Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte 2 dni rozdiel(streda a piatok) dnes som mala dostat MS, ale vcera som zacala vecer trochu krvacat(taka tmavsia krv) asi 2 slipove vlozky-ok rozbieha sa, ale dnes nic. Pri prvom som to vobec nemala. Test som si robila, lebo som nachladnuta, ze ake lieky na riedenie hlienov si mozem dat. Bolesti pobruska uz od pondelka, zavraty a unava. Ma niekto skusenost?
@tatiana_84 na pravo test je Piatkovy?o trosiiliiiiillliiiiinku je silnejsia...
@simbatko ano ten silnejsi je piatkovy, nazivo je silnejsi, praveze ten vlavo nazivo je slabsi skoro nic neni vidno. Ale piatkovy je zretelnejsi ako na foto.
@bibg ďakujem
@tatiana_84 tak potom by to malo byt ok.. Skus spravit este za par dni test..Drzim🙏😊
@tatiana_84 ahoj ak si tehotná,tak na nachladnutie sprej s morskou vodou do nosa a sinupret môžeš na riedenie hlienov
@tatiana_84 vyzera to slubne 🙏😍
@simbatko dosli mi musim zohnat🙂 dakujem
@sunny15 🙂 ano uz tyzden, aj kalciovy mozem som zacala, len som chcela nieco silnejsie, ale uz pockam.
@tatiana_84 Čiarka začína silnieť, myslím že ak ustalo krvácanie tak to mohlo byť hniezdenie
@tatiana_84 jasné aj kalciovy môžeš,ale na vykasliavanie môžeš aj solmucol napr.prieduskovy čaj od dr.mullera môžu aj tehotné.
@popuska vyzerá to ako duch 👍
@miska_hryzka boze len aby to tak bolo uz..
@popuska držím palce nech silnie 😉 zajtra zas odfot 😉
@sunny15 ako dlho ti mešká?
@jaruska_12
@popuska ešte mi nemešká,dnes som 25dc takže ešte mám 3dni do mrchy
@popuska
@jaruska_12 testy sú ale robené na spodný na 23dc a vrchný na 24dc
@martuska313 vďaka,tak uvidíme 🙃

@kacenaaa ja nevidim nic, mozno kanalik, aj mna ten kanalik obcas miatol a vyzeralo to ako duch ale ked som spravila na druhy den test tak biely..