icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

simbatko
25. mar 2020

Dievčatá rapiclear...Tuším že nič

martinka1441
25. mar 2020

@simbatko zlatko,nepostrehla som nič..

martuska313
25. mar 2020

@simbatko nic nevidim :(

simbatko
25. mar 2020

@martinka1441 nevadiiii😊nabuduce dufam...

renat04
25. mar 2020

Milacik je mi to luto no toto je veru cisto negativny test. Nie je tam ani naznak druhej ciarky

simbatko
25. mar 2020

@martuska313 nevadi....snad nabuduce😊

gabca295
25. mar 2020

@martinka1441 je tam pekna ciarka aj jed mas dostať ms nabuduci piatok. To si ktory den ciklu dnes?? Ze mas taku peknú ciarku.

martinka1441
25. mar 2020

@gabca295 zlatko ja som to zle poratala včera. Menzes mam mat sobotu alebo v nedeľu. Dnes bol tiež taky dúšik na teste,ale slabší. Takže neviem od čoho to závisí. Možno sú to len nejaké hormóny. Každopádne počkám do menzes a uvidi sa. Nemyslím nato..

martinka1441
25. mar 2020

@gabca295 vraj aj z hormónov môžu testy duchovat a najviac pred MS. Takže môže to byť všeličo. Radšej počkam

gabca295
25. mar 2020

@martinka1441 tak ja uz mam mat MS a mam väčších duchou ako ty pred MS. Moze byt ze na každom teste mám slabuckeho ducha?? Som prechladnuta ale uz mi je omnoho lepšie. Moze byt duch aj z choroby?

martinka1441
25. mar 2020

@gabca295 myslím ze prechladnutie s tým nič nemá.. Počkaj pár dní a uvidíš ci bude silnieť.
Ak už si mala mat, tak niekedy vedia hormóny s nami potocit alebo si naozaj tehotná, ja byt tebou skúsim test v piatok alebo v sobotu. Trpezlivosť rúže prináša

gabca295
25. mar 2020

@martinka1441 ta trpezlivosť mi riadne chýba ale musim to vydržať. Mám uz len 1 test 😂 a aj tak keby som urobila skôr bude tam len duch takže počkám. Bud na MS alebo na piatok 😅

vejuska23
25. mar 2020

@gabca295
@martinka1441
Ak sa smiem pridat ja mam mat sobotu menzes a uz mam pozitivne 🙂

gabca295
25. mar 2020

@vejuska23 vážne? To je super grarulujem, daj foto

vejuska23
25. mar 2020

@gabca295 paci sa ☺️

simbatko
25. mar 2020

@vejuska23 Gratulkaaaa

simbatko
25. mar 2020

@vejuska23 😌😌

vejuska23
25. mar 2020

@simbatko kujem ale este je skoro 🙂

popuska
25. mar 2020

@vejuska23 jeeej ved to je krasne.. zajtra uz bude silenjsie uvidis.. a ktory den cyklu si presne?

vejuska23
25. mar 2020

@popuska 25dc 🙂 ak ratam 28dnovy cyklus no mavam aj 31 aj 34 posledny mesiac 🙂 ovu bola na 14 alebo 15dc. Je mozne ze včera tam. Nic nebolo a dnes sa takto zobrazila? Nemoze sa stat ze to bolo chybne?

popuska
25. mar 2020

@vejuska23 urcite toto chybne nebude.. ja pri mojej prvej pred 5 rokmi som ani zdaleka nemala takuto ciarocku.. musela som ju pod svetlom hladat horko tazko :D a to mi uz meskala 4 dni menstruacia vtedy.. :D
pri druhom ktore ale bohuzial nevydrazalo som mala takuto ciarku az po 2 dnoch meskania
takze ja si dovolim gratulvoat.. tiez ocakavam aspon takuto ciarku as soon as possibile

vejuska23
25. mar 2020

@popuska 😂😂😂 drahy je z dvojiciek moze byt aj totok dovodom tak skoro silnej čiarky? :D

popuska
25. mar 2020

@vejuska23 :D nemyslim si ale vsetko je mozne :D :D mne by to bolo jedno aj keby trojicky to boli :D hlavne nech su zdrave

vejuska23
25. mar 2020

@popuska ono tam. Nic najprv nebolo a potom sa ukazala :D a to. Nebol ani ranny moc 🙈

popuska
25. mar 2020

@vejuska23 to je normalne.. napr. pri druhom sa mi stala zahadna vec. mala som divny pocit a sla som gynekologovi na hcg krv.testy, spravil a volal ze negativne.. a o 3 dni na to som si ocikala test(2 dni mi meskali) a bum, ciarocka. Tak som mu volala ze ci nezamenil testy a on ze asi prave prichadzalo k uhniezdovaniu ked som bola na testoch, takze dnes ti uz nikto nic negarantuje :D
ja som sa cely minuly tyzden pokusala a teraz mam uz takmer 3 dni bolesti podbruska, od vcera ma bolia prsia celkom dost a mam vodovy vytok.. tak snad sa aj nam zadarilo ale tak uvidime.. testovala som jak sialena a videla veci ktore nie su. musim pockat asi :D

vejuska23
25. mar 2020

@popuska mne evidetne ranny moc rano o 5tej nic neukazoval 🙂 mne prestali boliet vajecniky a col mam strasne tlaky dole :D a prsia mi odu vybuchnúť. Caakala. Som. Aj spinenie ked aa i hniezdi ale vobec nic ani kvapka

popuska
25. mar 2020

@vejuska23 ja som ani raz nemala spinenie.. takze to necakam... len ja neviem. Mna uz daaavno takto neboleli prsia.. ani nie tak na dotyk ako take necakane tlaky v prsnikoch
plus pobolievanie az krce v podbrusku.. a vecer najhorsie.
Predvcerom ma rozplakali rodinne pripady :D to uz su silne kalibre..

vejuska23
25. mar 2020

@popuska zvacsa ma boleli len bradavky ale teraz cele prsia zhora 🙂

vejuska23
25. mar 2020

@popuska a este ma svrbeli strasne 😂

popuska
25. mar 2020

@vejuska23 mna dole bolia zospodu.. mam ale implantaty a mam uplne pocit ako ked mi ich zaviedli.. take tazke a zo spodu bolestive a palciva bolest cez ne prechadza sem tam ..ja ale dufam ze je to prvy priznak tehu
kedy si ty zacala citit prve priznaky,, ale take ze uuuplne prve