Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Tak ja dnes test biely ani náznak 🤷😀 ja to inak ani nevidíme tento cyklus
@spiruanka jantiez tak..tazko povedat lebo neviem ako mi pride dalsia po vysadeni antikoncepcie..vraj teda vela bab sa uz dalsej nedockali a boli v tom..tak snad aj ja tak..uz zacinam nervy mat z tolkeho cakania😊 snazili sme sa podla kalkulacky ked boli vraj plodne dni..seba ani hlien som nesledovala tak snad to vyslo
@spiruanka viem že kôň je plny žien ktoré “majú kamosku čo hovorila”....”počuli od babky, susedy, ...” takze nejdem sa k ním pripájať, ale ak ti môžem poradiť majte sex obden. Citala som jeden zahraničný článok kde lekár povedal taku peknú vetu že sex každý deň je najlepšia antikoncepcia (samozrejme nadnesene povedané) pretože sa spermie nestihnú zregenerovať tým pádom sú lenivejšie. Pravidelný styk každý druhý deň je Veľmi odporúčaný
@mims1520 áno môže to byť tak😊 bola som tehu s malým keď sme mali sex iba raz v ten mesiac a to po skončení ms ..len teraz to bolo spontánne keď prišiel muž zo zahraničia po dlhšej dobe😂😂😂😀 to nebolo na silu .. práveže my ani o tom nehovoríme že pod ideme sa snažiť alebo tak ..proste si iba užívame karanténu 😀😀
@spiruanka no my sme skusali po ms..uvidime teda ci sa zadarilo..ale teraz ma zacalo bolet brucho a je mi tak nevolno
Tiez sa vratil po 11 dnoch a tieto 3 dni sme sa milovali asi 8x..uz asi z toho tehotna nebidem ak este nejsom ale aspon sa milujeme bez nejakeho stresu..ja dufam ze tie nase duchovne testy uz budu ciarkove..🙏
@123vika no mna zacalo zase viac bolet..plus je mi tak divne od zaludka..krcok mam tvrdy stale dole a zavrety..pocas sexu mi to sem tam.bolonaj take neprijemne..tak.neviem..zajtra mi snad ukaze ten twst uz aspon ontrochu lepsieho ducha lebo sa zblaznim uz z toho🤣🤣🤣🙏ty sa neboj..ja mat tvoje kolajnice tak uz sa aj z toho pichania tesim🤣
Zienky drzim Vam prsty🙏 este nie je nic stratene stale je nadej takze silno drzim prsty a tesim sa na Vase testiky 😍🙏❤
@mims1520 navyše sme podľa kalendáru nespali spolu ani cez ovulaciu... Takže myslím si ze to príde vtedy kedy ma... A to spat spolu obden je úplne zbytočné... Podľa mňa treba spolu späť keď je nato chuť, môj priateľ mi ani raz nepovedal ze áno idene si zasexovat lebo chcem dieťa alebo ze sa snažíme... On na to vôbec nemyslel iba mne z toho hrabe ... A keď sme chceli sex vtedy sme ho mali 🙂 a spermie sa obnovujú každý deň takže môže to pomôcť ale nemusí.
Ja ten krcok ani neviem ako to nahmatať 😀😀
@123vika ja som sa to naucila ale tak.neviem ci to je na nieco platne 🤣
Ja neviem uz akonsa citim..aj som taka bez nalady..taka sviňa som..este aj taka nejaka tucna a nafuknuta a tiez mam tvrdu stolicu strasne..ani vela zo mna nejde..ale vravim si ze ak toto su priznaky tehu tak nech,vydrzim🤣
@123vika samozrejme že najlepšie sa “plodí keď je chut” a nenúti sa do toho 🙂 tak by to malo byt ! Ale nie u každého je , to je proste fakt. Sme nedockava tvory my ženy 😂Napísala som, čo som citala. Pýtala som sa nato aj geneticky a ona hovorila že videla aj rapídny rozdiel v spermio ktorý sa robil v odstupe 2-3 dni. Tie spermosky boli preukázateľne lenivsie. Takze len zdelujem info 🙂

@popuska no co akooo??