Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte , tak robila som si test dnes rano a uz tam nebol ani duch test bol Maybebaby..kedze iny v lakrni nemaju😥...a tak som sa uz tesila😔
@spiruanka ja si myslim ze tam mas pekneho ducha 😍
@123vika vyzera to slubne 🥰 ja som bola spokojna s testami od adiel ;)
@popuska a dnes si kolko DPO?😊
@martuska313 asi 10-11 ale netusim lebo neviem kedy som mala ovulaciu..ja fakt dufam ze to nie he chybny test
@martuska313 to som potrebovala vedieť 🤭❤️ ja som si objednala teraz 5 ks tých see now tuším
@popuska budes aj zajtra testovat?
@123vika ja som mala od nich aj ovu testy aj tehu 🙂 ked som nebola tehu boli pekne ciste bez duchov ak som bola tehu ukazali pekneho ducha (u mna pripad ze sa na zaciatku neudzalo) takze ukazuju podla mna dobrw 🙂
@martuska313 asi ano..ale iba zajtra a potom budem cakat az do dna ms asi..lebo dojdem o zrak jak skulim a tie testy a volam boha plodnosti😁😁😁
@martuska313 ty tam vidis nieco?
@popuska 😅ja som tiez taka skuliaca bola zatial ocakavam ovu 😅 takze tiez budem skuliaca o par dni aj ja. Potom daj foto zajtra znova 🙂 drzim prsty
@popuska maleho ducha ano len ci to neni kanalik tazko na foto identifikovat ci je do ruzova
@popuska prve fotky sa mi mari ze su do ruzova😊

@sofia567 a ktorybden cyklu si?dakujem🥰