Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby nemáte na predaj clostilbegyt 5 tabletiek? :/
Ahojte tak ja som včera vecer začala krvacat. Meškali mi 5 dni. To sa mi este nikdy nestalo. Vdaka baby za rady. A vam prajem nech vám to vyjde.
Myslím ze mam biochemicke tehotenstvo. Lebo dost krvacam a pred tým som mala tehu priznaky.
@gabca295 to ma mrzi 😥 drzim prsty do dalsieho cyklu.
Baby mi sme sa nejak ani nesnazili ,chlapovy ušlo. Keďže mame doma babo co má 10 mesiacou tak sme dalsie tak male dieťa nechceli. Sčasti som rada a z časti som si zacala na tu myšlienku ze som zas tehu zvykat. Boh to zariadil. Ja by som tehu pri tak malom dieťati nezvladla. Tak nabuduce možno o 2 roky keďže uz mam 2 deti a 2 cisárske. Vam drzim palce . Drzte sa
@kikusha2212 ahoj ako si dopadla?
@gabca295 asi rozhodlo to co si vnutorne citila. A nakoniec prisla MS. Chapem Ta. 😊🙏 dz sa aj Ty 😊
@bibg ahoj. Ach ani sa radsej nepytaj... Dostala som tabletky na vyvolanie. Takze cakam, dnes by sa to malo spustit. V noci som uz zacala slabo krvácať, o dve hodiny si davam posledne dve tabletky...vlastne ma caka taky mensi porod 😭
@kikusha2212 bože :( to má hrozné mrzí :( neviem čo ti mám povedať lebo neviem si predstaviť tu situáciu.. (radšej ani nechcem) snáď bude všetko v poriadku a za pár týždňov si opäť nájdeš vysnívané 2 čiarky a dotiahneš to do konca. Držím ti palce veľmi 😔
Vidí tam niekto niečo?
@sunny15 tiez nic tam nevidim:(
@martuska313 akože ja tam naživo vidím niečo slabucke,ale podľa mňa len kanalik alebo biochemické
@sunny15 drzime prsty aby ti silnela 🙂 chapem ono tazko bo na foto stale onak to vidno ked je to tak skoro
@martuska313 mne povedal že je možné že hematóm tam je že proste sa vytvoril pri biochemickom tehu😵
@sunny15 moze byt, moja sestra mala pri kazdom tehu hematom sa jej vytvoril
@martuska313 tak vďaka, uvidíme.Ak aj nie som tehotná alebo je to biochemické,len nech nemusím ísť na kyret😖ako mi dr naznacil,že sú 2moznosti1.je tam včasná gravidita a hematom, alebo bola tam gravidita a odumrelo to😟vznikol hematom.No a ak tam nebude vitálne tehotenstvo tak buď sa vyčistím sama a vyplaví alebo varené sa hematom
@martuska313 vstrebe sa😁som chcela napísať
@sunny15 neboj klud hlavne v pondelok budes vediet viem ze to je dlho cakat. Drzim prsty aby to dobre dopadlo ❤

@martuska313
@esmee3 Nooo ja som potom píla celý mesiac lebo viem že okolo ovulky určite a potom tiež približne do 10dpo,potom som už mala pozitívne testy,ale mne každopádne pomohol