Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kurtik83 mne na toto nasadil Duphaston. Začala som ho brať po ovu, keď bol test pozitívny, tak som pokračovala v užívaní.
Ešte si nato počkám koli terajšej situácii ale hneď ako to bude možné budem na neho tlačiť keďže to není prvý krát..
Ahojte,možno hlúpa otázka,ale v nedeľu som začala špiniť a dnes som mala dosť ms. Spinenie ustalo a ms nikde... Myslíte,že keď som včera pila celý deň vodu s citrónom,mohlo mi to nejak zastaviť príchod ms?😂( Test som si robila v piatok a ani stopa po druhej čiarke)
Ja sa ospravedlnujem,lepsie mi to fotit nejde..mam na hovno fotak..neupravene
Ženy prosím mam na vás otázku.. Objavila ze niaka žena a tvrdi ze je tehotná s mojim svsgrom ukázala nám test na ktorom bola čiarka silnejšia ako kontrolná.. Tvrdí nám té je v druhom týždni lebo v tedy spolu spali.. No nám to nedá a tvrdíme ze to není možné aby to bolo jeho.. A podla výpočtov musí byť minimálne v 4 5 týždni. Tak moja otázka znie keď je v druhom týždni zachytí to takto test ze ma tak silný tehotenský test?
@popuska ja vidim 😃🙂
@miskasiva ano, je to dva tyždne odkedy s nim spala, čiže može byť 14dpo kedy ten test naozaj tak može vyzerať a keď pojde ku gynekologovi povie jej že je v 4.-5. tyždni pretože tehotenstvo sa rata od poslednej menštruacie. Takže všetko sedi. Pre porovnanie prikladam mojtest na 14dpo.
@dominika_sk ma pravdu.. Až teraz som to poriadne ešte raz prečítala a keďže pred dvoma týždňami sním spala to bol cca čas ovulácie tak áno.. A keď si myslí že je v 2 týždni tak v podstate áno, ale počíta sa to od prvého dňa menštruácie čiže je tak 4-5 týždeň..
@sunny15
@luckynko44 no uvidim zajtra ako bude dakujem baby nejsom slepa a snad to neni len kanalik
Ahojte babulky 😊 chcem sa opýtať, tie čo ste už tehotné boli. Môžu byť prvé príznaky ( dnes je 8 dni od snazenia) zvýšená teplota 37-37,5 poobedna nevoľnosť, ktorú som najprv pripisovala k zvýšenému prolaktinu, bolesť hlavy, kĺbov , neskutočná spavost 😂 toto mám už druhý deň tak intenzívnejšie...test je negatívny... Takže fotka je zbytočná :/

Ahojte.. Dnes som pridávala test aj na snažilky 2020 stým ze dnes by mala dôjsť ms.. A zrejme aj dôjde.. Za každým po utreti spinim čiže opäť to zrejme odíde ak to je tehotenstvo.. Chcem sa preto opytat:riešil s vami lekár to, že sa nikdy dobre embrio neuhniezdi a odíde to skôr než stihnú potvrdiť tehotenstvo? Ja už ozaj neverím, že to raz vijde bez toho aby to nebolo biochemicke. 😔 Prikladám aj test..