icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sunny15
3. apr 2020

Ja už som nešťastna prečo mi mešká 🥺

popuska
3. apr 2020

@sunny15 sunny ja ked som fotila takto z blizka tak mi nic nezobralo, skus normalne z dialky odfotit a poto mto pribliz na mobila a screenshoot sprav

spiruanka
3. apr 2020

@popuska moja no netuším keď už som toľko duchov mala a nič z toho🤷🙄 je to zatiaľ veľmi slabucke snažila som sa odfotiť keď uschol ..mám 5-7 dni do ms 😀takže sa nacakam ešte

spiruanka
3. apr 2020

@123vika ja by som bola tehu každý mesiac podľa príznakov 😂 snáď už naozaj tak bude😊🙏

popuska
3. apr 2020

@spiruanka ja vidiiiim.. ti hovorim ze si tehotna a basta :D ms nepride :D

123vika
3. apr 2020

@spiruanka teraz sme sa tu takto stretli a proste nedojdu a hotovo musime veriť ❤️ inak ved oovrzdy nejaké co máš... Ja som si napríklad všimla také blbosti že tvrdá stolica, veľmi som sa vyhadzala najmä na ústach posledné 3 dní sa budím v noci a tuto noc akoby som len driemala a zdá sa mi ze mam veľmi lesklé oci ... Tak sa pochváľte vy?

popuska
3. apr 2020

@123vika ja som tiez unavena ale neviem ci to neni aj tym ze som furt doma a uz neviem co tak idem spat :D a mam strasnu chut na cigarety.. nefajcim uz par mesiacov a viem ze pri provm som zistila aj tak ze som fajcila jednu od druhej na zaciatku.. strasne mi chutili cigarety... fakt zvlastne

123vika
3. apr 2020

@popuska ja ani tak nemám chuť na cigu ale sem tam mam chuť si ísť zapáliť nech mi prejde rýchlo čas... Ale chcem aby bolo všetko ôk 🤭❤️

spiruanka
3. apr 2020

@123vika
@popuska ja mám zase dva dni prehánky 🙈 unavená ..pupaky všade a okolo úst tiež 😀čo som si myslela že je to z rúška 😂 prsia má bolia bradavky ani dotknúť 🤷 a nervózna hrozne a to sa u mňa strieda buď hrozne milá alebo na vraždu 😂😂😂 či to je kvôli karanténe 😀😀

123vika
3. apr 2020

@spiruanka ja napríklad som väčšinou doma nenosím ho často keďže chodím tak max 1 x do týždňa do tesca. 😀😀😀 Mňa boleli tak strašne prsia cca týždeň do zadu alr už má nebolia len naliate sú ako pred MS 😐🤞

popuska
3. apr 2020

@123vika ja tiez tak.minuly tyzden ma voleki strasne a teraz nic..

spiruanka
3. apr 2020

@123vika ešte som si hovorila že keby mi také prsia ostali tak by som sa nenahnevala😀😀 a ja pupaky nemávam málokedy a to hlavne keď už mám ms 😀 cítim sa pubertálne 😂

123vika
3. apr 2020

@popuska akurát dnes som čítala že si to už včera tuším písala a ja to isté ani ľahnúť som si nemohla ma bok veľmi ma boleli, no uvidíme....

@spiruanka ja som bola vyhadzana z makeupu a teraz už to bolo celkom ôk keď nechodím do roboty ale tento týždeň som ozaj že dosť vyhadzana a hlavne na tých perach ma to boli.
No nič babenky snáď lezite a oddychujete ja sa snažím celý deň som v posteli, lenosim ☺️🤭

123vika
3. apr 2020

@spiruanka no a teda pred MS sa mi spraví jeden dva 😕

sunny15
3. apr 2020

@spiruanka
@popuska
@123vika No podľa mňa tie Pepina musia duchovat,ja som mala tiež duchov ale nesilnelo to,len ostali rovnaký,tak som preto skúsila ostatné testy a😵a vidíte že akosi nikde nič

123vika
3. apr 2020

@sunny15 objednaj si z netu Adiel see now 5 ks 1.7€, sú veľmi dobré ja som nakoniec neverila myslela som si ze lacné tak ukazujú druhu kúpila som si včera comfort test na ocikanie z Dr max a ukazal tiež 🙂 a myslím ze sa veľmi oplatí ten adiel

simik7192
3. apr 2020

Ahojte, zas som tu ja dnešný test vyzerá takto 👻 tam je slabucky tazko ho odfotit..na negatívne mi to dalo skoro ako kanalik.. Ms by mala prísť 6-9. A som asi len 11-12dpo.

Nemusela by ta návšteva prísť.. 👶❤️

123vika
3. apr 2020

@sunny15 ale ja som pepino mala ale klamala by som kedy neviem koľko dozadu ci týždeň dva a neukázalo nič, ale možno majú málo farbivá, aký si skúšala iný?

123vika
3. apr 2020

@simik7192 skus o dva dni 🤞🙂

martuska313
3. apr 2020

@popuska aj ja vidim 🙂 drzim prsty nech silnie kazdym dnom ❤

martuska313
3. apr 2020

@123vika krasne silneju ❤

123vika
3. apr 2020

@martuska313 božinku ďakujem veľmi pekne, no ešte mi ani nemeskaju tak mam stres trosku, uvidíme ❤️

martuska313
3. apr 2020

Vsetkym Vam drzim prsty nech Vam tie ciarocky silneju 👍😍

martuska313
3. apr 2020

@123vika ako dievcata pisu hlavne klud bez stresu :-*

123vika
3. apr 2020

@martuska313 normálne som rada za tento modrý koník lebo ste tu všetky úplne super a ako pekne viete podporiť ❤️ veľmi som rada ze som sa zaregistrovala ☺️ a ty martuska sa snažíš alebo si alebo ako?

martuska313
3. apr 2020

@123vika aj mne to veľmi pomaha 🙂 my sa snazime viac ako 2 roky nase este len prve....mam za sebou laparku( endometrioza, odstranenie zrastov, PCOs, kyret).
Otehotnela som niekolkokrat ale stale mikroabort. Plus jeden potvrdeny potrat asi 4tt /5tt vysetrenie
Vcera mi este len prisli vysledky z KE z hematologie a caka ma este stitna zlaza a asi imunologia popripade genetika. Ale ze sa mame snazit nadalej. Co take zistili ak ona hematologii mam vselijake mutacie ale ze to ma kazdy druhy clovek ze to to nesposobuje ze nemozem otehotniet resp. udrzat babo. Ale mam nizku hladinu vitaminu D.

123vika
3. apr 2020

@martuska313 😮 ja by som sa asi už zbláznila... Musíš byť veľmi silná ❤️ toto aby som ja asi nedala... Ja len dúfam ze nedostanem a bude všetko ôk..... Ale ako my sa snažíme cca 3-4 mesiace, neviem si predstaviť ze 2 roky a stále nič a stále nejaké vyšetrenia... Ozaj si silná ❤️ držím ti palčeky nech to už konečne vjde a bude všetko ôk ❤️💌

martuska313
3. apr 2020

@123vika a minuly cyklus som mala prvy krat taky pozitivny ovu test tak sme sa snazili ale asi sme sa velmi netrafili 😀 tak nakoniec som dostala MS. A teraz cakam na ovu😅 snad pride 😀

martuska313
3. apr 2020

@123vika dakujem si poklad❤😘 Ono sa to da ked mas oporu podporu. 😉 Mala som ja aj tazke dni mesiace 😔 Ale naucila som sa ze vzdy je nadej 😍 a posledne cykly mi tu MK velmi zienky psychicky podporuju pomahaju 😍 a veľmi sa tesim ked sa niekomu podari najst pozitivny test 😍 je to krasne a ta radost❤

123vika
3. apr 2020

Si veľmi pozitívny človiečik ❤️❤️❤️ Ja som mala posledné 2 mesiace také ze zbadala som ze som dostala a hotovo taky plač som spustila... Bolo mi to veľmi ľúto... Preto si neviem predstaviť ze by to nešlo 2 roky
My sme teraz celkom dosť spolu spali ale ci to trfilo ovulku... Vyzerá to tak ze hej, len keď hej tak sa na kalendár už nedá spoliehať pošlem ti ho.