Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte,v prvom rade sorry za copy z inej témy ale nikto mi tam neodpovedal, aj že z dusikom to nemá moc spoločne... potrebovala by som sa vás opýtať že či máte niektorá z Vás skúsenosti také ako ja. Snažíme sa a po skončení MS (začala 9-do 13) a v pondelok 16 sme sa začali snažiť a potom v 20 piatok. Ovulácia už prebehla, poznám si to podla hlienu a bolesti podbruška.. Už to mám od sledované . A už posledné dva dni si všímam že mám hlien ale iný ako keď mám ovulaciu,aj bolesti podbruška ako keď mám dostať...mykoza a ani zápal to nie je. Bola som nedávno u lekára, a všetko je v poriadku Dostať by som to mala až 6-9.4. Neviem, je to asi skoro na tehu príznak na ten hlien?ci ste to mali aj vy? Test si chcem robiť až po vynechani ms. Ďakujem za každú radu 🙊🤫❤️
@martuska313 ahoj od vtedy alo som zakrvacala tak ma bolí podbrusko aj prsia a bledohnedý výtok a doteraz som mala taký dooranzova
Ahojte, ake mate skusenosti s testom pepino ak ste niektora robili tento mesiac. Dakujeem 🙂
@polovnicka92 ja mam veľmi dobrú skúsenosť, ukázalo čo malo 🙂
@simik7192 dakujem Ti 😊 mne doteraz neduchoval ale je tam nieco no odfotit to nejde zajtra musim kupit novy test 🙂
@polovnicka92 mňa osobne nikdy nesklamal, skôr clear Blue nie Digital obyčajný neukazal a klasicky pepino ukázal 👶
@polovnicka92 mne pri prvom.vobec neukazal a pri druhom krasne
@polovnicka92 ja som robila pepino.mala som ducha...a na inom teste nic...tak neviem...ale niektore baby co davaju foto pekne vidno ciarky//..
@simbatko a kedy si ho robila teraz niekedy?
@simik7192 a Ty cakas dietatko? 😊 teraz Ti pekne niekedy ukazal pepino?
@polovnicka92 nie prvé tehotenstvo, ktoré žiaľ nedopadlo dobre
Baby tie pepino testy riadne duchuju😄 som len 1dpo a už mám 👻 😂 reku urobím zo srandy keďže pred ms mi vždy ukážu duchov a nič z toho..no nič počkám do ms a kúpim niečo iné na testovanie 🤷

No baby tak asi bol chybny lebo dnes uz iba kanalik.slabucko viditelny..