icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

123vika
5. apr 2020

@popuska no co akooo??

popuska
5. apr 2020

@123vika ja dnes nemam co testovat..nemam doma test a vsetko pozatvarane..zajtra budem..tak snad vyjde krajsie🙏🙏🙏

spiruanka
5. apr 2020

Tak ja dnes test biely ani náznak 🤷😀 ja to inak ani nevidíme tento cyklus

123vika
5. apr 2020

@spiruanka ešte není nič stratené!! 🙂 ❤️
@popuska no ja som dnes všeličo čítala, lebo ma to brucho boli a vraj je to normálne aj kamarátka mi hovorila ze to bude bolieť... Tak neviem , ty si ako s tým bruchom? A je niečo nove?

popuska
5. apr 2020

@123vika no mne to ustalo v piatok ale s priatelom sme mali celkom vela sexu tebto vikend a vcera ma zacalo bolet zase.dnes mi je aj tak divne od zaludka..menzes by som mala dostat tento tyzden niekedy tak dufam ze nepride..

popuska
5. apr 2020

@spiruanka ja sa tiez bojim ze zajtra bude biely..

123vika
5. apr 2020

@popuska ja som si povedala ze keď nedôjde do nedele tak budem kľudná... Lebo všetci mi hovoria ze je to ôk že ma boli brucho... 😕
A nebude biely uvidíte!!! ❤️🤞

spiruanka
5. apr 2020

@123vika to je v pohode že bolí brucho lebo maternica sa zväčšuje 😊 neboj všetko je ok určite
@popuska ja budem testovať ešte v utorok lebo ms mám dostať buď v stredu alebo piatok neviem 🤷

popuska
5. apr 2020

@spiruanka jantiez tak..tazko povedat lebo neviem ako mi pride dalsia po vysadeni antikoncepcie..vraj teda vela bab sa uz dalsej nedockali a boli v tom..tak snad aj ja tak..uz zacinam nervy mat z tolkeho cakania😊 snazili sme sa podla kalkulacky ked boli vraj plodne dni..seba ani hlien som nesledovala tak snad to vyslo

popuska
5. apr 2020

@123vika neboj je to ok..ja som pri prvom tehu sla.kvoli tomu aj na pohotovost a tam mi povedali ze to je norma

spiruanka
5. apr 2020

@popuska ja neviem kvôli tomu že raz mam 26 dní cyklus alebo 28-29 ako kedy ..len ja každý mesiac ako duchuju testy tak som si zvykla že nič z toho aj keď sa snažíme o dušu 😀😂

popuska
5. apr 2020

@spiruanka haha no my sme netrafili ovulku ale plodne dni s tym ze snad tie spermie vydrzia a pockaju na vajco..priatel musel ist mimo a az tento vikend sa vratil..tiez som mala menzes ako ty presne..
Tak vam to musi vyjst..snazili ste sa viac hihi

mims1520
5. apr 2020

@spiruanka viem že kôň je plny žien ktoré “majú kamosku čo hovorila”....”počuli od babky, susedy, ...” takze nejdem sa k ním pripájať, ale ak ti môžem poradiť majte sex obden. Citala som jeden zahraničný článok kde lekár povedal taku peknú vetu že sex každý deň je najlepšia antikoncepcia (samozrejme nadnesene povedané) pretože sa spermie nestihnú zregenerovať tým pádom sú lenivejšie. Pravidelný styk každý druhý deň je Veľmi odporúčaný

spiruanka
5. apr 2020

@mims1520 áno môže to byť tak😊 bola som tehu s malým keď sme mali sex iba raz v ten mesiac a to po skončení ms ..len teraz to bolo spontánne keď prišiel muž zo zahraničia po dlhšej dobe😂😂😂😀 to nebolo na silu .. práveže my ani o tom nehovoríme že pod ideme sa snažiť alebo tak ..proste si iba užívame karanténu 😀😀

spiruanka
5. apr 2020

@popuska ako píše
@mims1520 nemusí to byť isté že to vyjde..koľko krát už som si myslela že bol sex okolo ovulky že by to vyšlo a nakoniec ms prišla 🤷 len mala som problémy myom ktorý mi kyretazou vybrali a tak.. uvidím čo má byť bude😊

popuska
5. apr 2020

@spiruanka no my sme skusali po ms..uvidime teda ci sa zadarilo..ale teraz ma zacalo bolet brucho a je mi tak nevolno
Tiez sa vratil po 11 dnoch a tieto 3 dni sme sa milovali asi 8x..uz asi z toho tehotna nebidem ak este nejsom ale aspon sa milujeme bez nejakeho stresu..ja dufam ze tie nase duchovne testy uz budu ciarkove..🙏

123vika
5. apr 2020

@mims1520 môže byť... Ale ja som s priateľom spala obden a nedarilo sa... Minulý mesiac sme spali každý deň a podarilo sa, teda aspoň podľa testov a digitálneho testu, myslím si ze to je jedno 🙂

spiruanka
5. apr 2020

@popuska treba veriť vždy 🤗😊🍀✊

123vika
5. apr 2020

@popuska uvidíš ze nedojdu ❤️ majú nám dôjsť v ten istý deň 🤞 a uvidíš ze nám nedojdu ani spiruanke ❣️ ozaj musíme myslieť pozitívne

123vika
5. apr 2020

@popuska viem viem ze je to ôk... Len ma to tak mrazi keď viem ze mi ma prísť a to brucho boli 🙄 ale už začínam byť kľudná 🤞❤️

123vika
5. apr 2020

@popuska keby to aspoň bolelo inak ale boli to ako pred MS 😀😀

popuska
5. apr 2020

@123vika no mna zacalo zase viac bolet..plus je mi tak divne od zaludka..krcok mam tvrdy stale dole a zavrety..pocas sexu mi to sem tam.bolonaj take neprijemne..tak.neviem..zajtra mi snad ukaze ten twst uz aspon ontrochu lepsieho ducha lebo sa zblaznim uz z toho🤣🤣🤣🙏ty sa neboj..ja mat tvoje kolajnice tak uz sa aj z toho pichania tesim🤣

martuska313
5. apr 2020

Zienky drzim Vam prsty🙏 este nie je nic stratene stale je nadej takze silno drzim prsty a tesim sa na Vase testiky 😍🙏❤

123vika
5. apr 2020

@mims1520 navyše sme podľa kalendáru nespali spolu ani cez ovulaciu... Takže myslím si ze to príde vtedy kedy ma... A to spat spolu obden je úplne zbytočné... Podľa mňa treba spolu späť keď je nato chuť, môj priateľ mi ani raz nepovedal ze áno idene si zasexovat lebo chcem dieťa alebo ze sa snažíme... On na to vôbec nemyslel iba mne z toho hrabe ... A keď sme chceli sex vtedy sme ho mali 🙂 a spermie sa obnovujú každý deň takže môže to pomôcť ale nemusí.

123vika
5. apr 2020

@popuska joj moja my sme spolu ani nespali už týždeň... Posledný deň mi to bolo tiež také no cudne... Ja som si všimla len ze ma sem tam boli žalúdok, mam biely výtok, stále to blbé spanie že sa budím, zápcha, bolesť bradaviek.
a teda bolesť ako pred MS ☺️

123vika
5. apr 2020

Ja ten krcok ani neviem ako to nahmatať 😀😀

popuska
5. apr 2020

@123vika ja som sa to naucila ale tak.neviem ci to je na nieco platne 🤣
Ja neviem uz akonsa citim..aj som taka bez nalady..taka sviňa som..este aj taka nejaka tucna a nafuknuta a tiez mam tvrdu stolicu strasne..ani vela zo mna nejde..ale vravim si ze ak toto su priznaky tehu tak nech,vydrzim🤣

mims1520
5. apr 2020

@123vika samozrejme že najlepšie sa “plodí keď je chut” a nenúti sa do toho 🙂 tak by to malo byt ! Ale nie u každého je , to je proste fakt. Sme nedockava tvory my ženy 😂Napísala som, čo som citala. Pýtala som sa nato aj geneticky a ona hovorila že videla aj rapídny rozdiel v spermio ktorý sa robil v odstupe 2-3 dni. Tie spermosky boli preukázateľne lenivsie. Takze len zdelujem info 🙂

123vika
5. apr 2020

@popuska áno áno!!! 😀😀 Ja strašne prdim (hehe) 🤭🤣🤣 normlane môj priateľ je z toho mimo ale tak co už 😀😀😀 aj on sa teší tak snáď bude všetko ôk musíme veriť 🤭😀 dnes si priateľ všimol ze mam jeden prsník väčší ako druhý 😀

123vika
5. apr 2020

@mims1520 jasne 🙂 ja len ze tiež som to čítala a snažila som sa tak mat sex ale nakoniec sa podarilo tento mesiac keď sme išli kedy sme chceli 😀😀🤞