icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

popuska
2. apr 2020

@123vika jansa riadim podla kalendara..vysadila som antikoncepciu minuly nesiac tak teraz ratam 28 dni od prveho dna tej poantikoncepcnej menstruacie..tak uvidime🤣ty mas ale riadnu kolajnicu na to ze az za 5 dni by si mala.mat ms..ja som ani takehoto ducha co mam teraz nemala pri.prvom tehotenstve tyzden po vynechani🤣🤣

123vika
2. apr 2020

Inak za posledné 3 mesiace som do testov dala toľko peňazí že to nieje ani pekne ... Dúfam že už nebude treba 🙄😟❤️

spiruanka
2. apr 2020

@popuska áno v test už by si mala pekne vidieť čiarku 😊🍀
@123vika ukázať môžeš v deň ms ktorá nepríde🤗😊♥️

123vika
2. apr 2020

@popuska snáď není chybný test, robíla som 4 na dvoch je slabšie lebo ráno a toto sú obede 😁 zo včera a z dneskajska 🙂

123vika
2. apr 2020

@spiruanka 🙂 aj ty budeš ukazovať 🤞

popuska
2. apr 2020

@123vika ja som dala tiez vela..ale stale lepsie do testov ako do cigariet a alkoholu

123vika
2. apr 2020

@popuska tak ja som fajčila ale nie moc teraz ako som doma možno 4 za deň ale ako som toto zbadala tak hotovo, ale nepijem absolútne už od minulého roku, beriem kyselinu listovú 3 mesiace tak uvidíme ❤️

123vika
2. apr 2020

Ja som začala postupne menej a menej fajčiť.

popuska
2. apr 2020

@123vika to je dobre..ja som fajcila tiez..pri prvom do asi 8tt a potom som sa povracala z cigarety a bum..a teraz v januari som prestala opat

123vika
2. apr 2020

@popuska ale tak co som si všimla, ukázal mi test 2 mesiace dozadu, ocikala som ho a položila na poličku a zatiaľ som sa namalovala a až po cca pol hodine som si ho pozrela a bola tam viditeľná ružová čiarka, ale už mi neukázal viacej... Možno po limite ukázala tak preto som myslela ze aj teraz tomu zasibalo (včera) ale ako som spravila ďalší tak už som si povedala ze niečo na tom možno bude 🤭 a teraz tieto testy mi ukázali hneď...

123vika
2. apr 2020

Ale hovorím takúto čiarku som v živote nemala 🙂

popuska
2. apr 2020

@123vika chyba je ked jeden uakze ducha a druhy nie..ale mne uz 4 za posledne dva dni ukazuju duchov..tak neviem..nechcem sa zbytocne namotavat

popuska
2. apr 2020

@123vika ty si tehotna jak lusk🤣

123vika
2. apr 2020

@popuska ako povedala spiruanka treba myslieť pozitívne, ja sa snažím ale bojím sa ze dôjdu keď cítim tu maternicu...😣 Ale budem veriť ze to vyšlo aj verím... Snáď sa dá spoľahnúť na testy adiel 😀

123vika
2. apr 2020

Navyše niečo na tom bude keď to ukazuje tebe, keď sa snažíte, uvidíme 🤞 inak aký rozdiel je medzi duchmi a čiarkou pozitívnou alebo ako sa rozlišujú duchovia od čiarky pozitívnej?

popuska
2. apr 2020

@123vika ducha mam ja, ty mas pozitivny test :D

popuska
2. apr 2020

@123vika pockaj najdem ti fotku mojho druheho tehu, sice skoncilo skoro ale aspon priebeh ti uakzem

popuska
2. apr 2020
popuska
2. apr 2020

@123vika ten prvy bol september 2018, 11.9.2018. a takto zosilnel beho 3 dni.

123vika
2. apr 2020

@popuska to už meskala?

123vika
2. apr 2020

@popuska to je krása ❣️❣️

popuska
2. apr 2020

@123vika robila som prvy 3 dni pred MS.. a posledny bol taky silny na den MS vtedy, len hovorim zakon schvalnosti, pri prvom tehu.. uplne negativne testy tyzden po meskani ms, a mam zdrave krasne dievcatko.
druhe vidis pekne hcg rastlo a potom potrat

martuska313
2. apr 2020

@123vika podľa mňa je to tam 😍❤

martuska313
2. apr 2020

@popuska drzim prsty nech kazdym dnom silnie dusik😍🙏

123vika
2. apr 2020

Baby ďakujem vám veľmi pekne ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

popuska
2. apr 2020

@martuska313 moc ti dakujem moja..fakt supernze sa tu takto podporujeme..

martuska313
2. apr 2020

@popuska mne to pomaha dost 🙂 a vam drzim prsty je to super 😊 niekto si mozno mysli ze sme sialene ale ked sa snazime a hladame aj tu najmensiu nadej a ta radost potom je neopisatelna 😍❤ a krajsia ked ju mas aj s kym zdielat 🙏 verim ze kazda si najdeme vytuzene krasne kajnice

simik7192
2. apr 2020

Ahojte, vidíte tam niečo? som iba 10-11dpo som už asi z toho šialená, slepá a ešte neviem čo ale ja tam vidím maličkého dušika (snažila som sa zachytiť ho najlepšie ale mam slabý foťák na mobile) 👻☺️❤️👶

martuska313
2. apr 2020

@simik7192 na tej prvej foto cosi take slabunke uz Ti aj meska?

popuska
2. apr 2020

@simik7192 majunky je..vidis moja..trosku nam to duchuje a sme v rovnakom cakacom obdobi