icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

vejuska23
26. mar 2020

@martuska313 vsetko bude fajn uvidis 🥰

martuska313
26. mar 2020

@mala_kari ano ja verim v to ze ano 🙏😍😘 tak uz len si to uzivaj oddychuj 😍❤ a davaj pozor hlavne 😊

martuska313
26. mar 2020

@vejuska23 dakujem ano verim v to 😍

popuska
26. mar 2020

@vejuska23 jeeej no vidis ako krasne silnie <3 gratulujem maminka.. 🙂

sunny15
26. mar 2020

@martuska313 ja som mala tiež jeden potrat v 8tt,potom mikro v 4tt-5tt potvrdené u dr na usg gest.vak potom viackrát slabo pozit.test a nakoniec buď menzes prišiel alebo čiarky zmizli z testov😒No teraz zas riešim hematóm v maternici, nakoľko mám už mesiac špinenie mimo cyklu.Dr.zobral aj hcg ale výsledky budú vraj až v pondelok😓ale tak to je zbytočné lebo z min.cyklu tehotná nie som a teraz si myslim že asi ťažko keď hematóm tam je.Nevedel prečo vznikol ale vraj mohlo to byť aj chemické tehotenstvo ako on povedal a zaniklo,preto ten hematóm ktorý sa nevie asi vyplaviť,tak ak nebudem teraz tehotná a dostanem menzes tak od ďalšieho cyklu mám brať duphaston,ak zas začnem masívne krvácať tak smer nemocnica a kyret😵mávam každý deň bolesť ako na menzes, špinenie teraz od utorka nemám.

sunny15
26. mar 2020

@martuska313 no ale zas ja mám už 7ročneho fešáka doma,on sa zadaril po spontánnom potrate a 1biochemku.To som stihla takmer behom roka otehotnieť 3krat😷Aj to myslím že pomocou dufiku som donosila,lebo ten som začala brať hneď 23dc po prvom pozit.teste na príkaz lekára a brala som do 14tt a super bezproblémové tehotenstvo bolo aj napriek myomu na maternici toho času.

martuska313
26. mar 2020

@sunny15 uff tak Ty to mas tiez riadne komplikovane 😔 len sa daj doporiadku. A kedy teda by mal byt menzes ? Ja este ziadne dieta nemam 😔 ja ani duphaston nemozem lebo z neho som dostala migreny. Takze sam dr. Povedal ze to bude komplikovane lebo nevie co potom mi da na udrzanie aby mi to neublizilo. Migreny mam tak silne ako na porážku:( Drzim Ti prsty a verim ze sa aj my dockame babatka😍❤

vejuska23
26. mar 2020

@popuska ja a mama :D stale sa to divne vyslovuje

sunny15
26. mar 2020

@martuska313 No menzes mám dostať v pondelok keď si mám volať o hcg,ja som vždy mala super pravidelne cykly, ukážkovu ovulku,až doteraz 😟 síce ovulka prebehla aj tento cyklus lebo aj žlté teliesko bolo vidieť vo vajecniku aj som cítila ovulku ako vzdy.aj ja som silná migrenicka,dokonca zvraciam keď si včas nevezme tabletku.Potrebujem ticho a tmu.U mňa to je tiež hormonalne mám migrenu pred ovulkou,aj po nej,no pred aj počas menzesu.Ale vie mi bolesť vyvolať aj stres či zmena počasia 😖No ja tiež neviem,čo bude s tým dufikom lebo ako počas tehotenstva mi bolo parádne žiadne migrény som nemala až po šestonedelí sa objavili a boli častejšie ako predtým 🥺takže neviem ako zareagujem aj ja.

sunny15
26. mar 2020

@martuska313 a neboj dočkáš sa bábätka aj ty🥰ako dlho sa snažíte?

martuska313
26. mar 2020

@sunny15 tak to máme úplne rovnako s tymi migrenami ticho klud tmu obklady. Aj s tym pocasim a stresom mne este ked prehladnem tak vtedy sa spusti tiez. Akurat ze ja mam MSnepravidelnu a kedze vela otehotneni a potratov. Mi ten cyklus uplne rohadzalo este viac. :(

martuska313
26. mar 2020

@sunny15 nieco cez 2 roky

sunny15
26. mar 2020

@martuska313 fíha a to lekár aj rieši nejakými vyšetrenia mi?

popuska
26. mar 2020

@vejuska23 prve? zvyknes si :D ja to pocuvam kazdych 5 minut :D

vejuska23
26. mar 2020

@popuska leen brata mam 6 rocneho a medzi bami je 19 rokov rozdiel :D a ano prve vytuzene

popuska
26. mar 2020

@vejuska23 ja mam 4 rocnu princeznu a to druhe pred 1,5 roka bohuzial v 8tt potrat..

martuska313
26. mar 2020

@sunny15 ja som vymenila lekara a od vtedy sa to riesi intenzivnejsie zatial som bola na laparke odtranenie endometriozy a zrastov, prefuk vajcovodov, kyret. A bola som na hematologii s tym ze vysledky 7.4. A od nich sa bude odvijat bud imunologiu reprodukcnu alebo stitna zlaza alebo aj aj.

vejuska23
26. mar 2020

Žienky preva premyslame s drahym. V sobotu mam mat memzes ale ten zrejme nepríde. Takze v stredu 1. 4 chcem ist doktoroa ohľadom toho nech ma vypise na pn kým skončí tato pliaga. Pracujem v obchode na chladnom mieste a v mrazaku. Takto by ma prehodili na kasu ale tam sa bojim zas aby som daco nechytila od ludi. Myslite ze by bol korektny vypisat ma? 🙂 mam obavy sa ho to normalne opytat kedze aj teraz mam na zaciatku znizenu imunitu

popuska
26. mar 2020

@vejuska23 jasne chod na PN ja spravim to iste ak budem tehotna.. i tak teraz pracujem z domu, tak bud ma nechaju pracovat z domu alebo pojdem na PN a predlzim si matersku :D

trojska62
26. mar 2020

Ahojte dievčatá nepotrebuje niektorá injekcie BENFOLA dneska mi ich predpísala lekárka a nakoniec ich už nepotrebujem. Sú zatvorené. Je ich tam 5. Stoja 43.92 € ale tam by sme sa na cene dohodli. Nech mi to nestojí doma.

esmee3
26. mar 2020

@martuska313 a neskúšala si nejakou prírodnou cestou ísť na to? ked chemické lieky na to nepomahaju, tie bylinky? Alchemilka sa pije do polky cyklu a potom od polky sa zas druhá bylinka pije, neviem teraz si spomenút na nazov. Možno by to pomohlo 🙂 akože my sa tiež snažíme už od novembra a každý mesiac som taká natešená, že nemám ani pms, trafime ovu a ked spravím test tak biely. Tento mesiac som doma, tak som sa na to už vykašlala, žiadne ovu testy ani nič podobné robiť nebudem, a ked skončí korona šialenstvo tak pojdem rovno ku gyn zistiť, či je teda všetko ok. Ak sa dovtedy to samé nepodarí no😒

naty1987
26. mar 2020

@trojska62 hod toto do skupiny predaj vitamíny lieky tak nejak sa to vola tam to skôr predas

sunny15
26. mar 2020

@martuska313 ach jaj no nemáš to na ružiach ustlané,ale hlavne aby sa to riešilo,lebo pre nejaký dôvod síce otehotnieť vieš ale donosiť je problém,no mne pomoha alchemilka aj teraz to skúšam na ten hematóm.Ale mne pomohol aj Mojžišovej čaj na otehotnenie,v Tom cykle som aj otehotnela ako som to začala piť,možno náhoda.😁treba skúsiť

martuska313
26. mar 2020

@esmee3 ano ja alchemilku pijem aj predtym som skusala na upravu menzesu bilynkovu kuru takze ano skusala som ale tak ja som mala vela problemov pred laparkou a konecne vsetko pocistili a teraz zistuju preco sa nechce udrzat babo

martuska313
26. mar 2020

@sunny15 no kazda mame nejake problemy az ma to desi ze kedysi zeny raz dva otehotneli. A zhodou nahod ten caj mam doma a nevies ci sa moze pit pocas celeho cyklu?

sunny15
26. mar 2020

@martuska313 ja som ho píla od ovulky po prvý pozitívny test,ale myslím že môžeš celý cyklus

martuska313
26. mar 2020

@sunny15 dakujem za info 😘 kedze ja mavam dost neskoro ovu tak skusim vygooglit ci tam niekde nepise kedy sa pije

trojska62
26. mar 2020

@naty1987 ďakujem

esmee3
26. mar 2020

@sunny15
@martuska313 no ja viem práveže by sa mal piť len do ovulky potom už nie, aby sa vajíčko uchytilo. Lebo sa pije aj pred porodom že to potom pomáha.

martuska313
26. mar 2020

@esmee3 takze ten caj Mojzisovej sa pije ako alchemilka?