Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@spiruanka teraz sme sa tu takto stretli a proste nedojdu a hotovo musime veriť ❤️ inak ved oovrzdy nejaké co máš... Ja som si napríklad všimla také blbosti že tvrdá stolica, veľmi som sa vyhadzala najmä na ústach posledné 3 dní sa budím v noci a tuto noc akoby som len driemala a zdá sa mi ze mam veľmi lesklé oci ... Tak sa pochváľte vy?
@123vika ja som tiez unavena ale neviem ci to neni aj tym ze som furt doma a uz neviem co tak idem spat :D a mam strasnu chut na cigarety.. nefajcim uz par mesiacov a viem ze pri provm som zistila aj tak ze som fajcila jednu od druhej na zaciatku.. strasne mi chutili cigarety... fakt zvlastne
@popuska akurát dnes som čítala že si to už včera tuším písala a ja to isté ani ľahnúť som si nemohla ma bok veľmi ma boleli, no uvidíme....
@spiruanka ja som bola vyhadzana z makeupu a teraz už to bolo celkom ôk keď nechodím do roboty ale tento týždeň som ozaj že dosť vyhadzana a hlavne na tých perach ma to boli.
No nič babenky snáď lezite a oddychujete ja sa snažím celý deň som v posteli, lenosim ☺️🤭
@popuska aj ja vidim 🙂 drzim prsty nech silnie kazdym dnom ❤
@123vika krasne silneju ❤
@martuska313 božinku ďakujem veľmi pekne, no ešte mi ani nemeskaju tak mam stres trosku, uvidíme ❤️
Vsetkym Vam drzim prsty nech Vam tie ciarocky silneju 👍😍
@123vika ako dievcata pisu hlavne klud bez stresu :-*
@martuska313 normálne som rada za tento modrý koník lebo ste tu všetky úplne super a ako pekne viete podporiť ❤️ veľmi som rada ze som sa zaregistrovala ☺️ a ty martuska sa snažíš alebo si alebo ako?
@123vika aj mne to veľmi pomaha 🙂 my sa snazime viac ako 2 roky nase este len prve....mam za sebou laparku( endometrioza, odstranenie zrastov, PCOs, kyret).
Otehotnela som niekolkokrat ale stale mikroabort. Plus jeden potvrdeny potrat asi 4tt /5tt vysetrenie
Vcera mi este len prisli vysledky z KE z hematologie a caka ma este stitna zlaza a asi imunologia popripade genetika. Ale ze sa mame snazit nadalej. Co take zistili ak ona hematologii mam vselijake mutacie ale ze to ma kazdy druhy clovek ze to to nesposobuje ze nemozem otehotniet resp. udrzat babo. Ale mam nizku hladinu vitaminu D.
@martuska313 😮 ja by som sa asi už zbláznila... Musíš byť veľmi silná ❤️ toto aby som ja asi nedala... Ja len dúfam ze nedostanem a bude všetko ôk..... Ale ako my sa snažíme cca 3-4 mesiace, neviem si predstaviť ze 2 roky a stále nič a stále nejaké vyšetrenia... Ozaj si silná ❤️ držím ti palčeky nech to už konečne vjde a bude všetko ôk ❤️💌
@123vika a minuly cyklus som mala prvy krat taky pozitivny ovu test tak sme sa snazili ale asi sme sa velmi netrafili 😀 tak nakoniec som dostala MS. A teraz cakam na ovu😅 snad pride 😀
@123vika dakujem si poklad❤😘 Ono sa to da ked mas oporu podporu. 😉 Mala som ja aj tazke dni mesiace 😔 Ale naucila som sa ze vzdy je nadej 😍 a posledne cykly mi tu MK velmi zienky psychicky podporuju pomahaju 😍 a veľmi sa tesim ked sa niekomu podari najst pozitivny test 😍 je to krasne a ta radost❤
Si veľmi pozitívny človiečik ❤️❤️❤️ Ja som mala posledné 2 mesiace také ze zbadala som ze som dostala a hotovo taky plač som spustila... Bolo mi to veľmi ľúto... Preto si neviem predstaviť ze by to nešlo 2 roky
My sme teraz celkom dosť spolu spali ale ci to trfilo ovulku... Vyzerá to tak ze hej, len keď hej tak sa na kalendár už nedá spoliehať pošlem ti ho.

Ja už som nešťastna prečo mi mešká 🥺