Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby a co poviete za prvý priznak hlad a svalovicu na bruchu a este tazobu na žalúdku?
@vejuska23 no ja netusim kolko som po ovu lebo pred poslednou menstruaciou som dobrala antikoncpeciu a to moze prist ovu kedy kolvek aj hned alebo aj na 14ty den.. takze sme sa pokusali posledny den menzesu, a potom dalsie cca 5 dni.. aby sme mozno trafili tesne pred ovu alebo priamo ovu
no posledny sex bol v nedelu, dnes je streda a mam tie popisujuce bolesti v podbrusku, prsia a dnes ma tiez boli hlava ale to neviem ci neni z pocasia.plus vodnaty vytok. .pisala som sem do poradne a teta dula mi povedala zevraj tesne po dobrati antikoncepcie je velka sanca otehotniet a ze co opisujem mozu byt priznaky tehu. tak duuuufam ze mi uz za par dni ukaze ciarocku ako tebeeeee<3
Dievcata ja som poobede dostala MS 😭😭😭😭 jedine este ze by to bolo uhniezdovanie ale to neviem ake je krvacanie pri MS ci len spinenie ci ake?? Dnes som 36DC a 11DPO ....Ale mam taky pocit ze to bude asi MS
@martuska313 je mi to luto 😪 este pockaj aka bude siln :/
@martuska313 a máš normálnu ms???či je slabá
@martuska313 to mi je ľúto...
@martuska313 biochemické tehotenstvo pravdepodobne 😟
@martuska313 moja, myslím na teba ✊
@sunny15 uz som mala niekolko mikropotratov a jeden potrat v 4 tt/ 5tt....
@krajcovicka
@mala_kari ak sa rozbehne MS tak pozitivne na tom je ze dalsia sanca🙄 dalsi cyklus 😊
@martuska313 ja som mala na 11dpo tak jednorazovo špinenie
@kacenaaa ale uz si mala vtedy aj pozitivny test??
Normalne som si musela urobbit este jeden test dnes rano aby som tomu uverila ze budem mamaou 😯
@martuska313 Jasné, keby aj náhodou tak nové vajíčko bude viac než pripravené na ďalší mesiac, hovorí sa, že po bochemku je pohnojene 🍀✊
@mala_kari dakujem za oporu ❤🙏😘 MS sa rozbehla riadne 😔. Mas krasne ciarocky kedy mas v plane ist ku dr.??
@martuska313 áno mala som
@kacenaaa uz sa mi aj tak rozbehla riadne MS 😔 ale tak ideme dalej 🙏 dalsi mesiac pred nami😍
Dievcata som velmi rada ze to tu tak sa krasne rozbieha 😍❤😘 v decembri budu mat gynekologovia kopu prace aby odrodili tolko deticiek. Deticky karanteny 😅😍❤
U nas dokonca jeden hotel dal akciu na to ze deti ktore budu mat krstiny (hostina) v januari 2021 a spravia u nich krstinovu party tak, budu mat velku zlavu 😅😂😅😂
@martuska313 Do troch mesiacov je to tam, uvidíš 🍀✊🧡 Ja až okolo veľkej noci, zavolám tam, sama som zvedavá že ako vôbec robia 😒 Zatiaľ sa cítim až podozrivo dobre, tak sa nebudem ponáhľať 😁

@popuska este minulý tyzden štvrtok ma zacali boliet prsia neskutocne 🙂 ale tie ma vzdy boleli a pridalo sa vajecniky hlava a predvcerajsi mi nesadla fazula s osuchom tak som vedela ze je nieco ine 🙂 a iz viem dovod. Ale presne pre toto som si povedala ze si to zapamatam aby som vedela povedat. Twn stvrrok bol zrejme 4 alebo 5 den po ovu