icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

popuska
1. apr 2020

@martuska313 ved toto..2 mi takto dnes vysli ale tiez som si neni ista ci to neni kanalik
Najhorsie na tom je to ze rano testnes a hovoris si ze asi bude biele uz testovat nebudem,v tom takato neifentikovatelna ciarocka a musia testovat zas a zas si v tom zacarovanom skuliacom kruhu😁😁

martuska313
1. apr 2020

@popuska presne 😅😅😅😅poznam to natestovala som sa minuly cyklus tak. Neboj o par hodin mozes testovat znova😂

popuska
1. apr 2020

@martuska313 mna to uz nebaviiiii😁😁😁

martuska313
1. apr 2020

@popuska tak potom len cakat či pride alebo nie 😊

123vika
2. apr 2020

@martuska313 no dúfam ☺️ ja mam ešte 4 5 dní do 🤭🤞 ale cítila som brucho snáď nedostanem... Po tých testoch by. To bolo veľké sklamania... Počkám do piatku a v piatok spravím ďalší snáď bude silnejšia 🤞🤞

martuska313
2. apr 2020

@123vika drzim Ti prsty 🙏potom daj vediet ❤

123vika
2. apr 2020

@martuska313 ďakujem veľmi pekne, jasne dám ❣️🤞☺️

spiruanka
2. apr 2020

Tak baby zatiaľ som není tehotná 😁 ten prvý apríl si naozaj robil srandu zo mňa 🙈 dnes biely 🙂 ešte mám čas testovať aj tak 😊

123vika
2. apr 2020

@spiruanka to neni možné 😐😀 robila si si ten istý test? Mne sa zdá ja som nevydržala a spravila som si aj dnes rano a bola slabá ako včera ráno, a včera okolo 12 som mala silnejšiu... Tak počkám a skúsim si spraviť asi v sobotu poobede... Alebo ráno... Len mi nejde do hlavy že poobede je silnejší 🙂 ale som zmierenia s tým ze mi dôjdu... Nepáči sa mi ze je taka slabá

123vika
2. apr 2020

@spiruanka ale aj tak si myslím ze nič nieje stratené 👍☺️ uvidíš a ani ti nedojdu hehe

cirilinka
2. apr 2020

Dievčatá vidíte niečo?

lusyc
2. apr 2020

@cirilinka áno, slabunku druhú ciarocku.

123vika
2. apr 2020

Ahojte 🤗 mate skúsenosť s tým ze z prvého ranného moču ukáže slabšiu čiarku ako z obedneho?

popuska
2. apr 2020

@123vika ano..mne nikdy neukazal test lepsie rano ako poobede

123vika
2. apr 2020

@popuska ja som sa dnes ráno zľakla lebo bola veľmi slabá a teraz som si robila a zdá sa mi o trosilililinku silnejšia ako včera poobede 🙂

spiruanka
2. apr 2020

@123vika ten istý som robila dr Max test 🤷 ale mám dostať ms až na budúci týždeň v stredu takže času dosť 😁 keď som bola tehu tak aj mne testy ukazovalo čo si pamätám najsilnejšie okolo druhej poobede 🙈😂 a silná bola v deň ms predtým iba duchovia 🙂nedojdu uvidíš 😉

spiruanka
2. apr 2020

@cirilinka vidím slabého 👻

123vika
2. apr 2020

Vrchný včera o 11 a spodný dnes okolo 12 🙂 len aby nedošla menstruacia lebo cítim to brucho tak sa bojím

spiruanka
2. apr 2020

@123vika juj a veď to máš už čiarku 🤗 žiaden duch😊🍀✊

spiruanka
2. apr 2020

@123vika a hcg stúpa každých 48 hodín takže je fajn testovať každý druhý deň aby sa videlo rozdiel 😊 ale vidno u teba aj tak

spiruanka
2. apr 2020

@popuska a ty ako moja? Čo testik ako? 😊

123vika
2. apr 2020

@spiruanka ani nevieš ako sa teším ale strašne bojím zároveň ❤️ navyše keď si vezmem tak už 3 mesiace pozerám oči si idem vyocit ale nikdy tam nebolo nič a toto normlane som skoro skolabovala a navyše mam 4-5 dní do MS... Tak sa potichu teším a dúfam ze všetko bude ôk, a držím aj tebe a všetkým nám aby sa to konečne podarilo! Keď sa zamyslím ze niektoré ženy ani nechcú nestarajú sa zanedbávajú dieťa ale tie majú... Ale my co po tom túžime a dali by sme posledné tak sa nedarí... 😟

spiruanka
2. apr 2020

@123vika treba myslieť naozaj iba pozitívne.. psychológia nepustí 😁 vyloz nôžky nech sa o teba starajú musíš myslieť na seba a na to malinké v brušku vydržať prvé tri mesiace a bude dobre😊 to je zákon schvalnosti že také ženy sú tehotné aj keď nechcú a tie čo by dali všetko za to tak sa nedarí..malý sa nam podaril po 2,5 roku ale to som si aj vychutnala potom všetko 😊🤗

popuska
2. apr 2020

@spiruanka mne sa dnes zda lepsi ten duch ale tiez mam este cas do ms..takze to berem s rezervou ako ty 🤣

123vika
2. apr 2020

@popuska držím ti palčeky 🤞🤞🤞 koľko máš do MS?

123vika
2. apr 2020

@spiruanka ďakujem toto mi tak dobre padlo keď som si to prečítala ❤️❤️❤️ Ďakujem 🤭 neviem ci to už ukážem drahému alebo ešte vydržím 😕

spiruanka
2. apr 2020

@popuska tak vyzerá nádejne 😊🤗🍀✊ bude silnieť verím tomu

popuska
2. apr 2020

@123vika
@spiruanka baby bodaj by ste mali pravdu..uz mam nervy z toho testovania..
Mam cca 5 dni do MS

popuska
2. apr 2020

@spiruanka teraz mam asi testovat az pozajtra ze?ci az v den ms?

123vika
2. apr 2020

@popuska zo mame rovnako 😀 Ja mam nepravidelný cyklus... Väčšinou som mala 33 deň a predminulý mesiac som ani necítila bolesti a minulý mesiac som mala 29 deň (po dlhom čase tak skôr) ale to som mala ukrutne bolesti ale nie moc silnú. Takže teraz pokiaľ by som mala mat ako minulý mesiac tak za 5 dní mam dostať tiež 😀❤️🤞🤞🤞 ale tak snáď nedojdu nijakej z nás ☺️❣️