Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Inak za posledné 3 mesiace som do testov dala toľko peňazí že to nieje ani pekne ... Dúfam že už nebude treba 🙄😟❤️
Ja som začala postupne menej a menej fajčiť.
@popuska ale tak co som si všimla, ukázal mi test 2 mesiace dozadu, ocikala som ho a položila na poličku a zatiaľ som sa namalovala a až po cca pol hodine som si ho pozrela a bola tam viditeľná ružová čiarka, ale už mi neukázal viacej... Možno po limite ukázala tak preto som myslela ze aj teraz tomu zasibalo (včera) ale ako som spravila ďalší tak už som si povedala ze niečo na tom možno bude 🤭 a teraz tieto testy mi ukázali hneď...
Ale hovorím takúto čiarku som v živote nemala 🙂
Navyše niečo na tom bude keď to ukazuje tebe, keď sa snažíte, uvidíme 🤞 inak aký rozdiel je medzi duchmi a čiarkou pozitívnou alebo ako sa rozlišujú duchovia od čiarky pozitívnej?
@123vika podľa mňa je to tam 😍❤
@popuska drzim prsty nech kazdym dnom silnie dusik😍🙏
Baby ďakujem vám veľmi pekne ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@martuska313 moc ti dakujem moja..fakt supernze sa tu takto podporujeme..
@popuska mne to pomaha dost 🙂 a vam drzim prsty je to super 😊 niekto si mozno mysli ze sme sialene ale ked sa snazime a hladame aj tu najmensiu nadej a ta radost potom je neopisatelna 😍❤ a krajsia ked ju mas aj s kym zdielat 🙏 verim ze kazda si najdeme vytuzene krasne kajnice
@simik7192 na tej prvej foto cosi take slabunke uz Ti aj meska?

@123vika jansa riadim podla kalendara..vysadila som antikoncepciu minuly nesiac tak teraz ratam 28 dni od prveho dna tej poantikoncepcnej menstruacie..tak uvidime🤣ty mas ale riadnu kolajnicu na to ze az za 5 dni by si mala.mat ms..ja som ani takehoto ducha co mam teraz nemala pri.prvom tehotenstve tyzden po vynechani🤣🤣