icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kurtik83
31. mar 2020

Ahojte.. Dnes som pridávala test aj na snažilky 2020 stým ze dnes by mala dôjsť ms.. A zrejme aj dôjde.. Za každým po utreti spinim čiže opäť to zrejme odíde ak to je tehotenstvo.. Chcem sa preto opytat:riešil s vami lekár to, že sa nikdy dobre embrio neuhniezdi a odíde to skôr než stihnú potvrdiť tehotenstvo? Ja už ozaj neverím, že to raz vijde bez toho aby to nebolo biochemicke. 😔 Prikladám aj test..

miska_hryzka
31. mar 2020

@kurtik83 mne na toto nasadil Duphaston. Začala som ho brať po ovu, keď bol test pozitívny, tak som pokračovala v užívaní.

mims1520
31. mar 2020

@kurtik83 riešil. Môže tam byt veľmi veľa príčin. Skus si poriešiť najprv take základne vyšetrenia ako geneticke testy, reprodukčnú imunologiu atd

kurtik83
31. mar 2020

Ešte si nato počkám koli terajšej situácii ale hneď ako to bude možné budem na neho tlačiť keďže to není prvý krát..

sunny15
31. mar 2020

@kurtik83 ano,dal mi duphaston aby som užívala po pozit.teste a zabral,po 2potratoch som 3.tehotenstvo dotiahla úspešne do konca🙏 takže hlavu hore🙏

evita1233
31. mar 2020

@kurtik83 aj ja som spinila bledoruzovu krv dva dni, myslela som si, ze prichadza ms a teraz som v 16tt....

kurtik83
31. mar 2020

@evita1233 kiežby ale toto nebude bohužiaľ asi môj prípad.. Uvidíme ale ozaj už nedufam ani neverím, že to raz príde a bezproblémovo vijde až do úplného konca.

natali8581
31. mar 2020

Ahojte,možno hlúpa otázka,ale v nedeľu som začala špiniť a dnes som mala dosť ms. Spinenie ustalo a ms nikde... Myslíte,že keď som včera pila celý deň vodu s citrónom,mohlo mi to nejak zastaviť príchod ms?😂( Test som si robila v piatok a ani stopa po druhej čiarke)

popuska
31. mar 2020

Baby vidite neco ci nie?🤦‍♂️🙄🙏

popuska
31. mar 2020

Ja sa ospravedlnujem,lepsie mi to fotit nejde..mam na hovno fotak..neupravene

miskasiva
31. mar 2020

Ženy prosím mam na vás otázku.. Objavila ze niaka žena a tvrdi ze je tehotná s mojim svsgrom ukázala nám test na ktorom bola čiarka silnejšia ako kontrolná.. Tvrdí nám té je v druhom týždni lebo v tedy spolu spali.. No nám to nedá a tvrdíme ze to není možné aby to bolo jeho.. A podla výpočtov musí byť minimálne v 4 5 týždni. Tak moja otázka znie keď je v druhom týždni zachytí to takto test ze ma tak silný tehotenský test?

sunny15
31. mar 2020

@popuska vidím 😁

luckynko44
31. mar 2020

@popuska ja vidim 😃🙂

kurtik83
31. mar 2020

@miskasiva v druhom týždni to není možné.. Jedine ak počíta 2 týždeň od ovu čiže by bola cca 4-5 týždeň. Ci?

miskasiva
31. mar 2020

@kurtik83 nie ona nám tvrdí že je v 2 týždni lebo pred 2 týždňami sním spala

kurtik83
31. mar 2020

@miskasiva čistý blud.. Musí byť tehotná viac.

miskasiva
31. mar 2020

@kurtik83 to tvrdíme všetci z rodiny.. Lenže ona si ho tak omotala ze nechápeme.. Som povedala ze ja sama vybavím test otcovstva ešte teraz

lujza_
31. mar 2020

@miskasiva
@kurtik83 ale ved tak to vychádza... Je druhý týždeň po ovu a teda cca druhý týždeň po sexe ako aj sama priznala 🤷‍♀️ čiže to zodpovedá.

lujza_
31. mar 2020

@miskasiva
@kurtik83 a teda je v tom 4-5 týždni oficiálne

nivela
31. mar 2020

@kurtik83 poslala som ti súkromnú správu 👍🏻

dominika_sk
31. mar 2020

@miskasiva ano, je to dva tyždne odkedy s nim spala, čiže može byť 14dpo kedy ten test naozaj tak može vyzerať a keď pojde ku gynekologovi povie jej že je v 4.-5. tyždni pretože tehotenstvo sa rata od poslednej menštruacie. Takže všetko sedi. Pre porovnanie prikladam mojtest na 14dpo.

kurtik83
31. mar 2020

@dominika_sk ma pravdu.. Až teraz som to poriadne ešte raz prečítala a keďže pred dvoma týždňami sním spala to bol cca čas ovulácie tak áno.. A keď si myslí že je v 2 týždni tak v podstate áno, ale počíta sa to od prvého dňa menštruácie čiže je tak 4-5 týždeň..

popuska
31. mar 2020

@sunny15
@luckynko44 no uvidim zajtra ako bude dakujem baby nejsom slepa a snad to neni len kanalik

sofia567
Autor odpoveď zmazal
sofia567
31. mar 2020

Ahojte 🙂 chcem sa opýtať ci tam niečo vidite alebo nie 🙂

popuska
Autor odpoveď zmazal
popuska
31. mar 2020

@sofia567 ja mam podobny..pozri vyssie.odfot ked uschne..ja vidim nieco
Kolko dpo si?

sonicka1306
31. mar 2020

Ahojte babulky 😊 chcem sa opýtať, tie čo ste už tehotné boli. Môžu byť prvé príznaky ( dnes je 8 dni od snazenia) zvýšená teplota 37-37,5 poobedna nevoľnosť, ktorú som najprv pripisovala k zvýšenému prolaktinu, bolesť hlavy, kĺbov , neskutočná spavost 😂 toto mám už druhý deň tak intenzívnejšie...test je negatívny... Takže fotka je zbytočná :/

sofia567
1. apr 2020

@popuska ja to vôbec nepočítam keďže nemám pravidelný cyklus a nechraneny sex sme mali 14.03. a 16.03

sofia567
1. apr 2020

@popuska ja ti tiež tam niečo vidím 😊