Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cirilinka a neskusila si normalne test z lekarne?
@martuska313 nooo kúpila som si ho v lekarni
@martuska313 @bibg dievčatá ešte raz veľmi pekne ďakujem za podporu, Bibq želám krásne tehulkovanie a Martuske dve čiarky jak hrom 🧡🍀😁
@mala_kari dakujem Ti krasne 😘❤ Tebe krasne tehulkovanie :-* sem tam sa ozvi ako sa mas 😍
@cirilinka a teda nic?? Vobec ani naznak?😔
@martuska313 ani náznak😟Pred chvíľkou som zakrvacala.A bolí ma podbrusko.
@cirilinka tak to ma mrzi 😔 ale nebud smutna dalsi mesiac znova dosnazilkovania 😍🙏 drzim Ti prsty aby Ti to vyslo
@martuska313 Ďakujem za podporu🙂😟
@cirilinka ver tomu že to pride 😊 dolezite je hlavne klud a nestresovat sa 😘 ja kazdy mesiac verim ze to raz vyjde 🙂
Ahojte. Trošku mimo témy, ale skúsim. 🙂 Má niekto skúsenosti s tabletkami L-Thyroxin na zníženú funkciu štítnej žľazy? 2 týždne ich beriem a teraz mi mešká ms. Lekár nám povedal aby sme počkali 1 celý cyklus, ale už som bola po ovulácii. 😅 Takže teraz neviem... Na teste vidím iba veľmi slabé niečo /na fotke skoro nič, iba naživo/, minulý mesiac to bol kanálik, takže tomu moc neverím. Diky moc
@sissy87 k otazke sa neviem vyjadrit ale ku testu 🙂 nieco sa tam crta😊
@martuska313 noo keby to nám vyšlo teraz tak určite poviem mužovi že čakáme neposlušné bábo. 😍 Raz povie Dr aby sme počkali a ono je tam. Hoci tomu stále neverím, skúsim o 2 dni. Tento bol test maybe baby. Mám doma ešte test Pepino. Budem zvedavá.
Ahojte, že koľko najviac dokáže prežiť spermia? V útrobách ženy? Aj je šanca otehotnieť ak je žena hore a muž dole? Podarilo sa vám to niektorej z vás?
@sissy87 😅 tak to bude veruze neposlušné 🤣a na zivo je ta ciarka do ruzova? Drzim prsty a daj vediet. Pepino ma malo farbiva takze skor otestuj rovnakou znackou cize maybe baby 😊🙏
Baby mala z vás niektorá hematóm?
@martuska313 ja vás len tak ľahko neopustím, stále budem sledovať a držať palce ✊🧡
@mala_kari tak to som rada 😍❤ podpora je vzdy dolezita a potrebna🤗🥰❤
@martuska313 ja verím Marti že my dve sa ešte stretneme v decembrovkach 🎄😁😁😁
@mala_kari to by bolo najkrajsie zakoncenie tohto roka 🥰❤
@mala_kari a inac cítiš sa ako? 😊
@martuska313 ja veľmi dobre, občas ma pobolieva v podbrušku a mám také citlivé prsia, ale inak mi je fakt až podozrivo dobre 😁
@mala_kari to je super 😍 len to nezakriknut 😅
@simik7192 ak je dobre prostredie,tusim aj 5 dni. Ale to som len citala,s istotou neviem. A odpoved na druhu otazku: ano, ja som tak otehotnela teraz, ale hned, ako sme skoncili,lahla som si este na pol hodinu, akakolvek poloha,len nevstavaj. Ja som ostala akoby na bruchu. Snad ti moja odpoved pomoze. Drzim palce.

@martuska313 sľúbila som,že sa ozvem.Na teste nie je už nic,teda aspoň nie na tom cinskom