paranoidnu...no mne to neda... Nieco ma brzdi, necitim to tak. Citim bolest a sklamanie, no stale ma nieco brzdi, aby som na to cistenie nesla.... Takyto mám test, cakala som ze bude slabsi ako bol v 6tt a on takto... Rozmýšľam aj nad tou krvou, niekde ist... Ale ked ja neviem... Muz sa s tym uz zmieril a bude ma mat za cudnu asi 😭 hlava ma moze klamat, neviem co robit
@kikusha2212 mojej sestre slabol aj test takze mne sa to tiez nezda ze by si takyto test mala a nebola tehu. Ale urob to co cítiš. 🙏 ja by som isto si dala urobit este hcg z krvi
Kolky tt by si mala byt dnes?
@martuska313 dnes tusim 9+2 by som mala byt... Musim to ist googlit a zistit kde mi urobia rozbor krvi
@kikusha2212 prepac to som nevedela ze sa ti toto stalo. Je mi to luto a zial rozumiem.
A neviem ako vo Finsku, ale ja som bola na sr v sukromnom zariadeni a urobili mi ultrazvuk este tesne pred kyretom, ci nenarastlo ( a sama som videla ze ziaden progres). Minimalne sa na to spytaj.
@kikusha2212 ja ta nechcem sklamať.. ale tiež som mala priznaky až do "konca" ..Nakoniec samo odišlo v 12tt
@kikusha2212 drzim Ti prsty aby to tak nebolo ...aby to nemalo ten smutny koniec. Urcite skus este nieco resp. dalsi nazor dr.
Ďakujem vam. Uz viem, ze to bezne prebieha aj takymto sposobim, ze hcg dalej moze rásť, ak to telo nepochopilo. Takze uz asi len pred cistenim vypytam dalsiu kontrolu 😔
@kikusha2212 ach jaj ako test máš nádherný no mrzí čo sa ti stalo určite si daj ešte sono spraviť alebo krv zobrať pokiaľ nekrvacas silno a nemáš bolesti počkala by som
@kikusha2212 keď to tak necítiš, tak tam nechoď, ja som prežila dva potraty, po prvom ma vraj museli dočistiť, ale to hovoria každej a pri druhom som si povedala, že to už nechcem podstúpiť a rozlúčila som sa s ním doma.... ak to má prísť, príde to.... nieje nejaká možnosť, že by si mala posunutú ovu a zle vypočítaný tt? V každom prípade je mi ľúto, že to musíš prežívať 😢😢😢
@kikusha2212 presne ako píše @krajcovicka urob ako to cítiš ja keď som potratila vo štvrtok chcela som ešte sono mala som prísť v pondelok ale v piatok také bolesti a silné krvácanie ze som musela do nemocnice a až vtedy som pochopila že je koniec.....Ale počkaj ak to tak cítiš mozno bude dobre držíme ti palce
@kikusha2212
@naty1987 ja som mala to isté.. Bolesti, kontrakcie.. Pocity až do kedy testy Hcg u dr neboli negatívne.. Pocity v bruchu že tam niečo mám, aj keď už guľka tam už nebola..ja som si to prežila sama doma, bez zásahu dr.. 😥😥
@naty1987 ja som mala ten druhý potrat v 13 tt a dalo sa to zvládnuť doma úplne v poriadku....
@mala_kari no vidis 😍 kedy planujes ist ku dr??
@simik7192 ďakujem, ešte sa bojím tomu veriť 😁✊
@martuska313 ja by som až za dva dni (ne)mala dostať MS 😁 tak zrejme až pred veľkou nocou, ak všetko pôjde ako má 🍀🧡✊
@mala_kari verim tomu ze vsetko dobre pojde 😍❤ tesim sa s Tebou

Baby ja stale nic na testoch..od stredy sme miesali non stop..tak snad sa zadarilo..mala by som mat ovulaciu len tazko povedat nakolko som brala antikoncepciu prdd poslednou MS..citim taku taxobu v maternici..tak snad si to nenahovaram 😁😁🙏🙏🙏🙏