Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@123vika ❤❤❤ mne pride tiez luto ale stale si poviem ze sa to deje pre nieco ze vsetko zle je na nieco dobre 😉 no my sme sa tiez vela vtedy ked som mala ovu. Raz so mmala aj potvrdene dr. a aj sme sa trafili ale vtedy bol mikroabort.
Ale vidíte tam niečo? Ja som už zúfalá že si namyslam že tam niečo je aj keď tam možno nie je.. 😥😷
@123vika 😅 tak to ste isli riadne na plno 😍 ale trafili ste sa kedze mas pekne testiky ❤
@simik7192 ja vidím ☺️ skus o dva dni, snáď bude silnut ciarocka ❤️
@martuska313 ja verím ze ti to coskoro vjde ❤️ musi 🤞🤞 budem na teba myslieť
@martuska313 😁😁😁 to jeho nejako posadlo ale tak kde není ku koncu od 22 tak to sme mali tichu domácnosť 🤭😁😁🤣
@simik7192 skus odfotit na bielom podklade ale tak aby nebol stred testu tak osvetleny
@123vika ja som brala kys. listovu pila som alchemilku a teraz hlavne som dokupila vitaminy B C D E, zinok plus pre seba prasok inositol a pre muza folandrol 🙂 takze verim ze tento krat to uz pojde 😍
@martuska313 pôjde uvidíš❤️ držím ti všetky prsty... Ja tiež beriem kyselinu listovú ale 3 mesiace
@123vika kys. l tiez tak pomaly to bude uz 3 mesiace. Dokonca na testoch z krvi mi teraz vysla ze uz mam nadbytok :D
@martuska313 heehe 🙂🙂 inak to na udrzanie tehotenstva tie tabletky duphashon co ako sa to vola je na predpis?
@123vika myslim ze ano 🙂
@martuska313 jq by som si to hneď kúpila keby to nieje na predpis, mám veľký strach z ms
@martuska313 snažila som sa ale ináč to nejde odfotit
@123vika hlavne bud kludna 🙂 vsetko bude tak ako ma byt a chcem sa spytat ty musis brat podla teba duphaston?
@simik7192 tak nieco sa tam crta 😍 pockaj par dni asi este 🙂
@martuska313 keď ja vôbec neviem... Ja sa bojím ze teraz keď ma boli to brucho identický ako pred MS tak ze dostanem... A potom si to budem vyčítať že možno by mi to pomohlo neviem
@123vika ono bolesti su rovnake ako aj na MS aj ked je tehu zaciatok 😊 ked tak kontaktuj dr. A skonzultuj to.
@simik7192 pepino ma velmi malo farbiva a mamatest je fajn on ukaze kazde dva dni riadnu zmenu. Mozno skus iny test aj ked je lepsie testovat rovnakym kazde dva dni. Ale pepinom by som isto netestovala
@martuska313 máš pravdu... Musím sa ukludniť už... Škoda ze je tento vírus... Ja tam mam dôjsť až koncom apríla takže sa ešte nacakam 😕 snáď to rýchlo ubehne 🤭
@123vika skus sa zamerat na nieco ine 🙂 lebo ten stres je hrozna vec. Predatav si ze ja som na vysetrenie na hematologiu cakala 4 mesiace a potom este mesiac na vysledky. 😅
@martuska313 cooooooo ty musíš byť veľmi trpezlivý človek... Toľko by som ja nevydržala 😁
@123vika 😅😅😅😅 Ti poviem ze hej . Ani som sa nenazdala a uz mam vysledky. Ale to naozaj treba sa zamerat na nieco ine a ono to ubehne rychlejsie😍❤
@popuska oni len cez ich stranku cez net
@martuska313 a načo teraz moja?? Ani sa nikam nedá ísť ani do roboty nič len doma 😕
Áno cez internet 1,70 5 kusov a nájdeš aj po 10 ks
A sú velmi dobre. Ale hlavne si neobjednávaj krvný test to je strašná hovadina ta ihla ani nefungovala a keď už si si s niečím pichla do 0rsta ta krv nestačila... Je to blbosť

Takže ozaj neviem a ani hlrin som nejako nespozorovala... Akurát neviem ci dva týždne do zadu ma veľmi pichalo dva dni v ľavom vaječníku a to bolo všetko