Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martuska313 nič 🤷♀️
@moncicovka skusim o 2 dni ci bude nejaka zmena
@martuska313 na tom spodnom niečo vidím... ako vyzerajú po zaschnutí?
@krajcovicka ani Ti neviem povedat lebo robila som pred tym nez som sla do prace a nechala som ich doma. Takze az ked dojdem domov pozriem 😊Vies mne sa mari aj jeden aj druhy taky slabucky ale tak 😍 to je ta tuzba tam vidiet nieco 😔
@martuska313 no ja mam take iste ako ty a po zaschnuti je tam taka ciarka akoby tien..uz som z toho na nervy😁neviem ci si to nenamyslam
@andreal1 je to tam 😍
@popuska a kolky si den ?
@martuska313 Moja, mne sa tiež na tom spodnom voľačo zazdalo 🧡🍀✊
@andreal1 Ak je do ružova tak je tam 🧡🍀✊
@mala_kari nie ten výtok je normálny, vytvára sa hlienová zátka...
@martuska313 ja som iba 13.den cyklu ale dobrala som antikoncepciu pred tym a hned sme sli na to..vraj ovulacia moze byt kedykolvek po dobrati..neviem co je na tom.pravdy..viem ze testy si robim skoro a uz mi z toho hrabe..len tak strasne chcem babonze sa uz neviem dockat.mam take tazenie v maternici..
@popuska tak Ty este mas cas 😅😍 to sa estw nacakas 🤔😂 ja som tiez netrpezliva ale musim pockat par dni ze co to bude.
Prosím vás, mala som chvenie v podbrušku aj kríze ma bolia, nebolo mi dobre pár dní dozadu dsa každý deň opakovalo závraty. Menštruáciu mam dostat budúci týždeň v piatok. Som po vstyku 10 až 12 dní. ( ťažký víkend 😂😂😂👌👌)
Prosím vás je toto chybný test alebo myslíte žeby to. Mohlo vyjsť? Keďže mam mat menštruáciu až budúci týždeň 4 apríla pravdepodobne
@martinka1441 to mas taku dlhu lutealnu fázu ???? Ako je tam ciarka ale či je skutočná uvidíš neskôr
@naty1987 skúsim sa otestovať tesne pred ms
@martinka1441 crta sa tam ale o par dni skus znova 😍
@popuska skus este raz odfotit
@martuska313 ďakujem zlatinko. Verím že bude silnieť. ❤️ Skúsim o pár dní...
@popuska mne sa tam niečo marí ale fotka je malo ostrá 😉
@popuska vsak tam sa cosi crta😍😍😍 lepšie ako mne❤

@timina22_09 ja som tiež ostala ležať, lebo sa to stalo večer tak sme išli hneď aj spat ani na WC som nesla až ráno