icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

potvorka77
4. jan 2015

@jaruska18 hmm a co je zase pco?😄tuto nic nic nevidim ani ja ale fakt mas tmavu fotku... Skus to este raz vyfotit daj to pekne pod lampicku napr taku tu kuchynsku pod linkou tie su silne a cvakni este raz a supsni to sem 😀

zuzanka2905
4. jan 2015

@jaruska18 moja keby si nemala taku tmavu tu fotku nemas digi fotak odfotit to mne sa tak daco zda zas skus urobyt digi test a hotovo

jaruska18
4. jan 2015

@potvorka77 polycysticke vajecniky 🙂 uz som vyhodila test 🙂 nevadi urobim rano z ranneho a dam ten ak tam zas budem neco vidiet 🙂

@zuzanka2905 skusim urobit este rano takyto. A objednam sa k dr. Nech mi on povie 🙂

zuzanka2905
4. jan 2015

@jaruska18 no asi to bude najlepsie drzim palce

potvorka77
4. jan 2015

@jaruska18 bez si kupit ak mas kam este,nech ho mozes z ranneho ocurkat 🙂

jaruska18
4. jan 2015

@potvorka77 este mam doma 4 testy. Rano spravim 🙂 a dam sem fotku. 🙂.

@zuzanka2905 dakujeeem 🙂 dam vediet potom 🙂

red_kika
4. jan 2015

@jaruska18 mne sa zda ze tam je

veronikax
4. jan 2015

@jaruska18 heheh mas s vydrzou problem asi ako ja ;DDD ja duuufam ze vydrzim do stredy :D aj ked pochybujem :D je to nenormalne :DDDDDDD

potvorka77
4. jan 2015

@jaruska18 jaaj jasne ja som myslela ten digi test🙂
Tak drzim rano palce🙂)

julypetkova
4. jan 2015

@zuzanka2905 ja mam taky isty problem dvakrat na prvu supu ,aj ked druhykrat tiez nebilo srdiecko, a teraz nedaj Boze tak toho tyzdna sa tiez chystam k dokymu ,nech somnou nieco robi ,nech sa tam pozrie kde to viazne... 😒

jaruska18
4. jan 2015

@red_kika 🙂 ked som spravila test tak to bolo vidiet hned. Len mobilom sa to tazko foti.urobim rano a uvidim 🙂

@potvorka77 dakujem 🙂 digi necham na neskor ak z toho nieco bude..
@veronikax ani nehovor :D ja by som vedela testovat kazdu hodinu :D

zuzanka2905
4. jan 2015

@julypetkova no je to divne strasne ze vtedy to slo bez problemov dokonca dcerku sme urobili normalne doslova na jeden sup len raz zme si nedali pozor a vtedy to vyslo

veronikax
4. jan 2015

@jaruska18 tak tu su ;) mozno 11-12 DPO je dnes ;) a testy su z rana ;) meska mi to dnes 2 den ;) spinavy palec si nevsimaj :P drhla som ruuuru :DDD

julypetkova
4. jan 2015

@zuzanka2905 ja som si aj inofolic nasadila,uzivala som jednu krabicku len ,ale nepomohol ,manzel hovori ze to je somarina ,nech sa radsej na mna pozrie doky ,kedze ani neviem kde je problem ..... tak nech to zisti a budeme to riesit...drzim prsty nech sa vam skoro zadari // 😉

julypetkova
4. jan 2015

@veronikax no neviem ,nieco sa tam crta ,ale ci to nie je kanalik ,tak to ti nepoviem ,je to dost slabe ,skus digi ten ti napise tyzdne ,popripade 1+2 ,uz by mohol ukazat... 😉 😉 😉 ,drzim palceky

veronikax
4. jan 2015

@julypetkova digi som si chcela kupit.. ked mi bude meskat tyzden aspon ;) vela to stoji :PPP a do tyzdna sa mozno aj nejaka ciarka uz ukaze ;) to uz budem stat v rade na digi :DDD

zuzanka2905
4. jan 2015

@julypetkova no ja som uz bola u lekara milion krat ved predtym som nemala z otehotnenim problem bol udrzat dieta a mam dieta takze asiplodna som vysetrenia som mala robene vsetky este pred mesiacom som bolo na sono a vravel ze vajecniky vyzeraju ok aj maternica tak ja neviem asi treba len cas ale aj tak pojdem na preventivu a sa s nim este raz porozpravam

red_kika
4. jan 2015

@jaruska18 ja som sa nevedela dockat dalsieho rana, ze kedy mozem znovu testovat 🙂 6 dni som testovala aby som videla ci silnie heh
@veronikax ked natocim mobil tsk asi aj nieco vidim 🙂

veronikax
4. jan 2015

@red_kika ja co som doteraz fotila... tak stale musel byt test nahnuty... aby bolo nieco vidno 🙂 az dnes sa konecne dalo odfotit tak ... ze mohol test lezat ;) tak uvidim ;) aspon do utorka... aby som vydrzala :D ako pises :D najradsej by som fotila kazdy den :D aby som vedela ci sa to meni :D ty si si to vlastne potvrdila digi vsak ? 🙂

zuzanka2905
4. jan 2015

@veronikax skus urobyt zajtra mne sa zda ze je tam

jaruska18
4. jan 2015

@veronikax no mne sa tam nieco zdaaaa 🙂 skus aj zajtra rano a daj fotku. Drzim palce nech to silnie 🙂

veronikax
4. jan 2015

@zuzanka2905
@jaruska18
mi pomahate vydrzat aspon dva dni :DDD ked pisete... ze hned zajtra dalsi test :DDDD ah jaaaj :D

zuzanka2905
4. jan 2015

@veronikax tak ja by som nevydrzala urcite dva dni 🙂

red_kika
4. jan 2015

@veronikax ano, ten som si spravila az na 16dpo, ked uz bola pekna ciarka vidno na normalnom teste

chantalka86
4. jan 2015

@veronikax ja tam tu druhu zase vidím 😉 najlepšie na tej strednej fotke. Držím palce nech to už len silnie 🙂

chantalka86
4. jan 2015

Tiež čakám návštevu. Po správnosti zajtra. Skúsim hneď testnut ráno 😀

veronikax
4. jan 2015

Ozvem sa ak bude nejaka zmena 🙂 a vsetkym drzim tak isto palce!!! ;) nech sa nam podaria Septembrovcatka <3

jaruska18
4. jan 2015

@veronikax urob zajtra :D urobim aj ja a uvidime co nam ukazu :P

veronikax
4. jan 2015

@jaruska18 ah jaaj...ja som chcela do stredy vydrzat 🙂))) to mi nerooob 🙂)

jaruska18
4. jan 2015

@veronikax ja by som 3 dni vazne nevydrzala :D :D :D