Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Na živo lepšie trosku vidieť
Mňa pichalo 2 dní ale neviem kedy asi 2 týždne dozadu... Ja sa budem len modliť nech sa to udrží
@popuska áno o 6 dní 9.4 by som mala dostať ale cítim takú bolesť v krížoch tak snáď sa podarilo bol by to pre nás boží dar ♥️♥️
@jaruska_12 no strasne ti drzim palce.. ja mam tiez nikedy az po limite ducha.. resp. vzdy som mala az po limite.. podla mna iba raz sa mi stalo ze ukazala ciarka v limite a to uz som bola super tehotna :D
@popuska. Ďakujem krásne a to som si stále myslela ze dieťa urobiť nieje problém pri tom je to riadna fyzika HH čiže šanca je aj keď je to pol hodka od urobenia testu a nie s prvého ranného moču?
@123vika nieee.. duchovia su uplne normalní ked este mas pred ms.. podla mna uz to mas aj celkom silne na to ze mas 4 dni do
@jaruska_12 mne rano neukaze nic, az poobede alebo pred obedom
@jaruska_12 ja som to sem písala a mne ráno ukáže slabsie ako z druhého moču toto co som posiela niesu z ranného
@123vika jaaaa som s Košíc 😊
@jaruska_12 co ste sa zbláznili 🤣🤣🤣🤣 Ja som z Trnavy
Videochat 🤣🤣🤣
Ja som najďalej 😂😂 ale keby nám to vyšlo tak by sme sa mohli podporovať a radiť si aspoň takto cez net 😊♥️
Nie je mozne aby sme za posledne dva tri dni mali kanaliky, to potom zazalujem Pepino za vsetky testy chybne.. :D
Ja mam test za 2.50 s lekárne plus ich značku pepino je zlý?

@jaruska_12 no aj ty tam mas dusim dusika 🙂 urcite az za tyzdem MS?