Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martuska313 ajeeje.. A riesi to niekto? No v tvojom pripade by som asi objednala viac ovulacnych testov. Tu na MK nestoja vela a co viem, su aj spolahlive. A kedze nemas pravidelne cykly,ze od 28.. Asi by som testovala od toho 11DC no..a jak to bude uz tmavnut,tak aj dva krat denne. Napriklad o 11:00 a potom okolo 18:00.. Ja verim,ze sa zadari a hlavne stastlivo do konca ;)
@martuska313 a to nemas kratku lutealnu fazu? Dajme tomu,ked aj prebehla ovu na 26/27dc.. To je malo,nie?
@timina22_09 pozerala som ze lutealna je od 12 dni tak neviem ja podla bolesti by som povedala ze ovu bola uz 22DC lebo som mala take na 3 krat bodavu bolest vo vajecniku.
@timina22_09 riesi sa to intenzivne od minuleho roka od juna laparka ( endometrioza zrasty prefuk vajcovodov kyret) od laparky mikroaborty jeden potvrdeny potrat 4tt/5tt ...
@123vika
@martuska313 no mňa bolí brucho tak cítim že nič😔
@martuska313 no,rozumiem. Pride ti teplomer a zistis,aka dlha vlastne je. Aj beries nieco na podporu,pripadne udrzanie?
@spiruanka este nic neni stratene😘😘😘
@timina22_09 pijem alchemilku uz dlhsie len do ovu, kys.listovu skoro 3.mesiace este len, vitaminy B C D E zinok a prasok inositol. To je vsetko co beriem. Mam za sebou hematologiu vysetrenie este ma caka endokrinologia a asi aj imunologia ale to rozhodne uz gynekolog lebo podla hema vysledkov je vsetko ok len som mala velmi nizku hladinu vitaminu De, A gynekolog teraz nerobi takze cakam.
@martuska313 Decko je dolezite,ak telu chyba.. 🙂 dobre bude,uvidis. 🙂 ja tomu verim. Castokrat vitamin D velmi pomoze. Budem na teba mysliet 🙂
@timina22_09 ja verim to ze ano 😍😘dakujem za podporu
@martuska313 duphaston ti neskusil nasadit? Mne pomohol pri druhom otehotneni..brala som 2x denne od 17dc po 25dc..mala som uplne zle cykly..po mesiaci som otehotnela..
Potom som to uz brat nechcela lebo mi z toho hrabalo trosku..nervozna som bola a nesvoja ale ak by sa mi teraz zase dlhsie nedarilo siahnem po nom znovu..
Vraj je úplne normálne ze ta maternica podbruško bolia... Kľud lebo strasis aj mňa hehe 😘
@popuska ja duphaston nemozem dostala som migreny z neho
@popuska je to tqke komplikovane u mna preto verim ze tie vitaminy zaberu 😍😘
@martuska313 to som mala aj ja ale dalo sa to vydrzat..skor som bola neskutocne zla k okoliu..
@martuska313 ja ti to strasne prajem..kukam tvoj pribeh a az mi je na prd ze ja tu po jednom skusani vyplakavam
@popuska ale kdeze nemusi Ti byt 😊 tie horsie chvile verim ze uz su za mnou teraz som pozitivne naladena a ja rada sledujema j tu zienky ako sa im zadari a ma to tesi ze sa im podari 3😍lebo viem ake to je a ta radost 🙏😍
@popuska aj Tebe prajem aby si si nasla vytuzene dve ciarocky na teste 🙏✊😍❤
@123vika Ty si poklad ❤❤❤
Veľmi mi pomahate aspon tou oporou a podporou a mna to velmi tesi❤ dakujem
@martuska313 ja som sa nad tým strašne zamýšľala a viem ze keby mam toto všetko za sebou tak by som to nedala... Asi by ma priateľ odkopol lebo by mi zz toho preplo a ostala by som niekde zavretá v kazajke asi ❤️lebo musí to byť veľmi ťažké na psychiku, nezávidím ti a prajem ti to po čom najviac túžiš 👶❤️ a verím ze sa to vydarí... Ako ty nám dávaš oporu a podporu dáme ju aj my co sme tu tebe ❤️ sme tu pre teba
@123vika az mi slzicka vysla dakujem Ti za Tvoje slova❤😘 velmi potesili🤗
nemozem povedat ze nemam aj tazke chvile ale stale ked tu pridem tak sa trosku ukludnim.
Idem uz asi spat dobru noc. 😘
Baby ja mam dostať zajtra a teraz som si robila test a je len jedna palička som s toho už taká nešťastná myslíte ze ešte je šanca 😪😪😪😪😪😪

@timina22_09 posledny mesiac bol bez oplodnenia a dlhy bol 36DC a ovu bola neviem ktory presne den lebo 24 25 26DC som mala pozitivne ovu a 25DC bol ovu test tak ze ta druha ciarka bola najsilnejsia