icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

popuska
29. mar 2020

No baby tak asi bol chybny lebo dnes uz iba kanalik.slabucko viditelny..

simbatko
29. mar 2020

@popuska foto daj

simik7192
29. mar 2020

Ahojte,v prvom rade sorry za copy z inej témy ale nikto mi tam neodpovedal, aj že z dusikom to nemá moc spoločne... potrebovala by som sa vás opýtať že či máte niektorá z Vás skúsenosti také ako ja. Snažíme sa a po skončení MS (začala 9-do 13) a v pondelok 16 sme sa začali snažiť a potom v 20 piatok. Ovulácia už prebehla, poznám si to podla hlienu a bolesti podbruška.. Už to mám od sledované . A už posledné dva dni si všímam že mám hlien ale iný ako keď mám ovulaciu,aj bolesti podbruška ako keď mám dostať...mykoza a ani zápal to nie je. Bola som nedávno u lekára, a všetko je v poriadku Dostať by som to mala až 6-9.4. Neviem, je to asi skoro na tehu príznak na ten hlien?ci ste to mali aj vy? Test si chcem robiť až po vynechani ms. Ďakujem za každú radu 🙊🤫❤️

cirilinka
29. mar 2020

@martuska313 ahoj od vtedy alo som zakrvacala tak ma bolí podbrusko aj prsia a bledohnedý výtok a doteraz som mala taký dooranzova

popuska
29. mar 2020

@simik7192 ja mam tiez hlien..taky biely ako krem ale ci som tehu este neviem..test si skusala?

simik7192
29. mar 2020

@popuska ešte nie až po vynechani chcem skúsiť aby som sa zbytočne nestresovala

popuska
29. mar 2020

@simik7192 a ten hlien mas aky?konzistencia a farba?

popuska
29. mar 2020

@simbatko rada by som no nezschytim to..na foto neni vidiet..ved este i tak cakam na MS..netusim ani kedy pride..mam uplne vymel ohladom toho lebo som vybrala hak pred mesiacom cize netusim.kedy mi nabieha dalsia ms..dufam teda ze nenabehne

sunny15
29. mar 2020

@popuska Fakt?😟a kedy máš dostať,no ja si myslím že krámy prídu zajtra pozajtra,lebo už mám migrenu,tu mám vždy pred ms

popuska
29. mar 2020

@sunny15 ja netusim..tipujem tak tyzden az 8 dni.je to vlastne prva vlastna neantikoncepcna menstruacia co mam dostat ale dufam ze ju nedostanem..poznam baby co vysadili,dostali tu kvazi este antikoncepcnu a potom uz nedostali lebo sa im podarilo

sunny15
29. mar 2020

@popuska aha a ovulka prebehla,alebo nevieš?

popuska
29. mar 2020

@sunny15 neviem..myslim ze ano ale ja som neriesila hlien ani teplotu..proste ako skoncila ta prva mrcha sme sli na vec s tym ze sa snad zadari

sunny15
29. mar 2020

@popuska no po antikoncepcii sa niekedy telo dáva do hormonálnej rovnováhy aj pol roka,ale samozrejme môže to vyjsť aj na prvý šup

popuska
29. mar 2020

@sunny15 ja som ju brala iba 5 mesiacov..vobec mi nesadla ani jedna a to som ich menila 3x..takze som si povedala dost

polovnicka92
29. mar 2020

Ahojte, ake mate skusenosti s testom pepino ak ste niektora robili tento mesiac. Dakujeem 🙂

simik7192
29. mar 2020

@popuska je taky bielo priesvitný (nazvem to možno trošku vulgárne ale mne to pripomína sopeľ z nosa) také priesvitné už to mám asi 3 deň.. A už sa mi začína asi aj zaha

simik7192
29. mar 2020

@polovnicka92 ja mam veľmi dobrú skúsenosť, ukázalo čo malo 🙂

polovnicka92
29. mar 2020

@simik7192 dakujem Ti 😊 mne doteraz neduchoval ale je tam nieco no odfotit to nejde zajtra musim kupit novy test 🙂

popuska
29. mar 2020

@simik7192 no ja mam taky biely slizky..ako krem...ale dost husty..krcok mam taky tvrdsi a zatvoreny

simik7192
29. mar 2020

@polovnicka92 mňa osobne nikdy nesklamal, skôr clear Blue nie Digital obyčajný neukazal a klasicky pepino ukázal 👶

simik7192
29. mar 2020

@popuska aj ja cítim ze je taký tvrdší, že to nie je stále a je to aj také slizke aj hustý hlavne ráno

popuska
29. mar 2020

@simik7192
No ja mam pocas dna..niekedy mam pocit ze som menstruaciu dostala a pozrem na intimku a hlien..

popuska
29. mar 2020

@polovnicka92 mne pri prvom.vobec neukazal a pri druhom krasne

simbatko
29. mar 2020

@polovnicka92 ja som robila pepino.mala som ducha...a na inom teste nic...tak neviem...ale niektore baby co davaju foto pekne vidno ciarky//..

polovnicka92
29. mar 2020

@simbatko a kedy si ho robila teraz niekedy?

simik7192
29. mar 2020

@popuska ja mam tiež ale najviac ráno a sem tam cítim ze mam mokro

polovnicka92
29. mar 2020

@simik7192 a Ty cakas dietatko? 😊 teraz Ti pekne niekedy ukazal pepino?

simik7192
29. mar 2020

@polovnicka92 nie prvé tehotenstvo, ktoré žiaľ nedopadlo dobre

popuska
29. mar 2020

@simik7192 vraj to je priznak tehu ale neviem...tazko povedat..nechcem sa tolko pozorovat lebo potom mam haluze
My vlastne sme na tom rovnako teraz..obe cakame na dve ciarky a pokusali sme sa v rovnakom case ako citam

spiruanka
29. mar 2020

Baby tie pepino testy riadne duchuju😄 som len 1dpo a už mám 👻 😂 reku urobím zo srandy keďže pred ms mi vždy ukážu duchov a nič z toho..no nič počkám do ms a kúpim niečo iné na testovanie 🤷